خبر
تولید۱۸۳ هزار دستگاه خودروی گازسوز
روابط عمومی وزارت صنایع و معادن- مدیرکل دفتر صنایع ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنایع و معادن اعلا م کرد: تا پایان شهریور ماه سال جاری ۱۸۳هزار دستگاه خودرو گازسوز در کارخانجات داخلی تولید شده است که این رقم ۳۵درصد تولید خودرو در کشور را شامل میشود.
محسن صالحینیا با اشاره به شروع تولید موتورهای پایه گازسوز تصریح کرد: این اقدام در ۶ ماه دوم سال با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد تا با برنامهریزی هدفمند بتوانیم تولیدات قابل توجهی را با موتور پایه گازسوز در کشور داشته باشیم. وی به مشکلات قطعهسازان خودرو اشاره کرد و افزود: در جلساتی که با حضور نمایندگانی از انجمن قطعهسازان و شرکتهای تامین قطعات تشکیل شد، مشکلات مربوط به این بخش بررسی و عارضه یابی شد و مصمم هستیم تا هرچه زودتر چالشهای موجود این صنعت برطرف شود.
مدیرکل صنایع ماشینسازی و نیرو محرکه وزارت صنایع و معادن در توضیح این مطلب افزود: مفاد قراردادهای شرکتهای خودروساز، شرایط مربوط به نحوه تعدیل قیمتها و شیوه پرداختها که در برخی موارد با تاخیر روبهرو بوده، از جمله مشکلاتی است که در این زمینه مطرح شده است.
وی با بیان اینکه بخشی از تسهیلات ۵میلیارد دلاری نظام بانکی برای کمک به صنعت قطعهسازی اختصاص خواهد یافت، خاطرنشان کرد: این تخصیص میتواند در کاهش مشکلات مطروحه نقش موثری داشته باشد.
صالحینیا با اشاره به مصوبه مربوط به اجباری شدن نصب ترمز ABS روی خودروهای تولید داخل از اردیبهشت سال آینده گفت: براساس استانداردهای موجود، در هیچ کشوری شرکتهای خودروساز مجبور به نصب ترمز ABS برای خودروهای زیر ۵ تن ظرفیت نیستند. وی تصریح کرد: با این وجود، رایزنیهای لازم با ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت در حال انجام است و برای افزایش ایمنی خودروهای تولیدی درصدد هستیم که با هماهنگیهای لازم، طی برنامهریزی و زمانبندی خاص، تولید در این زمینه را توسعه دهیم. مدیرکل صنایع ماشینسازی و نیرو محرکه وزارت صنایع و معادن همچنین با اشاره به نقش موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در امر نظارت بر استانداردهای تدوین شده برای خودروهای داخلی افزود: نظارت بر رعایت استانداردها از جمله وظایفی است که برعهده این موسسه است که با روشهای مقتضی اعمال میشود. وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آمار تولید موتورسیکلت در کشور افزود: در سال گذشته ۸۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در داخل تولید شد که این رقم برای امسال نیز بین ۷۵۰ تا ۸۰۰ هزار دستگاه در سال پیشبینی شده است. صالحینیا در باره ساماندهی تولید موتورسیکلت یادآور شد: رعایت استانداردهای ایمنی، مصرف سوخت و آلایندگی محیط زیست از جمله موضوعاتی است که باید در تولیدات مدنظر قرار گیرد و شرکتهای تولیدی باید با ایجاد و توسعه برندهای معتبر، شرایط لازم را برای حضور مناسب در بازار برای خود فراهم کنند.
ارسال نظر