تا پایان سال جاری صورت میگیرد
هزینه ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی ماشینآلات کشاورزی
دنیای اقتصاد: شهرری - روحالله حسینزاده: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص خط اعتباری ۱۵۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات توسعه و نوسازی ماشینآلات کشاورزی در سال جاری خبر داد. کامبیز عباسی با اظهار امیدواری از جذب کامل این خط اعتباری افزود: این در حالی است که سالانه ۲۵۰۰ میلیارد تومان تقاضای تسهیلات برای توسعه و نوسازی ماشینآلات کشاورزی وجود دارد. وی با اشاره به اینکه فضای خوب سرمایهگذاری در غالب پرداخت مشوقها و تسهیلات در دولت به وجود آمده است؛ اظهار کرد: طی ۴سال گذشته بیش از پنج هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش مکانیزاسیون صورت گرفته و باعث افزایش بیش از ۸۰ هزار تراکتور و ۱۸۰ هزار انواع ادوات کشاورزی شده است.
دنیای اقتصاد: شهرری - روحالله حسینزاده: رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص خط اعتباری ۱۵۰۰ میلیارد تومانی تسهیلات توسعه و نوسازی ماشینآلات کشاورزی در سال جاری خبر داد.کامبیز عباسی با اظهار امیدواری از جذب کامل این خط اعتباری افزود: این در حالی است که سالانه ۲۵۰۰ میلیارد تومان تقاضای تسهیلات برای توسعه و نوسازی ماشینآلات کشاورزی وجود دارد.وی با اشاره به اینکه فضای خوب سرمایهگذاری در غالب پرداخت مشوقها و تسهیلات در دولت به وجود آمده است؛ اظهار کرد: طی ۴سال گذشته بیش از پنج هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش مکانیزاسیون صورت گرفته و باعث افزایش بیش از ۸۰ هزار تراکتور و ۱۸۰ هزار انواع ادوات کشاورزی شده است.
عباسی با اشاره به اینکه با توسعه مکانیزاسیون ضایعات برداشت غلات به کمتر از ۷/ ۵ درصد رسیده است، گفت: این موضوع رشد چشمگیری در این حوزه بود که در کشور اتفاق افتاد؛ همچنین در حوزه مکانیزاسیون برنج از برداشت مکانیزه ۱۵ درصد مزارع شالیزار به ۸۵ درصد برداشت مکانیزه رسیدیم و بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری در این زمینه اتفاق افتاد.وی افزود: در مکانیزاسیون شیلات و دام و طیور نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و به تازگی به مکانیزاسیون گیاهان دارویی نیز ورود پیدا کردیم و برنامههایی نیز برای مکانیزاسیون جنگل و مرتعداری داریم. در مجموع امیدواریم تا پایان برنامه ششم توسعه مکانیزاسیون کشاورزی را به اتمام برسانیم. رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در کشاورزی با روشهای گذشته دستیابی به تولید پایدار ممکن نیست؛ تصریح کرد: به دنبال رکوردزنی و افزایش تولید نیستیم بلکه به دنبال پایداری تولید در بخش کشاورزی هستیم چرا که با گذر زمان و تغییرات اقلیمی، راهی جز ورود به تکنولوژیهای نوین نداریم.
وی از توجه سازمان متبوع خود به تعریف استاندارد در حوزه تجهیزات و ماشینآلات آبیاری و کشاورزی اشاره کرد و گفت: برای تعریف استاندارد و استانداردسازی در حوزه لوازم و تجهیزات آبیاری و ماشینآلات کشاورزی اهمیت زیادی قائل هستیم بهطوری که آمار استانداردسازی را که در دولت قبل سالانه ۲۵۰ مورد در سال بود، به ۱۲۰۰ مورد در سال رساندیم. کامبیز عباسی در ادامه اظهار کرد: از عوامل مهم برای توسعه سرمایهگذاری در بخش مکانیزاسیون کشاورزی برگزاری نمایشگاههایی مثل نمایشگاه «آی فارم» است.وی افزود: از اولویتها این است که در نمایشگاه آیفارم کشاورزان بهعنوان اعضای اصلی حضوری پررنگ داشته باشند چرا که پایداری تولید به کمک مکانیزاسیون در کشاورزی به ویژه با تغییرات اقلیمی اخیر و افت کیفیت خاک از اهمیت بالایی برخوردار است.عباسی ادامه داد: به همین منظور حضور ماشینآلات و ادوات با کیفیت کشاورزی از یکسو و حضور کشاورزان بهعنوان بازار تقاضا از سوی دیگر در نمایشگاه آیفارم دارای اهمیت است.
ارسال نظر