میلیاردرها
میلیاردر متخصص در خریدهای اهرمی
هارولد سیمونز میلیاردری آمریکایی است که با ثروت ۵/۴ میلیارد دلار صد و هفتاد و ششمین ثروتمند جهان در سال ۲۰۱۰ به شمار میرود.
الهام جوادی
هارولد سیمونز میلیاردری آمریکایی است که با ثروت ۵/۴ میلیارد دلار صد و هفتاد و ششمین ثروتمند جهان در سال ۲۰۱۰ به شمار میرود. تخصص سیمونز در امور بانکداری به وی کمک کرده مفهومیدر خرید شرکتها به نام خرید اهرمیرا توسعه دهد و به این شکل بتواند شرکتهای مختلفی را خریداری کند. وی مالکیت شرکت «کونتران و والهی» (شرکتی که ۹۰ درصد آن تحت کنترل «کونتران» است) را در اختیار دارد. کونتران یک مجموعه شرکت است که شرکتهای زیرمجموعه آن در زمینههای مختلفی چون مواد شیمیایی، فلزات (شرکت فلزات تیتانیوم)، بخش مدیریت زبالهها، سیستمهای پشتیبانی کامپیوتری و غیره فعالیت میکنند. کونتران همچنین سهام کنترلی شرکت کیاستون، تولیدکننده محصولات سیم و حصار را در اختیار دارد.
هارولد کلارک سیمونز در سال ۱۹۳۱ در «گولدن» در «وود کانتری» درایالت تگزاس آمریکا متولد شد. والدین او، لئون و فرس سیمونز، هر دو معلم بودند و بسیار بر ارزش تحصیلات خوب تاکید داشتند. پدرهارولد مدیر مدرسه و مادرش معلم انگلیسی بود.هارولد سیمونز به دانشگاه تگزاس در اوستین رفت و در سال ۱۹۵۱ و ۱۹۵۲ به ترتیب با مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد کشاورزی ازاین دانشگاه فارغ التحصیل شد.
هارولد سیمونز پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه برای کار به عنوان متخصص بانکداری به دولتایالات متحده پیوست. وی سپس در بانک جمهوری ملی در دالاس مشغول به کار شد. سیمونز در سال ۱۹۶۰ با استفاده از پس انداز ۵۰۰۰ دلاریاش و همچنین دریافت وامی به مبلغ ۹۵۰۰۰ دلار یک داروخانه کوچک به نام داروخانه دانشگاه در خیابان هیلکرست و در نزدیکی دانشگاه متدیست جنوبی تاسیس کرد. سیمونزاین داروخانه را خرید و آن را تبدیل به زنجیرهای از ۱۰۰ داروخانه کرد که در سال ۱۹۷۳ آن را به قیمتی بیش از ۵۰ میلیون دلار به شرکت اکرد فروخت. این کار نقطه شروعی برای جهش او و آغاز کارش به عنوان یک سرمایهگذار بود. سیمونز با استفاده از منافع این فروش شروع به سرمایهگذاری در صنعت خدمات مالی کرد.
سیمونز فلسفهای برای خود در مدیریت سرمایه داشت و آن هم فلسفه خرید بدون سرمایه و فقط با قرض بود. او با استفاده از همین فلسفه شرکت «و الهی» را به دست گرفت. وی در سال ۱۹۷۴ پس از خرید این شرکت، مجموعه بنگاه خود، به نام کونتران را راهاندازی کرد که کنترل سهام والهی را به دست گرفت. سیمونز سپس با استفاده از و الهی شروع به خرید شرکتهای دیگر کرد و به زودی توانست گروهی از شرکتها را برای خود جمع کند. او در سال ۱۹۸۲ شرکت صنایع کیاستون را به قیمت ۲۵ میلیون دلار خرید. خرید عمده بعدی او خرید شرکت صنایع ان ال بود که فروشی بیش از ۲ میلیارد دلار داشت. سایمون به همین شکل به خرید شرکتهای بزرگ ادامه داد.
هارولد سیمونز تا سال ۲۰۰۶ کنترل ۵ شرکت سهامی عام در بازار سهام نیویورک شامل شرکت فلزات تیتانیوم (بزرگترین تولیدکننده تیتانیوم جهان)، صنایع ان ال، والهی (یک شرکت چند ملیتی در صنعت مواد شیمیایی، قطعهسازی، مدیریت زباله و تیتانیوم)، کامپ ایکس اینترنشنال( تولید کننده محصولات ارگونومیک) و کرونوز وورد واید (تولیدکننده و بازاریاب پیشتاز دیوکسید تیتانیوم در جهان) را در اختیار داشت. ثروت سیمونز تا سال ۲۰۰۷ به مبلغ ۴/۷ میلیارد دلار رسیده بود.
هارولد سیمونز ازدواج کرده و ۶ فرزند دارد. وی در حال حاضر ساکن دالاس درایالت تگزاس است. سیمونز در امور خیریه هم فعالیت زیادی دارد. وی بنیادی به نامهارولد سیمونز تاسیس کرده است.
ارسال نظر