تحولی عظیم در زیرساختهای فرهنگی
مرکز همایشهای تبریز در آستانه افتتاح
دنیای اقتصاد - تبریز - رامین نیکرفتار: سالها است که تبریز از لحاظ زیرساختهای فرهنگی با مشکلات بسیاری مواجه بوده است و کمبود این زیرساختها این شهر را از میزبانی بسیاری از فستیوالهای هنری محروم کرده است. شهرداری تبریز براساس وظایف و دغدغههای فرهنگی خود طرح مرکز همایشهای بینالمللی را سال گذشته در منطقه کمجمعیت و خوش آب و هوای خاوران کلنگزنی کرد و این طرح اکنون در مرحله بهرهبرداری قرار گرفته است. مرکز همایشهای بینالمللی تبریز در زمینی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع با زیربنای ۲۳ هزار مترمربع و در ۴ طبقه سازه احداث شده است.
دنیای اقتصاد - تبریز - رامین نیکرفتار: سالها است که تبریز از لحاظ زیرساختهای فرهنگی با مشکلات بسیاری مواجه بوده است و کمبود این زیرساختها این شهر را از میزبانی بسیاری از فستیوالهای هنری محروم کرده است. شهرداری تبریز براساس وظایف و دغدغههای فرهنگی خود طرح مرکز همایشهای بینالمللی را سال گذشته در منطقه کمجمعیت و خوش آب و هوای خاوران کلنگزنی کرد و این طرح اکنون در مرحله بهرهبرداری قرار گرفته است.مرکز همایشهای بینالمللی تبریز در زمینی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع با زیربنای ۲۳ هزار مترمربع و در ۴ طبقه سازه احداث شده است.
این طرح دارای یک سالن اصلی به ظرفیت ۱۵۰۰ نفر، چهار سالن فرعی شامل کلاسهای آموزشی و یک سالن تمرین ویژه و رستوران به ظرفیت ۷۰۰ نفر و پارکینگ به ظرفیت ۵۰۰ دستگاه خودرو است. شهردار تبریز در این باره میگوید: مرکز همایشها، طرح ارزشمندی است که بهزودی، به یکی از شاخصهای مهم توسعه فرهنگی شهر تبدیل خواهد شد؛ از این رو طراحی و اجرای آن با حساسیت و شتاب ویژهای مورد توجه قرار گرفته است.
صادق نجفی با اشاره به اینکه طرح اکنون با پیشرفت قابلقبولی پیگیری میشود، افزود: تمام تلاش مدیران و مجریان طرح، احداث مرکز زیبا، مجهز و وسیعی است که با رفع یکی از نیازهای قدیمی شهر، بسترهای میزبانی همایشها و آیینهای هنری را تقویت کند.وی ایجاد این مرکز را ظرفیتی بزرگ برای شهر تبریز بهمنظور تحقق اهداف تبریز ۲۰۱۸ اعلام و اظهار میکند: دسترسی مناسب و آب و هوای این منطقه و شهر تبریز میتواند تبریز را به قطب برگزاری همایشهای بینالمللی تبدیل کند.شهردار تبریز، مرکز همایشهای بینالمللی تبریز را یک طرح متفاوت و ویژه دانسته و میافزاید: اهمیت این طرح بهمنظور تامین زیرساختهای فرهنگی قابل توجه است.
نجفی با بیان اینکه مخاطبان مرکز همایشهای بینالمللی، از اصحاب فرهنگ و هنر خواهند بود، ادامه میدهد: این موضوع، موجب میشود مراحل مختلف معماری و مباحث فنی و تجهیزاتی آن، با حساسیت خاصی پیگیری شود.نماینده تبریز اسکو و آذرشهر در مجلس نیز طرح مرکز همایشهای بینالمللی تبریز را از زیرساختهای مهم فرهنگی در روند توسعه شهر میداند.محمداسماعیل سعیدی اظهار میکند: اهمیت زیرساخت مهمی چون مرکز همایشهای بینالمللی تبریز با در نظر داشتن فرصت محدود تا «تبریز ۲۰۱۸» بسیار ارزشمند و حیاتی است.
وی خاطرنشان میکند: وجود چنین مرکز مجهز و زیبایی از نیازهای قدیمی و اولویتدار شهر بوده و میزبانی و مناسبات فرهنگی، هنری و اجتماعی «تبریز ۲۰۱۸» را از یک امتیاز مهم برخوردار خواهد ساخت.نماینده تبریز در بهارستان با تاکید بر اینکه اهتمام شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز در توجه به این زیرساخت مهم، ارزشمند و قابل تقدیر است، میگوید: طرحی با این وسعت، امکانات و زیبایی، در آیندهای نزدیک موجب ارتقای ارزشافزوده منطقه خواهد شد.معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی نیز ساخت مرکز همایشهای بینالمللی شهر را اقدامی ضروری دانسته و میافزاید: مرکز همایشهای بینالمللی، از نیازهای مهم شهر و استان بوده و نقش موثری در میزبانی مناسبات ملی و بینالمللی ایفا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه طرح مرکز همایشها، به یکی از نیازهای مهم شهر پاسخ خواهد داد، خاطرنشان میکند: این طرح بهویژه با در نظر داشتن چشمانداز گردشگری ۲۰۱۸ اهمیت بیشتری خواهد داشت.معاون عمرانی استاندار آذربایجانشرقی همچنین با اشاره به اینکه مرکز همایشهای تبریز باید از زیباترین مراکز اجتماعی کشور باشد، بر لزوم کیفیسازی ملزومات طرح تاکید میکند.فرماندار تبریز نیز اهتمام شهرداری تبریز برای تامین زیرساختهای فرهنگی شهر را شایسته تقدیر دانسته و اظهار امیدواری میکند: این طرح بهزودی به بهرهبرداری برسد.
رحیم شهرتیفر میافزاید: وجود چنین مرکزی برای شهر بسیار ضروری بوده و افتتاح آن میتواند بسیاری از نیازهای فرهنگی را در شهرمان پاسخگو باشد. وی همچنین میگوید: با توجه به اینکه این طرح در منطقه کم جمعیت خاوران ساخته میشود میتوان گفت به درستی مکانیابی شده است و با مشکل ترافیک تردد و ترافیک مواجه نخواهیم شد.فرماندار تبریز یادآور میشود: مرکز همایشهای بینالمللی تبریز میتواند در رونق منطقه خاوران نیز نقش داشته باشد.
یکی از هنرمندان با تجربه موسیقی نیز با اشاره به اینکه کمبود سالنهای استاندارد در تبریز به هنر موسیقی ضربه میزند، میگوید: هنرمندان موسیقی از کمبود سالنهای استاندارد در تبریز رنج میبرند و امیدواریم ساخت این سالن باعث رونق هنر در تبریز باشد و شاهد میزبانی تبریز در برنامههای بینالمللی و جشنوارههای ملی باشیم.قادر رودکیان با اشاره به اقدام درخور تقدیر شهرداری تبریز یادآور میشود: ساخت مرکز همایشهای بینالمللی تبریز بارقههای امیدی را میان هنرمندان به وجود آورده است و اهالی هنر انتظار دارند شهردار بهمنظور حمایت از گروههای بومی دستور ارائه خدمات با تخفیف ویژه صادر کند.
ارسال نظر