مدیرکل راهآهن اصفهان تاکید کرد
رشد ترانزیت کالا از بنادر با راهاندازی بندر خشک
دنیای اقتصاد، اصفهان: مدیرکل راهآهن اصفهان با تاکید بر اینکه مهمترین نیاز بندرخشک، توسعه خطوط ریلی است، گفت: راهاندازی بندر خشک با استفاده از خطوط ریلی میتواند ترانزیت کالا از بنادر ایران به کشورهای آسیای میانه را تسهیل کند.
حسن ماسوری افزود: مفهوم بنادر خشک با انتقال جریان عبور کالاهای تجاری از جادهها به خطوط آهن علاوهبر فواید کلی برای محیطزیست و کیفیت زندگی، این امکان را برای بنادر دریایی فراهم میآورد تا در مناطق پشت ساحلی بازارهای هدف را شناخته و عملیات تخلیه و بارگیری خود را توسعه دهند.
دنیای اقتصاد، اصفهان: مدیرکل راهآهن اصفهان با تاکید بر اینکه مهمترین نیاز بندرخشک، توسعه خطوط ریلی است، گفت: راهاندازی بندر خشک با استفاده از خطوط ریلی میتواند ترانزیت کالا از بنادر ایران به کشورهای آسیای میانه را تسهیل کند.
حسن ماسوری افزود: مفهوم بنادر خشک با انتقال جریان عبور کالاهای تجاری از جادهها به خطوط آهن علاوهبر فواید کلی برای محیطزیست و کیفیت زندگی، این امکان را برای بنادر دریایی فراهم میآورد تا در مناطق پشت ساحلی بازارهای هدف را شناخته و عملیات تخلیه و بارگیری خود را توسعه دهند.وی با تاکید بر اینکه در بنادر خشک بدون اینکه نیازی به توسعه بنادر باشد میزان کالاهای ورودی به بندر افزایش مییابد، اظهار کرد: طی این عملیات، خدمات بهتری به کشتیهای باربری و متصدیان حملونقل ارائه میشود و شهرهای بندری از کاهش تراکم جادهها برخوردار میشوند.
ماسوری افزود: استان اصفهان به عنوان کریدور حملونقل مرکزی کشور شناخته میشود و عبور شاهراههای اصلی و همچنین خطوط ریلی نقش این استان را در حملونقل دوچندان میکند. مدیرکل راهآهن اصفهان اضافه کرد: مهمترین نیاز بندرخشک، توسعه خطوط ریلی است تا کالا و بارها با راهآهن به مرکز کشور منتقل شده و از آنجا با سیستم ریلی و جادهای در سراسر کشور توزیع شود که خوشبختانه با پیگیریهای مدیرعامل راهآهن کشور، طرح احداث خط دوم محور بافق - میبد - زرینشهر با جدیت درحال اجرا است.
وی اظهار کرد: با دوخطه شدن این مسیر، بهترین مکانی که برای بندر خشک استان در منطقه سجزی در شرق استان در نظرگرفته شده است و در همجواری با ایستگاه راهآهن سیستان قرار دارد، با یک خط فرعی به شبکه سراسری راه آهن متصل شده و با دوخطه شدن محور بافق - میبد - زرینشهر و عبور آن از ایستگاه سیستان درآینده نزدیک زیرساخت لازم برای ایجاد بندرخشک درحوالی این ایستگاه فراهم خواهد شد.ماسوری تصریح کرد: احداث بندر خشک از نظر ریالی و میزان مصرف سوخت به اقتصاد کشور کمک بسیاری میکند و ایجاد آن در اصفهان گامی موثر در تقویت زیرساخت بازرگانی منطقه مرکزی کشور است که میتواند ضمن کاهش بار ترافیکی بندر شهید رجایی به توسعه و تسهیل مبادلات تجاری در بخش واردات و صادرات کمک کند.
وی افزود: بندر خشک اصفهان میتواند نقش موثری در تسهیل مبادلات تجاری خارجی فعالان اقتصادی استان و کشور داشته باشد و با توجه به قرار گرفتن اصفهان در مرکز کشور میتوان از این ظرفیت برای افزایش حجم مبادلات تجاری بهره برد.مدیرکل راهآهن اصفهان افزود: راهاندازی بندر خشک با استفاده از خطوط ریلی میتواند ترانزیت کالا از بنادر ایران به کشورهای آسیای میانه را تسهیل کند.
ارسال نظر