ایسنا- اتوبوس بین شهری اسکانیا C۱۲ و کامیون ولوو FH در صدر کیفی‌ترین خودروهای تجاری در ماه شهریور قرار گرفتند.

در گروه مینی‌بوس و اتوبوس عمده خودروها همچنان مشکل نفوذ آب دارند، ولی تنها نکته‌ای که در همه آنها مشترک است، عدم وجود صداهای غیر عادی است و غیر از یک مینی‌بوس در قسمت ترمز همه اتوبوس‌ها به همراه یک میدل باس با نمره منفی صفر در سطح کیفی بسیار خوب قرار گرفته‌اند.

در این میان میدل باس سامان در زمینه سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، اتوبوس بین‌شهری بنز C۴۵۷ در بخش‌های موتور و انتقال قدرت و نفوذ آب، مینی‌بوس هیوندایی کروز، اتوبوس بین شهری بنز O۴۵۷، اتوبوس شهری رنو ۲۶۱۲، اتوبوس شهری رنو CNG از نظر نفوذ آب در سطح غیر قابل قبول قرار گرفتند. در این گروه اتوبوس بین شهری ولوو B۷ و اتوبوس شهری ایویکو در مکان‌های دوم و سوم کیفی قرار گرفتند. اتوبوس بین‌شهری بنز C۴۵۷ نیز در رتبه آخر جای گرفت.

گروه کامیون و کامیونت

این گروه وضعیت نفوذناپذیری بهتری در مقابل آب نسبت به گروه مینی‌بوس و اتوبوس داشت، ولی به لحاظ سیستم ترمز، وضعیت آنها از نظر کیفی بهتر از گروه اتوبوس و مینی‌بوس نبود. دراین گروه، کامیون ولوو FH، کامیون ولوو FM۹ سایپا دیزل و بنز اکسور ایران خودرو در صدر کامیون‌های باکیفیت قرار گرفتند. کامیون رنومیدلام، انواع کامیونت ایسوزو و کامیونت فوتون، کامیونت هیوندایی مایتی و کامیون رنوبادسان رتبه‌های ۴ تا ۱۰ را به خود اختصاص دادند. کامیون سنگین بنز WH نیز در رتبه۱۵ یعنی پایین‌ترین رتبه قرار گرفت.

برخلاف گروه اتوبوس و مینی بوس، در گروه کامیون و کامیونت با این‌که محصولی در سطح کیفی غیر قابل قبول قرار نگرفت، ولی کامیون آمیکو ۱۹۲۹D از نظر فنربندی، تعلیق و فرمان، کامیون سنگین بنز WH در بخشهای موتور و انتقال قدرت و نفوذ آب، کامیونت هیوندایی مایتی از نظر سیستم ترمز، کامیونت آمیکو ۲/۵ تن در بخشهای تجهیزات الکتریکی و تزئینات داخلی و خارجی، کامیون رنوبادسان در بخش بدنه و کامیون کاویان از نظر سیستم رنگ دارای پایین‌ترین رتبه‌های کیفی در میان این گروه بودند.