مذاکره برای صدور محصولات به اروپا
کمبود نقدینگی در ماشینسازی تبریز
دنیای اقتصاد- تبریز- رعنا نیکرفتار: مدیرعامل گروه ماشینسازی تبریز گفت: هیاتمدیره جدید تلاش کرده با افزایش تولید، کم و کسریها را جبران کند؛ بهطوریکه در ۴۵ روز گذشته رشد ۷ برابری در تولید محصول داشتیم. حابل زادبود در زمینه آخرین وضعیت گروه مادر صنعتی ماشینسازی تبریز گفت: در این مدت همچنین هفتمین محموله صادراتی و اولین محموله پس از استقرار هیاتمدیره جدید ماشینسازی به ترکیه بارگیری شد و به سوی کشور مقصد حرکت کرد همچنین چند محموله دیگر هم در روزهای آینده بارگیری و صادر خواهد شد.
دنیای اقتصاد- تبریز- رعنا نیکرفتار: مدیرعامل گروه ماشینسازی تبریز گفت: هیاتمدیره جدید تلاش کرده با افزایش تولید، کم و کسریها را جبران کند؛ بهطوریکه در ۴۵ روز گذشته رشد ۷ برابری در تولید محصول داشتیم. حابل زادبود در زمینه آخرین وضعیت گروه مادر صنعتی ماشینسازی تبریز گفت: در این مدت همچنین هفتمین محموله صادراتی و اولین محموله پس از استقرار هیاتمدیره جدید ماشینسازی به ترکیه بارگیری شد و به سوی کشور مقصد حرکت کرد همچنین چند محموله دیگر هم در روزهای آینده بارگیری و صادر خواهد شد. وی از انجام مذاکرات برای صادرات محصولات ماشین سازی تبریز به چند کشور اروپایی دیگر خبر داد.
زادبود در ادامه گفت: به لحاظ حقوقی اکنون سهام گروه ماشینسازی تبریز متعلق به صندوق بازنشستگی فولاد ایران بوده و با وکالت این صندوق سازمان خصوصیسازی متولی مدیریت این شرکت است. وی افزود: پس از استقرار هیاتمدیره جدید شرکت وضعیت رو بهبود است و حقوق و مزایای کارکنان هم با حمایت سازمان خصوصیسازی پرداخت شده و اکنون حقوق معوقهای نداریم، اما در تامین مواد اولیه کافی برای تولید با مشکل مواجه هستیم.مدیرعامل جدید گروه ماشینسازی تبریز در ادامه با بیان اینکه به اندازه نیاز مواد خام وارد خط تولید کارخانه شده است، گفت: کارگران در خطوط تولید بهصورت تماموقت با انگیزه بالایی کار میکنند و دیگر نگران امنیت شغلی خود نیستند و این خیلی مهم است.
زادبود گفت: در طول ۴۵ روز گذشته محصولات دپو شده در انبار شرکت را به بازار عرضه کردیم و امروز سفارشهای متعددی هم دریافت کردهایم که باید تولید کرده و تحویل دهیم. وی در عین حال گفت: گروه ماشینسازی تبریز هنوز از حالت بحرانی خارج نشده و نیاز به حمایتهای بیشتری از سوی مسوولان استان و کشور دارد. ما به اندازهای که بتوانیم افزایش چشمگیری در تولید داشته باشیم نتوانستهایم مواد اولیه تهیه کنیم و این به علت کمبود نقدینگی در شرکت است. مدیرعامل گروه ماشین سازی تبریز درباره وضعیت شرکت ریختهگری این گروه نیز گفت: هیچگاه شرکت ریختهگری نمیتواند جدای از ماشینسازی باشد، چرا که ما زنجیر وار به هم متصل هستیم. زادبود گفت: تعامل هیاتمدیره دو شرکت خوب است و به اندازه کافی خوراک از ریختهگری تامین کردهایم و پرداختهایی هم به آنها داشتهایم.وی در زمینه احتمال واگذاری این گروه به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی «شستا» نیز گفت: دخالتی در تصمیمگیریهای کلان نداریم و هر تصمیم و مصوبهای که دولت اتخاذ کند، تبعیت خواهیم کرد. زادبود در پایان از حمایت سازمان خصوصیسازی در بهبود وضعیت این شرکت و حمایتهای معنوی استاندار و مدیران استانی تقدیر کرد و گفت: گروه ماشینسازی تبریز به حمایتهای دولت و مسوولان نیاز دارد تا از شرایط بحرانی خارج شود.
ارسال نظر