فراخوان مشارکت بزرگترین رویداد نمایشگاهی شرق آفریقا
نمایشگاه بین المللی تجارت دارالسلام تانزانیا - تانزانیا
رپرتاژ آگهی: از راه های ورود به بازار تانزانیا مشارکت در نمایشگاه های مختلف در این کشور می باشد. نمایشگاه بین المللی تجارت دارالسلام (سبع سبع) رویدادی سالانه، به عنوان بزرگترین نمایشگاه در حوزه کشورهای شرق آفریقا، توسط سازمان توسعه تجارت تانزانیا برگـزار می گردد. این نمایشگاه هر ساله از ۲۸ ژوئن الی ۱۳ جولای (۸ الی ۲۳ تیرماه) برگزار می شود و چهل و هشتمین دوره این نمایشگاه در تیرماه ۱۴۰۳ نیز در حال واگذاری غـرفه به مشارکت کنندگان است.
این نمایشگاه در حوزه عمومی بوده که از سرتاسر دنیا در آن مشارکت می نمایند و همچنین بخشهای دولتی و خصوصی جهت ارائه کالا و خدمات گرد هم می آیند. این نمایشگاه در شرق آفریقا به عنوان دروازه تجارت با کشورهای همسایه خود مانند بوروندی، کنگو، کنیا، اوگاندا، رواندا، زیمبابوه، مالاوی، زامبیا و موزامبیک دیده میشود چرا که در حاشیه این نمایشگاه شرکت های مختلف از این کشورها جهت آشنایی با کالاها و خدمات به آن مراجعه می نمایند.
از دیگر تمهیدات دیده شده از سوی سازمان توسعه تجارت تانزانیا، ایجاد شرایط مذاکرات تجاری کسب و کار برای شرکت کنندگان است که از این طریق بتوانند پتانسیل معرفی محصولات و خدمات خود را به تجار و شرکتهای محلی داشته باشند. همچنین غرفه داران میتوانند در ایام برگزاری نمایشگاه محصولات خود را به فروش برسانند.
گستردگی محصولات:
گستره کالایی این نمایشگاه طیف وسیعی از محصولات مانند کشاورزی، صنایع و ماشین الات مربوطه، مواد غذایی و آشامیدنی و صنایع آن، منسوجات، پوشـاک و نخ، محصولات تولیدی، لوازم خانگی، مبلمان، مصالح ساختمانی، خـودرو، کالاها و لوازم برقـی، مواد شیمیایی، مواد پتروشیمی، لوازم آرایشی و بهداشتی و صنایع مربوطه، چوب و مبلمان، خدمات بازرگانی، محصولات مهندسی و خدمات آن، ماشینآلات، الکترونیک، نرم افزارهای کامپیوتری و صنایع دستی را شامل میشود.
گستره بازدیدکنندگان:
بازدیدکنندگان متشکل از واردکنندگان، عمدهفروشان، نمایندگان، بازرگانان، مصرفکنندگان، مدیران تجاری، مقامات دولتی، دیپلماتها، رهبران سیاسی و اعضای عمومی و مردم مناطق مختلف در تانزانیا میباشند.
آمار واردات سالیانه تانزانیا
گزارش تصویری دوره چهل و هفتم نمایشگاه سبع سبع در سال ۱۴۰۲
شرکت توسعه تبادل تجاری آفریقا دارای مجوز مرکز تجاری ایران در تانزانیا از سوی سازمان توسعه تجارت ایران در راستای کمک به شرکتهای ایرانی جهت ورود به بازار آفریقا، اقدام به دریافت مجوزات لازم به عنوان مجری انحصاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه از سازمان توسعه تجارت ایران و سازمان توسعه تجارت تانزانیا نموده است. در همین راستا شرکتهای علاقهمند برای حضور در این نمایشگاه میتوانند با دبیرخانه این شرکت جهت کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت نام تماس حاصل نمایند.
زمان نمایشگاه: ۲۸ ژوئن لغایت ۱۳ جولای ۲۰۲۴ – ۸ تیر الی ۲۳ تیر ۱۴۰۳
مهلت ثبت نام: ۱ خرداد ۱۴۰۳
تانزانیا، دروازه تجاری شرق آفریقا
تانزانیا به صورت عمده معتدل بوده و مناظر طبیعی متنوعی از جمله کوهستانی، صحراها، دریاچهها و پارکهای ملی (سرنگیتی ، تارانگیره، لیک مانیارا) دارد. جمعیت این کشور حدودا 67 میلیون نفر است که اکثریت جوان و از لحاظ اقتصادی فعال هستند. تانزانیا به واسطه چندین بندر بزرگ از طریق اقیانوس هند قابل دسترس است، که مسیر ارتباط بین قارهای را میسر می سازد و فرصت خوبی برای تجارت با تانزانیا و قاره آفریقا فراهم می کند.
همچنین یکی از امتیازات مهم تانزانیا وجود خط کشتیرانی مستقیم جمهوری اسلامی ایران مسیر بندرعباس به دارالسلام است. از همین روی اصلی ترین مقصد برای تامین کالا کشـورهای مهم (زامبیـا، کـنگـو، اوگاندا، مالاوی، بروندی و روآندا) که به دریا راه ندارند می باشد. در ضمن این کشور امکان دسترسی به بازار بزرگی در حدود ۲۰۰ میلیون نفر در شرق آفریقا و 350 میلیون نفر در منطقه SADC (جامعه توسعه جنوب آفریقا: سادک) را فراهم می کند. به همین دلیل فرصتی بی نظیر برای بازرگانان و صادرکنندگان محسوب می شود.
مردم تانزانیا به لحاظ اشتراکات فرهنگی و تاریخی دید خوبی به ایران دارند و کالاهای ایرانی را به کالاهای تولید شده در سایر کشورها ترجیح میدهند (چرا که ایران دخالتی در استعمار تانزانیا نداشته است).
لذا شرایط صادرات به کشور تانزانیا برای تجار ایرانی بسیار راحتتر و رقابتیتر است. اکثریت جامعه تانزانیا مصرف کننده هستند و همچنین امکان ترانزیت کالا از تانزانیا به کشورهای همسایه آن (که دسترسی به آبهای آزاد ندارند) یعنی اوگاندا، رواندا، بروندی، کنگو، مالاوی و زامبیا نیز وجود دارد.
اقتصاد تانزانیا بیشتر بر اساس کشاورزی است با زمین های مرغوب که 65 درصد جمعیت آن کشاورز و یا فعال این حوزه هستند. تـانزانیا 44 میلیون هکتـار زمین حاصل خیز دارد که تنها 33 درصد آن زیر کشت است. محصولات صادراتی اصلی در بخش کشـاورزی شامل دام (دومین کشور تولید دام در قاره آفریقا)، انواع ماهی، چای، قهوه، کاکائو، پنبه، بادام هندی و میـوه های استـوایی می باشد.
همچنین در بخش معدن دارای ذخایر غنی از طلا، الماس، زغال سنگ، مس، نیکل،کبالت،کرومیت، گرافیت و ... است.
با این حال تانزانیا در بسیاری از صنایع مانند: خودرو، فولاد، الکترونیک، لوازم خانگی، پتروشیمی، پـوشاک، صنایع بسته بندی،دارو، پزشکی، صنایع تولیدی، ماشین آلات کشاورزی و ... وابسته به واردات است.
روز ایران در نمایشگاه دوره چهل هفتم سال ۱۴۰۲
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.