رئیسجمهور گفت: وقتی از خیابانهای دوشنبه عبور میکنم، نامهای خیابانها و نشانها همانهاست که ما در کتابهای درسی خود در گذشته خواندهایم. ما در این کشور ابدا احساس غربت نمیکنیم.
سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با استقبال از توافق آتشبس میان رژیم صهیونیستی و حماس، این توافق را فرصتی برای پایان دادن به بحران انسانی در غزه، آغاز بازسازی مناطق جنگزده و تضمین بازگشت آوارگان به خانههای خود توصیف کرد.
وزیر خارجه قطر در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با سرکرده تحریر الشام، گفت که «تسلط رژیم اسرائیل بر منطقه حائل محکوم است و رژیم صهیونیستی باید فورا از آن عقب نشینی کند».
وزیر خارجه دولت موقت سوریه با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی باید به حاکمیت و امنیت سوریه و دیگر کشورها احترام بگذارد، از جامعه جهانی خواست این رژیم را برای خروج از خاک سوریه تحت فشار بگذارد.
رئیسجمهور با اشاره به نقش مجالس ایران و تاجیکستان در اصلاح قوانین موجود در مسیر تسهیل برقراری روابط و تسهیل همکاریها میان دو ملت، گفت: قوانین و مقررات دو کشور باید در زمینه تسهیل و رونق تجارت و سرمایهگذاری میان دو طرف بهروز شود.
سفیر ایران در روسیه با اشاره به تلاشها برای برطرف کردن مسائل پولی و بانکی بین ایران و روسیه گفت: پیام رسان محرمانه بین دو کشور افتتاح شد و ما نیاز به سوئیفت نداریم.
همزمان با ادعای رژیم صهیونیستی درباره «عقبنشینی حماس از توافقات انجام شده»، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تأکید کرد: «جزئیاتی وجود دارد که باید مشخص شوند اما گزارشها مبنی بر اینکه توافق آتشبس ممکن است به هم بخورد، صحت ندارد.»
به ادعای ناظران موفقیت ایران در اعمال نفوذ در عراق منجر مخالفت هایی را به دنبال داشت.بعثیها و جناحهای نظامی سابق، و گروه های تروریستی چون القاعده و داعش از مخالفان نفوذ تهران بودند. در این میان حاده ای که ۳ ژانویه ۲۰۲۰ رخ اد، پویایی ها را تغییر داد.
رئیس جمهور لبنان با اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان، آن را مصداق بارز نقض آتشبس دانست و همزمان با توافق درباره غزه گفت: پایبندی اسرائیل به مفاد این توافقنامه نیازمند پیگیری کشورهای ناظر است زیرا دشمن اسرائیلی به فرار از تعهداتش عادت دارد.
مقاومت اسلامی فلسطین در واکنش به ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که حماس به توافق آتشبس در غزه که میانجیها آن را اعلام کردهاند، پایبند است.
ایران در طی دو دهه با موفقیت در عراق نفوذ کرده و هژمونی خود را بدون توسل به نظامی گری گسترش داده است. این استراتژی کاملاً در تضاد با روشهای تاریخی مورد استفاده امپراتوریهای ایران و عثمانی است که از طریق فتوحات نظامی خاک عراق را تصرف کردند.
اوباما پس از روی کار آمدن در سال ۲۰۰۹، فعالانه خروج نیروهای آمریکایی را تبلیغ کرد. در سال ۲۰۱۱، او به مالکی اطلاع داد که تمام نیروهای ایالات متحده تا پایان همان سال از این کشور خارج خواهند شد. در نتیجه، ظرف دو ماه، خروج سریع ۴۰ هزار نیرو و ۳۰ هزار پیمانکار اجرایی شد و بسیاری از مسائل مهم حل نشده باقی ماند.
برخی از قدرتهای هستهای در حال تقویت زرادخانههای خود هستند، خطر گسترش سلاحهای هستهای در حال افزایش است و استفاده از سلاحهای هستهای تاکتیکی برای به دست آوردن مزیت در میدان نبرد بیش از گذشته قابل تصور است.