شماره روزنامه ۶۰۲۳
|

آرشیو اخبار : پربازدیدهای این شماره

  • دریافت‌کنندگان ستاره در پیاده‌رو مشاهیر هالیوود در سال ۲۰۲۰ معرفی شدند. ماهرشالا علی برنده ۲ جایزه اسکار که امسال برای بازی در «کتاب سبز» این جایزه را برد از جمله چهره‌های بخش سینماست که این افتخار نصیبش می‌شود. اسپایک لی، جولیا رابرتز، کریس همسورث و اوکتاویا اسپانسر دیگر چهره‌های صنعت سینما هستند که سال آینده ستاره‌دار می‌شوند. اعلام شده بتمن، ابرقهرمانی که از دل کمیک‌بوک بیرون آمد نیز یک ستاره خواهد گرفت. در بخش تلویزیون اندی کوهن میزبان شوی شبانه و وندی ویلیامز ستاره‌دار می‌شوند. کریستینا اپلگیت و تری کروز نیز از بازیگران سریال‌های تلویزیونی هستند که ستاره‌دار خواهند شد.
  • نمایشگاه گروهی عکس «چند روزی در میان» به یاد عباس کیارستمی و با ۷۹ عکس از ۷۹ هنرمند ایرانی به کوشش پرهام دیده‌ور در مرکز نبشی برگزار می‌شود.
  • محمد علیزاده، خواننده موسیقی پاپ که نامش به‌عنوان خواننده در تیتراژ سریال «گاندو» آمده است، در این‌باره که چرا هیچ اثر و ردی از صدا و خوانندگی او در این سریال نیست، توضیح داد.
  • هفته‌نامه تجارت فردا در شماره 319 خود که امروز منتشر شد به موضوع کیفیت کالاهای داخلی پرداخته و با انتخاب تیتر «خانه نزدیک دریا» که یادآور یک ترانه فولکلور ایرانی است، تاکید کرده: «حمایت اجتماعی در ساختاری که قادر به سیاست‌گذاری نیست و نمی‌تواند لوازم رشد اقتصادی و افزایش درآمد افراد را فراهم کند به ساختن خانه نزدیک دریا می‌ماند.»
  • سیمین عزیزمحمدی
    در دنیای امروزی که داده‌ها به یکی از سرمایه‎های ارزشمند شرکت‎ها تبدیل شده‎اند، دسترسی به این تکنولوژی برای «بلاک‌چین» (blockchain) برای شرکت‎ها به یک ضرورت تبدیل شده است. همین امر باعث شده در سال ۲۰۱۸، شرکت‌هایی که در حوزه بلاک‎چین فعالیت می‌کنند بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایه‎گذاری جسورانه (Venture capital) یا همان VC را افزایش دهند. همچنین جدیدترین آمار به نقل از شرکت مشاوره مالی و پژوهشی KPMG از سرمایه‎گذاریVC نشان می‎دهد در سه ماه اول سال 2019 حدود 4/ 0میلیارددلار برای 70 معامله تامین شده است. البته شهرت «بلاک‌چین» با معرفی ارزهای مجازی به ویژه بیت‌کوین قوت گرفت.
  • اپل از شرکت‌های تامین‌کننده تجهیزات خود خواسته هزینه‌های انتقال ۱۵ تا ۳۰ درصد از ظرفیت تولید خود از چین به کشورهای دیگر آسیایی را بررسی کنند. اپل از شرکت‌های تامین‌کننده بزرگ تجهیزات خود خواسته تا هزینه‌های انتقال ۱۵ تا ۳۰ درصد از ظرفیت تولید خود از چین به کشورهای دیگر حوزه آسیای جنوب شرقی را ارزیابی کنند. این شرکت در حال آماده‌سازی برای تغییر ساختار زنجیره تامین تجهیزات خود است. به نظر می‌رسد ادامه‌دار شدن تنش‌های تجاری میان آمریکا و پکن، عامل اصلی این درخواست اپل باشد. اما منابع متعددی اعلام کرده‌اند حتی در صورت حل شدن اختلافات تجاری میان دو کشور، اپل از تصمیم خود منصرف نمی‌شود. اپل اکنون به این نتیجه رسیده که برای تولید محصولات خود به شدت به چین وابسته است. از سوی دیگر این وابستگی نیز هر روز بیشتر می‌شود.
  • شرکتی موسوم به «سیگنیفای» اولین سیستم لای‌فای را معرفی کرد که از نور چراغ‌های ال‌ای‌دی برای انتقال پهن‌باند اینترنت با سرعت ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه استفاده می‌کند.
  • هوآوی برای حفظ فروش موبایل‌های خود ضمانت‌نامه صددرصد داد که اگر اپلیکیشن‌های گوگل و فیس‌بوک تا ۲ سال پس از خرید، روی دستگاه باز نشود، کل مبلغ خرید دستگاه را به مشتری برمی‌گرداند. چند روز قبل «رن ژنگفی» مدیر ارشد اجرایی شرکت هوآوی اعلام کرد فروش موبایل‌های این شرکت ۴۰ درصد کاهش یافته و احتمالا درآمد شرکت حدود ۳۰ میلیون دلار کاهش یابد. درهمین راستا هوآوی برای مقابله با کاهش فروش موبایل یک طرح ضمانت‌نامه جدید ارائه کرده است. طبق این طرح به مشتریان تضمین داده می‌شود در صورتی که اپلیکیشن‌هایی مانند فیس‌بوک، واتس‌اپ، یوتیوب، جی میل، اینستاگرام و... تا ۲ سال پس از خرید، روی موبایل‌های این شرکت باز نشود، فرد می‌تواند کل مبلغی را که برای خرید دستگاه هزینه کرده بازپس بگیرد.
  • برنارد آرنالت، ثروتمندترین شهروند اروپایی، اخیرا هم‌رده جف بزوس و بیل گیتس قرار گرفته و به کلوب اختصاصی ثروتمندان پیوسته است. آرنالت،ثروتی دست کم 100 میلیارد دلار دارد. آرنالت که مدیر ارشد شرکت «لویی ویتون» است، روز سه‌شنبه گذشته در لیست مولتی میلیاردرها با سرمایه بیش از 100 میلیارد دلار قرار گرفت. در همان روز سه‌شنبه، هر سهم شرکت لویی ویتون که به‌عنوان تولید‌کننده کالاهای لوکس شناخته می‌شود، با افزایش 9/ 2 درصدی به رقم 80/ 368 یورو برای هر سهم رسید.