گروه بورس- هیات‌مدیره سیمان سپاهان در نظر دارد برای امسال تقسیم مبلغ 290ریال به ازای هر سهم را به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد کند.

بنابر اطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس اوراق بهادار تهران، سیمان سپاهان درآمد هر سهم امسال را با یک‌هزار و ۲۰۰میلیارد ریال سرمایه به طور خالص مبلغ ۴۳۷ریال پیش‌بینی کرده است.
پیش‌بینی عملکرد «سپاها» برای سال مالی 86 در مقایسه با عملکرد سال مالی قبل به ترتیب فروش 9درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته 4درصد افزایش، سود عملیاتی 18درصد افزایش و سود پس از کسر مالیات 13درصد کاهش نشان می‌دهد.
همچنین مبلغ ۲۲۵میلیارد ریال از پیش‌بینی سود سال مالی ۱۳۸۶ ناشی از درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها (به ازای هر سهم مبلغ ۱۸۸ریال و معادل ۴۳درصد کل سود) است.
سیمان سپاهان طرح احداث یک واحد کوره با ظرفیت 3300 تن کلینکر در روز با برآورد سرمایه‌گذاری مورد نیاز به مبلغ
۱۱۳۰میلیارد ریال و همچنین طرح افزایش ظرفیت خطوط کارخانه سیمان به میزان ۱۵درصد در هر خط (افزایش مجموعا ۹۹۰تن کلینکر در روز) با برآورد سرمایه‌گذاری مورد نیاز به مبلغ ۴۸۹میلیارد ریال را در دستور کار دارد که در این رابطه تاکنون به ترتیب، مبالغ ۸۲۱ و ۱۴۲میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است. پیش‌بینی شده که فاز اول طرح توسعه در مهرماه ۸۶ و کل آن طی سال ۸۷ و طرح افزایش ظرفیت طی سال ۸۷ به بهره‌برداری برسد. همچنین اثر طرح‌های مزبور بر درآمد هر سهم شرکت مبلغ ۱۹۶ریال برآورد شده است. شایان ذکر است شرکت در ۲۵ تیرماه ۸۶، برآورد سرمایه‌گذاری مورد نیاز طرح توسعه را مبلغ ۷۴۷میلیارد ریال اعلام کرده بود که دلایل تغییرات را عمدتا تورم و افزایش نرخ ارز اعلام کرده است.
به استناد مصوبات مجمع عمومی فوق‌العاده 9 مردادماه سرمایه شرکت از مبلغ 800میلیارد ریال به مبلغ 1200میلیارد ریال (معادل 50درصد) از محل سود انباشته (مبلغ 350میلیارد ریال) و اندوخته طرح و توسعه (مبلغ 50میلیارد ریال) افزایش یافته است.
شرکت پیرامون اثرات مالی معافیت مالیاتی حاصل از افزایش سرمایه اعلام کرده است: «پس از اظهارنظر حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت در چارچوب گزارش حسابرسی صورت‌های مالی سال ۱۳۸۶ و اخذ نظر اداره امور مالیاتی، مراتب به نحو مقتضی به اطلاع سهامداران خواهد رسید».
شرکت پیش‌بینی درآمد هر سهم سال مالی 86 را با سرمایه 800میلیارد ریال در 25 تیرماه مبلغ 750ریال اعلام کرده بود که دلایل تعدیل را افزایش سرمایه و کاهش درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری‌ها عمدتا ناشی از کاهش پیش‌بینی درآمد حاصل از فروش سرمایه‌گذاری‌ها اعلام کرده است.