حلقههای اتصال گروههای مرجع اقتصادی
دکتر فرهاد نیلی - رئیس پژوهشکده پولی و بانکی مجموعه دنیای اقتصاد در سال گذشته قدمهای ارزندهای در حوزه توسعه فعالیت مطبوعاتی برداشت. روزنامه «دنیای اقتصاد» نیز بهعنوان محور این فعالیت رسانهای قدم به سوی شبکهسازی فکری برداشته است که اقدامی ارزنده است. در این چارچوب روزنامه «دنیای اقتصاد» عملا به حلقه اتصال تمامی گروههایی تبدیل شده که به اقتصاد رویکردی حرفهای دارند. بر همین اساس، روزنامه کانال گفتوگوی گروههای مرجع اقتصادی است که نسبت به موضوعات و مسائل اقتصادی کشور دید تخصصی دارند. دیدی که فارغ از مسائل مکتبی و ایدئولوژیک است.
دکتر فرهاد نیلی - رئیس پژوهشکده پولی و بانکی مجموعه دنیای اقتصاد در سال گذشته قدمهای ارزندهای در حوزه توسعه فعالیت مطبوعاتی برداشت. روزنامه «دنیای اقتصاد» نیز بهعنوان محور این فعالیت رسانهای قدم به سوی شبکهسازی فکری برداشته است که اقدامی ارزنده است. در این چارچوب روزنامه «دنیای اقتصاد» عملا به حلقه اتصال تمامی گروههایی تبدیل شده که به اقتصاد رویکردی حرفهای دارند. بر همین اساس، روزنامه کانال گفتوگوی گروههای مرجع اقتصادی است که نسبت به موضوعات و مسائل اقتصادی کشور دید تخصصی دارند. دیدی که فارغ از مسائل مکتبی و ایدئولوژیک است. ردپای چنین اتفاقی را میتوان در تنوع سرمقالهها و صفحه باشگاه اقتصاددانان مشاهده کرد. شبکه سازی انجامشده با وجود آنکه در ابتدای راه است، اما چون نخستین حرکت در حوزه اجتماعی کشور بهحساب میآید، گامی ارزنده است. متاسفانه در دیگر عرصههای اجتماعی مانند سیاست، فقدان یک تالار گفتوگو نظیر «دنیای اقتصاد» در حوزه تخصصی احساس میشود. این خط حرفهای که از سوی «دنیای اقتصاد» آغاز شده نباید ناتمام بماند. بخشی از آن به تلاش و سعی دستاندرکاران این روزنامه بازمیگردد. برای تقویت این خط
حرفهای سعه صدر مسوولان روزنامه باید بیش از این افزایش یابد و بر مبنای همان شاخص رویکرد حرفهای به «دنیای اقتصاد» چهرههای با این ویژگی را به این شبکه تازهتاسیس اضافه کنند.
ارسال نظر