جهش دلار پس از رمضان؟
حمید عزیزی
عضو گروه بانک و بیمه
دلار در ۲روز ابتدایی هفته ۲۰ تومان صعود کرد، ولی از روز دوشنبه آرام گرفت تا پیشبینی روند دلار در آستانه تابستان برای معاملهگران سختتر شود. روزهای شنبه و یکشنبه دلار به ترتیب ۹ و ۱۱ تومان رشد را تجربه کرد و در نهایت به قیمت ۳هزار و ۷۴۶ تومان رسید. در ابتدای روز دوشنبه، این ارز تا نقطه ۳ هزار و ۷۶۲ تومان بالا رفت، ولی نتوانست بالای مرز روانی باقی بماند و با قیمت ۳ هزار و ۷۴۵ تومان به کار خود پایان داد. سهشنبه نیز روز کمنوسانی بود تا شرایط بازار در روزهای میانی با روزهای ابتدایی هفته تفاوت کند.
حمید عزیزی
عضو گروه بانک و بیمه
دلار در 2روز ابتدایی هفته 20 تومان صعود کرد، ولی از روز دوشنبه آرام گرفت تا پیشبینی روند دلار در آستانه تابستان برای معاملهگران سختتر شود. روزهای شنبه و یکشنبه دلار به ترتیب 9 و 11 تومان رشد را تجربه کرد و در نهایت به قیمت 3هزار و 746 تومان رسید. در ابتدای روز دوشنبه، این ارز تا نقطه 3 هزار و 762 تومان بالا رفت، ولی نتوانست بالای مرز روانی باقی بماند و با قیمت 3 هزار و 745 تومان به کار خود پایان داد. سهشنبه نیز روز کمنوسانی بود تا شرایط بازار در روزهای میانی با روزهای ابتدایی هفته تفاوت کند.
برخی فعالان اعتقاد داشتند، معاملهگران دلار در ابتدای هفته به استقبال افزایش احتمالی تقاضا در آستانه عید فطر و پایان ماه مبارک رمضان رفتند. این افزایش قیمتی موجب شد که این ارز به سطح پیش از ماه رمضان برسد. در این شرایط، عدهای باور دارند دلار پس از ماه رمضان رشد بیشتری را تجربه نخواهد کرد، چرا که این افزایش را در روزهای ابتدایی هفته پیشخور کرده است. این در حالی است که عده دیگری معتقدند، شاخص بازار ارز در 3 ماه ابتدایی سال نوسان خاصی را تجربه نکرده است و با آغاز تابستان با افزایش بیشتر تقاضا راه صعودی را در پیش خواهد گرفت. در این میان، گروه دیگری در بازار عنوان میکنند، روند قیمت در تابستان چندان مشخص نیست و بستگی زیادی به رفتار بازارساز دارد که میزان عرضه ارز را در چه سطحی تنظیم کند. به باور آنها، عرضه متناسب بازارساز مهمترین دلیل کاهش نوسان در فصل بهار بود.
ارسال نظر