حذف محدودیتهای سرمایهگذاری خارجی در دستور کار دولت
گروه بازرگانی: حذف موانع جذب سرمایهگذاران خارجی در دستورکار دولت قرار گرفته و جلسات و نشستهایی نیز در همین رابطه برگزار شده که نتایج مثبتی برای اقتصاد ایران به همراه خواهد آورد. به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، از موضوعاتی که در نشست کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی تهران به آن پرداخته شد، بررسی آمار تجارت خارجی کشور در دو ماه ابتدایی امسال بود. محسن بهرامی ارض اقدس، رئیس کمیسیون تجارت در این باره اظهار کرد: اینکه صادرات غیرنفتی کشور برای نخستین بار در طول سالهای پس از انقلاب از واردات پیشی گرفته است را باید به فال نیک گرفت، اما نباید فراموش کرد که واردات، موتور صادرات است و کاهش آن میتواند برای صادرات غیرنفتی کشور و تولید محصول در ایران خطرناک هم باشد.
گروه بازرگانی: حذف موانع جذب سرمایهگذاران خارجی در دستورکار دولت قرار گرفته و جلسات و نشستهایی نیز در همین رابطه برگزار شده که نتایج مثبتی برای اقتصاد ایران به همراه خواهد آورد. به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، از موضوعاتی که در نشست کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی تهران به آن پرداخته شد، بررسی آمار تجارت خارجی کشور در دو ماه ابتدایی امسال بود. محسن بهرامی ارض اقدس، رئیس کمیسیون تجارت در این باره اظهار کرد: اینکه صادرات غیرنفتی کشور برای نخستین بار در طول سالهای پس از انقلاب از واردات پیشی گرفته است را باید به فال نیک گرفت، اما نباید فراموش کرد که واردات، موتور صادرات است و کاهش آن میتواند برای صادرات غیرنفتی کشور و تولید محصول در ایران خطرناک هم باشد. بهرامی ارض اقدس اعلام کرد: حذف موانع جذب سرمایهگذاران خارجی در دستورکار دولت قرار گرفته و جلسات و نشستهایی نیز در همین رابطه برگزار شده که نتایج مثبتی برای اقتصاد ایران به همراه خواهد آورد. به گفته بهرامی تا پیش از این قانون، به شرکای خارجی اجازه داده نمیشد که بیش از ۱۰ درصد سهام یک بنگاه اقتصادی را در اختیار داشته باشند؛ اما در بازنگری جدید قرار است این سقف محدودیت برداشته شود. بهرامی در عین حال یادآور شد که قرار است مالکیت روی زمین واحدهایی که شرکای خارجی دارند، برداشته شود و از این پس با اصلاح قوانین مربوط به واگذاری زمینهای دولتی و منابع طبیعی به سرمایهگذاران خارجی، تسهیلاتی در این زمینه صورت بگیرد.
اسداله عسگراولادی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران نیز معتقد است اگر چه پیشی گرفتن صادرات خبر خوبی در حوزه تجارت خارجی ایران است اما خبر بد این است که کسری واردات، با قاچاق تامین شود. به گفته وی،حتی مواد اولیه نیز به داخل ایران قاچاق میشود. وی تصریح کرد: واحدهای تولیدی باید با پرداخت نزدیک به ۸ درصد مالیات در گمرکات کشور اقدام به واردات مواد اولیه کنند؛ در حالی که توان مالی بنگاههای اقتصادی چند سالی است که تحلیل رفته است.
ارسال نظر