میدان رقابت را وسیع تعریف کنید
دکتر علی مزیکی- استاد موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی «دنیای اقتصاد» دارای شاخصههای مثبت زیادی است و برخی از تغییرات نیز میتواند به افزایش کیفیت این رسانه یاری رساند. در این روزنامه مطالب به شکلی تهیه شده که با وجود بهرهگیری از مفاهیم تخصصی، آحاد مردم میتوانند مفاهیم آن را درک کنند. به بیان دیگر، این رسانه همزمان با بهرهگیری از مفاهیم تخصصی، به چگونگی انتقال آن نیز توجه میکند و این یک مزیت محسوب میشود. همچنین، صفحهآرایی و شکلدهی مطالب نیز یکی از نکات مثبت این رسانه بهشمار میآید، اما در کنار موارد مذکور، در نظر گرفتن، برخی از نکات نیز میتواند موجب افزایش کیفیت روزنامه دنیای اقتصاد شود.
دکتر علی مزیکی- استاد موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی «دنیای اقتصاد» دارای شاخصههای مثبت زیادی است و برخی از تغییرات نیز میتواند به افزایش کیفیت این رسانه یاری رساند. در این روزنامه مطالب به شکلی تهیه شده که با وجود بهرهگیری از مفاهیم تخصصی، آحاد مردم میتوانند مفاهیم آن را درک کنند. به بیان دیگر، این رسانه همزمان با بهرهگیری از مفاهیم تخصصی، به چگونگی انتقال آن نیز توجه میکند و این یک مزیت محسوب میشود. همچنین، صفحهآرایی و شکلدهی مطالب نیز یکی از نکات مثبت این رسانه بهشمار میآید، اما در کنار موارد مذکور، در نظر گرفتن، برخی از نکات نیز میتواند موجب افزایش کیفیت روزنامه دنیای اقتصاد شود. نخست اینکه روزنامه دنیای اقتصاد باید میدان رقابت خود را وسیعتر از رسانههای داخل تصور کند. اگر این روزنامه خود را با نشریاتی مانند اکونومیست مقایسه کند، میتواند مسیر رشد خود با سرعت بیشتری طی کند، اما اگر خود را با دیگر رسانههای داخلی قیاس کند، از عرصه رقابت با دیگر رسانههای مطرح جهان باز میماند. نکته بعد در خصوص برخی از صفحهها مانند فرهنگ و هنر، ورزش و گردشگری است که خبرهای این حوزه را پوشش
میدهد. این خبرها و تحلیلها میتواند به گونهای باشد که زمینه اقتصادی داشته باشد. به بیان دیگر در حوزه فرهنگ، ورزش و گردشگری بسیاری از موضوعها با زمینه اقتصادی مانند «چگونگی حراج آثار هنری»، «ایجاد انگیزه در ورزشکاران» و «ارزشگذاری باشگاهها» وجود دارد که میتواند مورد توجه قرار گیرد.
ارسال نظر