مدیران بازرگانی بایرن آلمان به استان مرکزی سفر کردند
همکاری آلمان با صنایع اراک
وی با اشاره به اینکه ایران و استان مرکزی هم بر این ضرورت و استفاده از انرژیهای پاک پافشاری میکنند، افزود: قوانین ما برای حمایت و پشتیبانی از این سرمایهگذاری روشن است و استان مرکزی با همه ظرفیت از سرمایهگذاری در بخش انرژیهای پاک حمایت خواهد کرد. زمانیقمی با اشاره به ظرفیتهای استان مرکزی در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری، تصریح کرد: استان مرکزی چهارمین قطب صنعت کشور است و بخشی از صنایع مادر و بزرگ کشور همچون پتروشیمی شازند، پالایش نفت امام خمینی(ره)، آب سنگین، واگن پارس، آلومینیومسازی و ماشینسازی در این استان مستقر است. وی با اشاره به ظرفیتهای ایالت بایرن آلمان در زمینه تولید قطعات و ماشینآلات سنگین که در این نشست مطرح شد، گفت: استان مرکزی نیز دارای صنایع بزرگی است که میتوانیم در این زمینه نیز همکاریهای مشترکی داشته باشیم.
مدیرعامل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن شوابن ایالت بایرن آلمان نیز در این نشست از آمادگی این کشور برای همکاری دوجانبه با استان مرکزی در زمینه طرحهای زیستمحیطی و انرژیهای تجدیدشونده خبر داد و گفت: ایالت شوابن آلمان و استان مرکزی در ایران هر دو قطب صنعتی محسوب میشوند و مشترکات زیادی برای توسعه همکاری دوجانبه در حوزه اقتصادی بهویژه زمینههای گوناگون فناوریهای نو، انرژی تجدیدپذیر و محیطزیست بین این دو منطقه وجود دارد. وی ادامه داد: این سفر با هدف ارزیابی شرایط ایجاد و استقرار واحدهای تولید انرژی از پسماند، موضوعات زیست محیطی، انرژیهای تجدیدشونده و همکاریهای دوجانبه در زمینه آب و کشاورزی انجام شده است. وی گفت: ایالت بایرن آلمان با فعالیت در زمینههای مختلف اقتصادی و صنعتی گردش مالی ۶۰ میلیارد یورویی در تولید ناخالص آلمان را به خود اختصاص داده و به عنوان یکی از قطبهای بزرگ صنعت و اقتصاد این کشور محسوب میشود.
سال فرانک گفت: این ایالت در زمینههای مختلف صنعتی و اقتصادی همچون تولید قطعات خودرو فعالیت دارد و برای تمام خودروسازان آلمانی قطعه تولید میکند. ۱۴۰هزار شرکت به عنوان اعضای ثابت اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایالت بایرن آلمان فعالیت دارند و این اتاق از بین ۷۹ اتاق بازرگانی کشور آلمان رتبه ۱۲ را به خود اختصاص داده است. وی پایین بودن آمار بیکاری بین جوانان و نوجوانان را یکی از مزایای این ایالت اعلام کرد و گفت: آمار بیکاری در این ایالت بین دو تا سه درصد قرار دارد و جوانان و نوجوانان این ایالت که قصد ورود به دانشگاه را ندارند بعد از دوره راهنمایی شغل خود را انتخاب میکنند و میتوانند با همکاری این اتاق در زمینه مورد نظرشان آموزش ببینند و پس از کسب مهارت درآمدزایی کنند و ۲۵ هزار نوجوان تحت نظر این اتاق در زمینه کسب مهارتهای صنعتی از جمله نجاری و ساختمانسازی و حتی مشاغل مرتبط با پزشکی فعالیت دارند. وی با یادآوری فعالیت اتاق بازرگانی، صنایع و معادن شوابن ایالت بایرن آلمان در بخش کشاورزی گفت: این اتاق در چهار بخش مشاوره به شرکتهای بزرگ و کوچک، بخش مالی و زیر ساختی و بخش سیاسی به شرکتهای کشاورزی کمکرسانی میکند.
هیات آلمانی در شهرداری اراک
براساس این گزارش، هیات تجاری آلمانی در شهرداری اراک نیز حاضر شدند و با شهردار این شهر دیدار کردند. عباسی، شهردار اراک در این جلسه گفت: شهرداری زمینههای مشترک همکاری با هیات تجاری آلمان در حوزه محیطزیست و استفاده از انرژیهای پاک را دارد. ایالت شوابن آلمان و استان مرکزی در ایران هر دو قطب صنعتی محسوب میشوند و مشترکات زیادی برای ایجاد و توسعه همکاری دوجانبه در حوزه اقتصادی بهویژه زمینههای فناوریهاینو، انرژی تجدیدپذیر و محیط زیست بین این دو منطقه وجود دارد. شهردار اراک محور همکاری شهرداری با هیات تجاری آلمانی را در بخشهای حمل و نقل عمومی، استفاده از پسماندهای شهری در تولید انرژی و حوزه معماری و شهرسازی اعلام کرد و افزود: برآورد مالی صورت گرفته در بخشهای یاد شده 600 میلیون یورو است که امیدواریم هیات آلمانی با بررسی این برآورد نسبت به هر یک از زمینههای یاد شده اعلام آمادگی کند. عباسی با اشاره به اینکه آلمان بهویژه شهر «شوآبن» در زمینه محیطزیست و انرژیهای تجدیدپذیر دارای ظرفیت بسیار مناسبی است، اظهار کرد: شهرداری نیز در این زمینه حاضر است از ظرفیتهای این کشور استفاده کند و بتواند در این بخش گامی تاثیرگذار را بردارد.
وی ادامه داد: شهرداری اراک میتواند با آلمان در حوزههایی که به آن اشاره شد همکاری و تعامل مناسبی داشته باشد و با توجه به استعدادهایی که در شهر «شوآبن» آلمان وجود دارد، این تعامل به نفع هر دو طرف خواهد بود. شهردار اراک افزود: علاوهبر استفاده از پسماندهای شهری در تولید انرژی، هیات تجاری آلمانی علاقهمندی خود را نسبت به سایر حوزههای مدنظر شهرداری اعلام کردند و مقرر شد که این هیات با برآورد طرحهای یاد شده در نیمه دوم سال جاری، آمادگی خود را برای عقد قرارداد با شهرداری اراک اعلام کنند. عباسی در پایان گفت: به نتیجه رسیدن مذاکرات با هیات تجاری مرهون اراده دو طرف است و ما نیز علاقهمند به همکاری با این کشور هستیم و گسترش این روابط را با جدیت دنبال میکنیم.
ارسال نظر