به گزارش خبرنگار گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ معاملات بورس تهران در دومین روز هفته با کاهش ۰.۶۴ درصدی شاخص کل پایان یافت و نماگر اصلی بازار سهام با یک پله سقوط به سطح دو میلیون و ۳۹۹ هزار واحد رضایت داد. 

یکی از نکات مهم در جریان داد و ستدهای یکشنبه،‌ اقبال از سهام کوچک و متوسط نسبت به لیدرها و نمادهای شاخص‌ساز بود؛ به طوری که این موضوع خود را در اختلاف مسیر شاخص کل از هم‌وزن نشان داد.

عقبگرد شاخص کل در حالی در معاملات امروز  رخ داد  که در ساعات میانی داد و ستدها، بازار حمایت شد؛ اما دماسنج اصلی این بازار نتواست کانال ۲.۴ میلیون واحد را حفظ کند.

در مقابل، روند رو به رشد در شاخص هم‌وزن حفظ شد و با نزدیک شدن به پایان معاملات نمادهای کوچک با استقبال سهامداران روبرو شدند و به این ترتیب در نهایت، شاخص هم‌وزن بورس با ۰.۱۳ درصد رشد در کانال ۷۶۹ هزار و ۲۱۸ واحد به کار خود پایان داد.

امروز نمادهای فارس، فولاد و فملی همچنان بیشترین اثر منفی و نمادهای کچاد، شتران و فخوز بیشترین اثر مثبت را ثبت کردند. همچنین ذوب، خودرو و وبملت پرتراکنش‌تر از سایر نمادها ظاهر شدند.

در بازار فرابورس ایران نیز شاخص‌ها روند رو به رشد خود را حفظ کردند و به این ترتیب، شاخص کل فرابورس با ۰.۰۷ درصد رشد در کانال ۲۳ هزار و ۴۵۸ واحد ایستاد و شاخص هموزن نیز با ثبت رشد ۰.۲۴ درصد در کانال ۱۳۴ هزر و ۴۷ واحد ایستاد.

در روزی که کلیت ۵۴ درصدی نمادها در بازار سرمایه امروز در محدوده مثبت تابلو به کار خود پایان دادند ۲۱۵ نماد «نماد قفل» صف خرید بودند و تنها ۷۶ نماد در صف‌های فروش باقی ماندند. سرانه خرید و فروش معاملات خرد بازار در ساعت پایانی معاملات دقیقا پایای پیش رفتند و تعداد نمادهای مثبت با نزدیک شدن به ساعات پایانی معاملات از نمادهای منفی پیشی گرفتند.

در جریان معاملات روز یکشنبه، نه تنها ارزش معاملات خرد ( سهام و حق تقدم ) با کاهش 28 درصدی به سطح 5 هزار و 887 میلیارد تومان سقوط کرد؛ حتی بازار شاهد  خروج پول سهامداران حقیقی نیز بود.در این روز مبلغی به میزان 112 میلیارد تومان از گردونه داد و ستدهای سهامی خارج شد.