شماره روزنامه ۶۱۶۴
|

دنیای اقتصاد گزارش می‌دهد؛

فعالان بازار به عبور اقتصاد چین از فاز رکود در ماه نوامبر امیدوار شدند؛ به خصوص اینکه تحقق این پیش‌بینی مثبت می‌تواند…

دنیای اقتصاد گزارش می‌دهد؛

۱۲۰ هزار تن شمش فولاد با متوسط قیمت ۲۴ هزار و ۱۷۲ تومان به ازای هر کیلوگرم در هفته ابتدایی آذر ماه در رینگ صنعتی بورس…

    چهارشنبه، ۰۷ آذر ۱۴۰۳
  • ناترازی انرژی حریف معاملات صنعت خاکستری نشد

    گرانی سیمان در پی افزایش انتظارات تورمی

    معاملات سیمان در بازار فیزیکی بورس‌کالا در اولین هفته آذرماه سال‌جاری در حالی پررونق بود که اخباری مبنی بر افزایش محدودیت برق و گاز در واحدهای صنعتی مادر همچون واحدهای سیمانی به گوش می‏‏‌رسد. افزایش نرخ ارز در بازار آزاد موجب شده است تا مشتریان به رینگ معاملات فیزیکی بازگردند، این در حالی است که طبق تجربه سال‌های گذشته، به دلیل کاهش ساخت‌وساز مسکن حجم تقاضا برای سیمان نزولی می‌شود و در حال حاضر افزایش انتظارات تورمی، بازار سیمان را به طور موقت از رکود نجات داده است.
  • دومین محموله شمش نقره وارد خزانه فلزات گرانبهای بورس‌کالا شد

    محموله شمش نقره متعلق به شرکت توسعه منابع انرژی توان به‌عنوان یکی از عرضه‌‌‌کنندگان بزرگ نقره در کشور، در خزانه فلزات گرانبهای بورس‌کالا پذیرش شد؛ این دومین محموله شمش نقره پذیرش‌شده در بورس‌کالا بود. از زمان انتشار اطلاعیه گشایش خزانه شمش نقره بورس‌کالای ایران، دو محموله از سوی گروه صنعتی معدنی زرین و شرکت توسعه منابع انرژی توان در خزانه فلزات گرانبهای این بورس پذیرش شده است.
  • عضو شورای عالی بورس مطرح کرد

    ابزارهای مالی بورس‌کالا؛ معبر جدید توسعه صنایع

    عضو شورای عالی بورس گفت: طی چند سال اخیر شاهد حرکت بی‌‌‌سابقه بورس‌کالای ایران در مسیر رشد و توسعه ابزارهای مالی هستیم که معتقدم این اتفاق مهم، معبر جدید توسعه صنایع کشور خواهد بود، چراکه این ابزارهای مالی، کاهش ریسک‌‌‌ها، تامین پایدار مواد اولیه و اطمینان از فروش، برنامه‌‌‌ریزی بلندمدت تولید و تسهیل دسترسی به کالاها را فراهم می‌‌‌آورند.
    دوشنبه، ۰۵ آذر ۱۴۰۳
  • بهین‏‏‌یاب دست دلالان را کوتاه کرد

    توقف قیمت شمش در بازار فیزیکی

    آمار معاملات تالار صنعتی و معدنی بورس‌کالای ایران نشان می‌دهد که با توجه به محدود شدن خرید محصولات زنجیره فولاد به سامانه بهین‏‏‌یاب، میزان تقاضای کاذب برای شمش کاهش یافته و از طرفی محصول میانی زنجیره فولاد طی سه‌هفته گذشته به بالاترین سطح قیمتی خود رسیده و بیشتر خریدهای بازار فیزیکی به صورت اعتباری انجام شده است که نشان‏‏‌دهنده کمبود نقدینگی در بخش فولاد است. فاصله قیمت شمش در بازار فیزیکی و بازار آزاد به حداکثر رسیده و این موضوع باعث وخامت شرایط این بخش شده است. بنابراین افزایش بیشتر قیمت پایه شمش دور از انتظار است.
  • رکود مسکن چین بر بازار سنگ‌آهن اثر گذاشت

    سنگ‌آهن در دوراهی رکود و حمایت

    BMI اخیرا در گزارشی به بررسی سنگ‌آهن و چالش‌هایی که بر سر راه این بازار قرار دارد پرداخته است. در این گزارش با بررسی سمت عرضه و تقاضا و روند تولید و مصرف این ماده، پیش‌بینی شده است که قیمت سنگ‌آهن در بلندمدت به روند نزولی خود ادامه می‌دهد. براساس این گزارش، انتظار می‌رود قیمت سنگ‌‌‌آهن در سال ۲۰۲۵ به‌‌‌طور میانگین در سطح ۱۰۰دلار در هر تن باقی بماند، زیرا املاک در چین کماکان در وضعیت رکودی قرار دارد.
  • دنیای اقتصاد گزارش می‌دهد؛

    رکود مصرفی دامن‌گیر رینگ شمش فولاد شد/ ۵۰ درصد فولاد معامله نشد

    ۱۲۰ هزار تن شمش فولاد با متوسط قیمت ۲۴ هزار و ۱۷۲ تومان به ازای هر کیلوگرم در هفته ابتدایی آذر ماه در رینگ صنعتی بورس کالای ایران معامله شد که این رقم حدود ۵۰ درصد حجم عرضه‌ها بود.
    یکشنبه، ۰۴ آذر ۱۴۰۳
  • رشد قیمت‌های پایه محصولات شیمیایی و پلیمری ادامه دارد

    واگرایی قیمت پتروشیمی‌ها از روند جهانی

    قیمت‌های پایه ۸۲‌درصد از محصولات پتروشیمی در حالی افزایش یافتند که تغییر قیمت این کالاها به میزان رشد دلار مبادله‌ای یعنی در حدود ۱.۷‌درصد بود. این در حالی است که به‌رغم رشد هفتگی ۵درصدی قیمت نفت برنت، قیمت پایه محصولات پتروشیمی تغییری نداشته است. دلار مبادله‌ای ۲۵هفته متوالی است که رشد داشته و اثر این رشد بازار محصولات شیمیایی و پلیمری را تحت‌تاثیر قرار داه و موجب افزایش یکپارچه قیمت‌های پایه شده است.