به گفته نایب رئیس اتاق اصناف تهران، باتوجه به قطع مکرر برق امیدواریم دولت همکاریهای لازم را با برخی واحدهای صنفی زیانده و تولید داشته باشد و برای جبران خسارتها تسهیلاتی به برخی مشاغل دهد تا بتوانند با خرید موتوربرق بخشی از زیانها را جبران کند.
لیر ترکیه در جریان مبادلات ارزی بازار تهران افزایش را تجربه کرده است و ۲۲۹۰ تومان نسبت به پایان معاملات روز سهشنبه، قیمت خورد تا ۱۰ تومان گران شده باشد.
نایب رئیس اتاق اصناف با انتقاد از عدم تعهد وعدههای دولتها بیان کرد: در دوران کرونا بابت خسارتهایی که به واحدهای صنفی اعمال شد وعده وام کمبهره را دادند اما نه تنها وعده وامهای کمبهره در دوران کرونا و پیشنهاد بستههای به ظاهر حمایتی به اصناف محقق نشد بلکه مالیاتهای سنگینی نیز از صاحبان کسبوکار دریافت شد و درد مضاعفی برای اصناف در این دوران ایجاد کرد.
نایب رئیس اتاق اصناف گفت: این روزها دیگر زندگی بدون برق معنا ندارد، تعطیلی پی در پی واحدهای صنفی آثار زیانباری دارد، به عنوان نمونه قطع برق باعث تلف شدن مرغهای مرغداران شده و هیچ وقت این زیان از سوی مقامات دولتی جبران نشده است.
نایب رئیس اتاق اصناف تهران با ابراز تاسف از خاموشی برخی از بزرگراهها بیان کرد: متاسفانه شاهد خاموشی برخی از بزرگراهها هستیم که همین موضوع میتواند خطرات جبرانناپذیری را به همراه داشته باشد، این در حالیست که شاهد روشن بودن برخی از بیلبوردهای تبلیغاتی هستیم. سوال این است که در این بحران کمبود برق چرا پیمانکاران شهرداری از درآمد خود نمیگذرد؟
قیمت دلار امروز با نوسان در مرز کریدور هشتم همچنان به ارزیابی از شرایط بازار پرداخت و همزمان، قیمت طلا و سکه نیز با کاهش همراه شد؛ هرچند که برخی قطعات افزایش جزیی را تجربه کردند.
در جلسه علنی ۱۸ دی ۱۴۰۳ مجلس، نمایندگان با بررسی یک فوریت طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی موافقت کردند. این تصمیم پس از یک دهه از ادغام این وزارتخانهها و به دلیل ناتوانی در دستیابی به اهداف اولیه ادغام، در دستور کار قرار گرفت.
در جلسه روز گذشته شورای عالی کار، درخواست نمایندگان کارگران برای تصویب افزایش ۳۵ درصدی حق مسکن برای امسال در دولت و پرداخت مابه التفاوت آن از ابتدای سال مطرح شد.
نکته مهم در خصوص عرضه اولیه ومپنا این است که از ۴۰۰ میلیون سهم، ۱۶۰ میلیون به صندوقها و ۲۴۰ میلیون به سایر سهامداران تخصیص مییابد و از این جهت نیاز به نقدینگی بالایی ندارد.
با خروج یک سرمایه گذار خارجی از بازار تولید و تأمین بازار روغن خوراکی و ضعف عملکرد مسئولان متولی امر، در کمتر از یک هفته شاهد قفسههای خالی روغن در فروشگاههای زنجیرهای و خرده فروشیها شدیم.