غذای فوق فرآوری این بیماری خود ایمنی را بروز می‌دهد

تیمی به سرپرستی دکتر «امیلی اسبیدیان»، متخصص پوست در بیمارستان هنری ماندر فرانسه، می‌گوید: «نتایج این مطالعه ارتباط بین مصرف غذای فوق فرآوری‌شده بالا و وضعیت پسوریازیس فعال را نشان داد».

غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی‌های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده تولید می‌شوند. آنها همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از افزودنی‌ها هستند تا آنها را خوشمزه‌تر، جذاب‌تر و پایدارتر کند، از جمله رنگ‌ها، امولسیفایرها، طعم دهنده‌ها و تثبیت کننده ها.

به عنوان مثال می‌توان به محصولات پخته شده بسته بندی شده، غلات شیرین، و محصولات آماده یا آماده برای گرم کردن اشاره کرد.

به گفته تیم تحقیق، مصرف زیاد غذاهای فوق فرآوری شده با بیماری‌های مختلفی از جمله دیابت نوع ۲، سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های التهابی روده مرتبط است.

محققان در این مطالعه به بررسی این موضوع پرداختند که آیا این غذاها روی پسوریازیس تأثیر دارند یا نه. آنها سوابق بیش از ۱۸۵۰۰ نفر را که در یک پایگاه داده بهداشتی بزرگ فرانسه شرکت کرده بودند، بررسی کردند. داده‌ها از اواخر سال ۲۰۲۱ تا اواسط سال ۲۰۲۲ به دست آمده بود.

در مجموع ۱۸۲۵ نفر پسوریازیس داشتند و در ۸۰۲ مورد، این بیماری "فعال" در نظر گرفته شد.

در میان سوالات دیگر، از مردم در مورد مصرف غذاهای فوق فرآوری شده بر حسب گرم در روز پرسیده شد.

محققان دریافتند پس از در نظرگرفتن سایر عوامل خطر پسوریازیس، افراد مبتلا به بیماری فعال در مقایسه با افرادی که هرگز پسوریازیس نداشته اند، ۳۶ درصد بیشتر احتمال دارد که بالاترین مصرف غذای فوق فرآوری شده روزانه را داشته باشند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.