داستان سرآغاز حیات در یک کتاب جدید
«سرآغاز حیات» در سه فصل تنظیم شده است و پرسشها و پاسخهایی را مطرح میکند. در فصل اول «چگونه اجزای یک سیاره قابل سکونت را سرهمبندی کنیم»، تاریخچه عناصر بیوژنیک یا زیستزا، از منشا آنها در ستارهها گرفته تا نحوه تحویل آنها به زمین و سایر سیارات قابل سکونت در کهکشان راه شیری، ردیابی میشود. در فصل دوم «از غیرزنده تا تقریبا زنده» توضیح میدهد که چگونه مولکولهای آلی ساده در طول زمان پیچیدهتر شدند و در نهایت به شکل ساختارهایی سرهمبندی میشوند که تقریبا زنده هستند، اما نه به طور کامل. فصل سوم «آنچه هنوز کشف نکردهایم»، به سوالاتی میپردازد که تاکنون بیپاسخ ماندهاند. به نظر میرسد ممکن است در آینده چگونگی شکلگیری حیات روی کره زمین مشخص شود.
این کتاب با عنوان Origin of Life: What Everyone Needs to Know در سال ۲۰۲۰ در ۱۱۰ صفحه توسط دفتر نشر دانشگاه آکسفورد منتشر شد. دیوید ویلسون دیمر متولد ۲۱ آوریل ۱۹۳۹ زیستشناس آمریکایی و استاد محقق مهندسی زیست مولکولی در دانشگاه کالیفرنیا، سانتا کروز است.
دیمر سهم قابل توجهی در زمینه بیوفیزیک غشا داشته است. کار او منجر به یک روش جدید برای تعیین توالی DNA و درک کاملتر از نقش غشاها در منشاء حیات شد. وی در سال ۱۹۸۵ بورسیه گوگنهایم را دریافت کرد که از تحقیقات در دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا برای بررسی ترکیبات آلی در شهاب سنگ مورچیسون حمایت کرد. او از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ به عنوان رئیس انجمن بینالمللی برای مطالعه منشاء حیات خدمت کرد.
کتاب «سرآغاز حیات» نوشته دیوید ویلسون دیمر و ترجمه اقبال جاسمی در ۱۶۸ صفحه، با شمارگان ۷۷۰نسخه در قطع رقعی و با کاغذ بالکی در زمستان ۱۴۰۲ توسط انتشارات ققنوس منتشر شد.