نخستین جشن تجلیل از سرآمدان مطبوعات ایران با عنوان «پیشنگاران» برگزار شد
دیدار با حسین قندی بعد از سالها
«پیشنگاران» مطبوعات ایران تجلیل شدند تا سنت خوب تجلیل از پیشکسوتان در حوزه رسانه باب شود. به گزارش خبرآنلاین، نخستین جشن تجلیل از سرآمدان مطبوعات ایران با عنوان «پیشنگاران» برگزار شد تا با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر صنعت، معدن و تجارت از پیشکسوتان حوزه اطلاع رسانی در ایران تجلیل شود.
حسین قندی، جلال رفیع و امیرحسین فردی سه چهرهای بودند که در این جشن از آنها تجلیل شد.
محمدجعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد از برگزاری چنین برنامهای به عنوان یکی از آرزوهایش نام برد و گفت: «خوشحالم که این آرزو محقق شدهاست.»
او کار مداوم، سازگاری، مدارا و ملایمت را ویژگی مشترک این سه روزنامهنگار دانست و به خدمات پیدا و پنهان آنها در مطبوعات اشاره کرد. به گفته محمدزاده، خدمت پنهان جلال رفیع به مطبوعات معرفی کیومرث صابری(گلآقا) است که باعث رستاخیزی در طنز مطبوعاتی ایران پس از انقلاب شد.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد از امیرحسین فردی به عنوان یکی از بنیانگذاران هنر و اندیشه پس از انقلاب نام برد که ۳۰ سال به صورت مداوم در نشریه کیهان بچهها فعالیت کردهاست. محمدزاده با اشاره به ۴۰ سال خدمت مستمر قندی در مطبوعات ایران، از او به عنوان روزنامهنگاری نام برد که اثر انگشت خلاقش در آرشیو مطبوعات ایران مانده است.
حسین قندی استاد روزنامه نگاری، تیتر زنی و گزارش نویسی است. میگویند او در کار خود سخت گیر است، اما توصیه میکند که نرم خبر کار کنید تا خواننده علاقهمند به خواندن شود و پیام خبر و گزارش شما را بگیرد.
حسین قندی روزنامهنگار، استاد رشته علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و مدرس روزنامهنگاری، فارغالتحصیل کارشناسی ارشد از آمریکا در رشته مدیریت بینالملل، متولد اسفند ۱۳۳۰ در سبزوار و بزرگ شده تهران است. ویژهترین مهارت حسین قندی را در انتخاب تیترهای مناسب برای مطالب مطبوعاتی میدانند. او از جمله روزنامهنگارانی است که بسیار بر اخلاق روزنامهنگاری تاکید میکرد.
محمدزاده در این مراسم از وزیر ارشاد خواست تا باغ زیبا را به نام باغ روزنامهنگاران نامگذاری کند.
در ادامه این برنامه سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به وضعیت مطبوعات در زمانه گسترش و تثبیت جایگاه رسانههای الکترونیکی و وبسایتهای خبری پرداخت و گفت که در حال حاضر با وجود وبسایتهای مختلف ممکن است این تصور ایجاد شود که عمر مطبوعات به پایان رسیده اما اینطور نیست و مطبوعات میتوانند با رویکرد تحلیلی به اخبار همچنان جایگاه خود را در بین مخاطبان حفظ کنند.
او از رسانهها به دلیل اینکه هنوز نتوانستهاند خط تعادل بین آزادی بیان، اخلاق عمومی و منافع ملی را تشخیص دهند، گلایه کرد و گفت: «به همین خاطر گاهی به ورطه تعریف و تمجید میافتند و گاهی به تخریب و تخطئه میپردازند.» به گفته حسینی، مطبوعات ما یا زمستان زمستان هستند یا تابستان تابستان، اما به هر حال بهاری هم هست .
برپایی چهارمین سمینار مطبوعات ایران در اوایل خردادماه رویدادی بود که خبر برگزاری آن را وزیر ارشاد در این مراسم اعلام کرد و گفت که امیدوار است اصحاب رسانه و خصوصا پیشکسوتان از این رویداد استقبال کنند.
اجرای این جشن به عهده شهرام شکیبا طنز نویس بود و حسامالدین سراج خواننده موسیقی سنتی هم در آن به اجرای برنامه
پرداخت. برگزیدگان جشنواره فصلی مطبوعات و خبرگزاریها هم در این شب معرفی شدند.
ارسال نظر