با انتخاب فدراسیون اتاقهای بازرگانی صورت گرفت
اتاق بازرگانی اصفهان در جمع ٤ اتاق برتر جهان
دنیای اقتصاد - اصفهان: به همت واحد امور بینالملل و با مشارکت شورایعالی جوانان، شورایعالی بانوان و مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی (spx)، طرح مشارکت اجتماعی این اتاق همراه اتاقهای بازرگانی، انگلستان، برزیل و هندوستان به مرحله نهایی رقابت اتاقهای جهان در سیدنی استرالیا راه یافت. سید عبدالوهاب سهل آبادی ضمن اعلام این خبر افزود: توجه ویژه به جوانان و بانوان از اهدافی است که طی سالهای اخیر در کشور و به تبع آن در اتاقهای بازرگانی مورد توجه قرار گرفته است. در اتاق بازرگانی اصفهان نیز از ابتدای دوره هشتم اهتمام به مسائل و برنامههای جوانان و بانوان بهعنوان یکی از محورهای اصلی فعالیتها معرفی و با جدیت دنبال شد و با هدف دستیابی به توسعه پایدار، بخشی از توانمندیهای اتاق بر حوزه جوانان و بانوان متمرکز شد.
دنیای اقتصاد - اصفهان: به همت واحد امور بینالملل و با مشارکت شورایعالی جوانان، شورایعالی بانوان و مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی (spx)، طرح مشارکت اجتماعی این اتاق همراه اتاقهای بازرگانی، انگلستان، برزیل و هندوستان به مرحله نهایی رقابت اتاقهای جهان در سیدنی استرالیا راه یافت. سید عبدالوهاب سهل آبادی ضمن اعلام این خبر افزود: توجه ویژه به جوانان و بانوان از اهدافی است که طی سالهای اخیر در کشور و به تبع آن در اتاقهای بازرگانی مورد توجه قرار گرفته است. در اتاق بازرگانی اصفهان نیز از ابتدای دوره هشتم اهتمام به مسائل و برنامههای جوانان و بانوان بهعنوان یکی از محورهای اصلی فعالیتها معرفی و با جدیت دنبال شد و با هدف دستیابی به توسعه پایدار، بخشی از توانمندیهای اتاق بر حوزه جوانان و بانوان متمرکز شد. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان افزود: پس از اعلام فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان (WCF) فعالیتهای اتاق اصفهان در این حوزهها ازجمله شهر فیروزهای و دختران توانا، دوره آموزشی بازرگانان کوچک، رویداد در مسیر موفقیت، طرحهای مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی (SPX) و سایر طرحها به صورت هدفمند مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت اتاق بازرگانی اصفهان در بخش طرح مسوولیت اجتماعی، در این رقابتها شرکت کرد و با توجه به کیفیت مستندات ارائه شده به فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان (WCF) توانست از بین ٢٧ کشور و ٥٣ طرح به فینال این رقابتها راه یابد و به همراه اتاقهای بازرگانی انگلستان، برزیل و هندوستان در جمع چهار کشور راه یافته به مرحله نهایی قرار گیرد.
وی افزود: در این رویداد دو سالانه که بزرگترین همایش بینالمللی بخش خصوصی بهشمار میرود، نمایندگان اتاقهای بازرگانی، تشکلها و بنگاههای تجاری کشورهای جهان درباره مسائل مهم به تبادل نظر خواهند پرداخت و این کنگره فرصت بینظیری برای شبکهسازی تجاری بینالمللی و آشنایی با مسوولیت اتاقهای بازرگانی سراسر دنیا و چهرههای شاخص اقتصادی کشورهای مختلف است. سهلآبادی در پاسخ به پرسشی در زمینه محورها و شرایط حضور اتاقهای بازرگانی در این رقابت جهانی اظهار کرد: ۵۷اتاق بازرگانی از ۲۳ کشور توسعهیافته و درحالتوسعه در این رقابتها حضور دارند که در ۴ گروه شامل مسوولیت اجتماعی (CSR)، اشتغالزایی و توسعه کسبوکار، تامین مالی بنگاههای اقتصادی کوچک و متوسط و فعالیتهای غیرمتعارف به رقابت میپردازند. فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان(WCF) در سال ۱۹۵۱ تاسیس شد و بهعنوان یکی از شاخههای تخصصی اتاق بازرگانی بینالملل باهدف یکپارچهسازی تصمیمها در سطوح اقتصاد بینالملل و همچنین ایجاد زمینههای متعدد همکاری در چارچوبهای دوجانبه و چندجانبه میان اعضا تشکیلشده است. دهمین کنگره اتاقهای بازرگانی جهان با شعار «پیوند کسبوکارها» از تاریخ ۲۸ تا ۳۰ شهریور با حضور روسا و مقامات اتاقهای بازرگانی و رهبران کسبوکارهای جهانی از سوی فدراسیون اتاقهای بازرگانی جهان (WCF) در سیدنی استرالیا برگزار خواهد شد.
ارسال نظر