تولیدکنندگان بزرگ طلا روند کاهشی در پیش گرفتند
روند کاهشی تولید جهانی طلا در سال ۲۰۱۷ ادامه مییابد. دلیل این امر کاهش تولید شرکتهای بزرگ جهان عنوان شده است. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، به نقل از وب سایت ماینینگ، به دلیل تعداد اندک پروژههای جدید تولید طلا که در سال جاری آغاز میشوند پیشبینی میشود که در سال ۲۰۱۷ روند کاهشی عرضه معادن طلا ادامه یابد.
بنابر این گزارش، موسسه تحقیقاتی تامسون رویترز جی. اف. ام. اس که اطلاعات و آمارهای مهم اقتصادی را تهیه و به سرمایهگذاران خدمات مشاورهای ارائه میدهد، اعلام کرد:عرضه طلا تاپایان مارس۲۰۱۷، بیشترین میزان کاهش تولید طلا را از سال ۲۰۰۸ تاکنون به خود اختصاص خواهد داد.
روند کاهشی تولید جهانی طلا در سال ۲۰۱۷ ادامه مییابد. دلیل این امر کاهش تولید شرکتهای بزرگ جهان عنوان شده است.به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، به نقل از وب سایت ماینینگ، به دلیل تعداد اندک پروژههای جدید تولید طلا که در سال جاری آغاز میشوند پیشبینی میشود که در سال ۲۰۱۷ روند کاهشی عرضه معادن طلا ادامه یابد.
بنابر این گزارش، موسسه تحقیقاتی تامسون رویترز جی.اف.ام.اس که اطلاعات و آمارهای مهم اقتصادی را تهیه و به سرمایهگذاران خدمات مشاورهای ارائه میدهد، اعلام کرد:عرضه طلا تاپایان مارس۲۰۱۷، بیشترین میزان کاهش تولید طلا را از سال ۲۰۰۸ تاکنون به خود اختصاص خواهد داد.طبق این گزارش، در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۶، عرضه جهانی معادن طلا ۳ درصد(۲۲تن) نسبت به سال مالی ۲۰۱۵کاهش یافته و ۸۲۷ تن به ثبت رسید.پیشبینی میشود که در سه ماهه پایانی سال مجموع تولید طلا با ۲ درصد افت تولید به ۸۰۱تن کاهش یابد و در نتیجه میزان تولید سالانه به ۳ هزار و ۱۶۸ هزار تن تنزل یابد.
در این گزارش آمده است که طی این مدت فقط افزایش تولید طلا در آفریقا و اقیانوسیه به ترتیب ۱۴۹ و ۸۸تن ثبت شد.بیشترین میزان افت تولید سه ماهه سوم مربوط به آسیا بود که با ۱۵ تن کاهش مجموعا ۲۲۵ تن به ثبت رسید.این کاهش ۱۵ تنی که به علت کاهش تولید کشور چین بود عمدتا به دلیل توقف تولید در برخی معادن استانهای شاندونگ، شانچی و سین کیانگ بوده است. قوانین ایمنی و محیط زیستی از دیگر دلایل افت ۱۲درصدی تولید طلا در چین عنوان شده است.تولید کشورهای اروپایی با ۳ تن کاهش به ۱۲۶ تن رسید. همچنین آفریقای جنوبی با تولید ۱۳۹ تن طلا در سه ماهه سوم سال مالی ۲۰۱۶، شاهد افت ۳ تنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته بود که ناشی از کاهش استخراج و فرآوری در معدن یاناکوچا و کاهش سطح ذخایر معدن سرونگرو است.
ارسال نظر