مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس خبر داد
اجرای طرحهای کیفیسازی در راستای حفاظت محیطزیست
وی با اشاره به برخی اقدامات این شرکت پالایشی با نگاه زیستمحیطی در سال گذشته اظهار کرد: به منظور ایفای مسوولیتهای اجتماعی و توجه به جامعه پیرامونی طرح کاشت ۲۰۰هزار اصله درخت حرا در سواحل بندرعباس، میناب و جزیره قشم و همچنین کاشت ۱۰۰هزار اصله درخت در شمال پالایشگاه در قالب تعهدات محیطزیستی طرح ارتقای کیفیت محصولات پالایشگاه، مطالعه طرح جامع محیطزیستی منطقه حفاظت شده کشار با همکاری دانشگاه شیراز و با اعتبار ۳ میلیارد ریال و همچنین همکاری با اداره کل محیطزیست هرمزگان برای پاکسازی آلودگی خاک روستای دِزک بندرعباس با اعتبار ۲ میلیارد ریال اجرا شد. مدیرعامل پالایش نفت بندرعباس با اشاره به ظرفیتهای این شرکت گفت: در سال ۱۴۰۲ با همکاری دانشگاه تهران و تبریز ۲۵۰ حلقه چاهک پایش آبهای زیرزمینی و همچنین انبار ویژه و اصولی جهت نگهداری موقت پسماندهای ویژه با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال، احداث و ۱۲۰۰ تن پسماندهای نفتی مدیریت و کنترل شد.
هاشمی افزود: به منظور توسعه و نگهداری فضای سبز به عنوان عامل کاهشدهنده آلایندههای زیستمحیطی با کاشت گونههای بومی و مقاوم به شرایط آب و هوایی، تعویض خاک، بهکارگیری شیوههای نوین آبیاری با استفاده از آبهای بازیافتی و تصفیهشده، ۴۲درصد فضای صنعتی معادل ۲۹۰ هکتار از وسعت پالایشگاه به فضای سبز اختصاص داده شده است. مسیح تازیانی، مدیرکل حفاظت محیطزیست هرمزگان هم در این مراسم گفت: هفته زمین پاک در راستای پایان بخشیدن به آلودگی پلاستیکی، حفاظت از گونههای در معرض انقراض و تشویق جنبشهای محیطزیستی است و برای حفاظت از زمین و انتقال درست طبیعت به نسل آینده باید آموزش و فرهنگسازی از مدارس اجرا شود و در ادامه این مسیر شهرک مروارید ظرفیت تبدیل شدن به شهرک سبز و بدون پلاستیک استان را دارد.
وی به کاشت ۳۰۰هزار اصله درخت در سال گذشته از سوی شرکت پالایش نفت بندرعباس اشاره کرد و افزود: برنامه دولت برای اجرای رهنمود رهبر معظم انقلاب در گسترش مناطق سبز و هدفگذاری کاشت یک میلیارد درخت طی ۵ سال است که اقدامی مهم در حفاظت از محیطزیست شمرده میشود. وی با تاکید بر اینکه هرمزگان نگین اکوسیستمی جنوب کشور است و در حفظ آن باید همه پای کار باشند افزود: منطقه حفاظتشده گنو یکی از ۱۱ منطقه حفاظتشده مهم کشور در هرمزگان است و علاوه بر آن، یکی از کانونهای مهم ذخیرهگاههای ژنتیک طبیعی کشور محسوب میشود.