در نشست صبح چهارشنبه صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان، مدیرعامل این صندوق خبر از اختصاص حقوق مادام‌العمر به ورزشکاران مصدوم داد. سعید رضا عاصمی با اعلام این خبر و با اشاره به این‌که صندوق در دو حوزه اقتصادی و حمایتی فعالیت می‌کند، به تشریح این فعالیت‌ها پرداخت.

به گزارش ایلنا، مدیرعامل صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان با ذکر اینکه بخش اقتصادی در شرکت‌های تابعه فعالیت دارد، تلاش صندوق را در جهت فعالیت‌های حمایتی از ورزشکاران دانست و اظهار امیدواری کرد تا وارد کارهای اقتصادی نشود.

عاصمی با تاکید بر اظهارات رییس سازمان تربیت بدنی به توجه ویژه بر وضعیت قهرمانان و پیشکسوتان، گفت: «تاکید دکتر سعیدلو بر بهبود وضعیت معیشتی، مسکن و درمان ورزشکاران است.»

مدیرعامل صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان تغییر در آیین‌نامه این صندوق را اجتناب‌ناپذیر دانسته و خبر از تغییر و تحولات اساسی صورت‌گرفته در این آیین‌نامه داد: «در گذشته جامعه مخاطب ما محدود بود، ولی امروز حتی دست‌اندرکاران ورزش نیز در گروه‌بندی هفت‌گانه آیین‌نامه جدید جای گرفته‌اند.» عاصمی درباره زمان پرداخت حقوق‌ ورزشکاران گفت: «کل حقوق در نظر گرفته شده برای تمامی گروه‌های هفت‌گانه، تا آخر امسال پرداخت خواهد شد. هدف این صندوق بر این است که هر کس در جایگاه خودش قرار گیرد. در واقع جامعه مخاطب ما در آیین‌نامه قبلی محدود بود، اما الان ۷ گروه از جمله قهرمانان المپیک و حامیان و دوستداران ورزش، قهرمانان ملی و استانی و... را دربرمی‌گیرد. خدمات دیگری مثل حقوق مادام‌العمر پس از فوت مثل تامین اجتماعی و حقوق بر مبنای حداقل حقوق قانون کار در نظر گرفته شده است.»

به گفته مدیرعامل صندوق حمایت از ورزشکاران این افزایش حقوق به طور میانگین ۴ برابر گذشته و برای ورزشکاران المپیکی ۹ برابر شده است: «در واقع ورزشکاری که ۱۸۰هزار تومان دریافتی داشته اکنون تا یک و نیم میلیون دریافتی خواهد داشت که این پرداخت‌ها از ماه جاری آغاز می‌شود.» عاصمی همچنین به سوال یکی از خبرنگاران در ارتباط با ورزشکاران مصدوم چنین پاسخ داد: «تصمیم صندوق به پرداخت حقوق مادام‌العمر به ورزشکاران قهرمان است.»

او در پاسخ یکی دیگر از خبرنگاران در ارتباط با قرارداد با شرکت‌های تبلیغاتی که مسوولیت تبلیغات دور زمین ورزشگاه‌ آزادی را به عهده دارند، گفت: «این قرارداد به گونه‌ای تنظیم شده که منافع سازمان ورزش در آن لحاظ نشده است. ما از طریق مراجع قانونی بر آن هستیم که حق و حقوق خود را برگردانیم. در ارتباط با موضوع خریداری «ال ـ ای ـ دی» با هزینه ۶ میلیارد تومان برای بازی‌های کشور‌های اسلامی ( بازی‌هایی که برگزار نشد) نیز باید بگویم زمانی‌که من آمدم این قرارداد بسته شده بود و الان هم در کانتینر‌هایی در استادیوم آزادی خاک می‌خورد. راه حل من برای جلوگیری از این‌گونه اتفاقات، گذر زمان است. بگذارید من به جای قول و قرار عمل کنم تا با گذشت زمان، تصویر بد گذشته پاک شود.» سوال دیگری در ارتباط با خرید ساختمان باشگاه استقلال مطرح شد. عاصمی در این‌باره و در ارتباط با خصوصی‌سازی باشگاه‌های بزرگ استقلال و پرسپولیس با اعتقاد بر اینکه این دو باشگاه برای خصوصی شدن، نیاز به بسترسازی دارند، معتقد است: «اول باید ادعاهای حقوقی حل و فصل شده و شرکت‌های زیان‌ده نیز از دور خارج شوند. خرید ساختمان هم نه به عنوان یک کار اقتصادی که به خاطر کمک به این باشگاه صورت گرفته است.»

مدیر صندوق حمایت از ورزشکاران با اشاره به کمی شدن بحث پیشکسوتان، وقوع این امر را مفید دانسته و گفت: «تنها در یک مورد حسن اخلاق کیفی است و در باقی موارد امتیاز داده شده تا بر اساس امتیازات در گروه‌های پیش‌بینی شده از خدمات مرتبط بهره‌مند گردند.

در ارتباط با مسکن ورزشکاران هم ۱۰۰۰ امتیاز مسکن در نظر گرفته شده تا به قهرمانان اختصاص داده شود.» به گفته‌ عاصمی این خانه‌ها با شرایط اقساط مناسب به قهرمانان داده خواهد شد.