موبایل ایرانی
زارعیان: خرید سهام مبین نت غیرقانونی نیست
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با اشاره به خرید ۴۰ درصد از سهام مبین نت توسط همراه اول، گفت: هیچگونه محدودیتی در پروانه اپراتورها، برای خرید سهام دیگر اپراتورها وجود ندارد. داوود زارعیان در گفتوگو با موبنا درخصوص غیرقانونی اعلام کردن واگذاری بخشی از سهام مبین نت به ارتباطات سیار، توسط رگولاتوری، اظهار کرد: چنانچه مبین نت قصد واگذاری سهام خود را به دیگر اپراتورها داشت، باید به صورت رسمی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام میکرد که در شرایط فعلی این اقدام انجام شده است.
وی درخصوص اظهارات سازمان تنظیم مقررات مبنی بر وجود محدودیتهایی در پروانه شرکت مخابرات برای خرید سهم دیگر اپراتورها گفت: هیچگونه محدودیتی در پروانه اپراتورها در زمینه خرید سهام دیگر اپراتورها وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه خرید ۴۰ درصد از سهام مبین نت توسط اپراتور اول باید از طریق مباحث حقوقی حل و فصل شود، اظهار کرد: بهطور قطع همه کارها به صورت قانونی انجام خواهد شد. زارعیان ادامه داد: شرکت مخابرات سعی خواهد کرد با برقراری تعامل همه مشکلات را در این مسیر بر طرف کند.
گفتنی است؛ چندی پیش محمد کرمپور رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خرید سهام مبین نت، توسط همراه اول را غیرقانونی دانست و اعلام کرد: این معامله خلاف مقررات این سازمان بوده و این موضوع به شرکت مخابرات ایران و اپراتور مبین نت نیز اعلام شده است.
پلمب مراکز غیرقانونی تعمیرات گوشی موبایل
سخنگوی اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی و لوازم جانبی از فعالیت حدود ۶۰ فروشگاه دارای مجوز تعمیرات تلفن همراه در تهران خبر داد و گفت: مراکز خدماتی گوشیهای موبایل از این پس مورد نظارت مستقیم اتحادیه دستگاههای مخابراتی قرار میگیرند.
غلامحسین کریمی در گفتوگو با مهر تاکید کرد: بدون استثنا تمامی مراکز فعال در زمینه تعمیر گوشی تلفن همراه، تلفن بیسیم، تلفن ثابت و سانترال باید از اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی مجوز فعالیت دریافت کنند و این اتحادیه طبق قوانین امور صنفی توانایی پلمب کردن مراکز غیرمجاز و بدون مجوز خدمات گوشی را خواهد داشت.
وی با بیان اینکه درخواست ایجاد مراکز خدماتی گوشی تلفن همراه از نظر صلاحیت تخصصی و موارد تجاری باید مورد ارزیابی اتحادیه دستگاههای مخابراتی قرار گیرد، اظهار داشت: کارشناسان اتحادیه دستگاههای مخابراتی قبل از ارائه مجوز فعالیت، شرایط کارگاه و افراد مشغول به کار در آن را باید مورد تایید قرار دهند.
کریمی با تاکید بر اینکه تاکنون به ۶۰ مرکز خدماتی گوشی تلفن همراه در تهران مجوز فعالیت داده شده است، اضافه کرد: بازرسان اتحادیه دستگاههای مخابراتی در حال بررسی و شناسایی مراکز غیرمجاز در سطح شهر تهران هستند که با این مراکز از راه قانونی برخورد خواهد شد.
سخنگوی اتحادیه دستگاههای مخابراتی و ارتباطی تهران با اشاره به ایجاد کمیسیون حل اختلاف در این اتحادیه برای رسیدگی به شکایات مردمی از مراکز تعمیرات گوشیهای موبایل گفت: به طور متوسط در هفته حدود ۲۰ تا ۳۰ مورد شکایت از مراکز خدماتی گوشی موبایل به اتحادیه دستگاههای مخابراتی اعلام میشود که کارشناسان حقوقی در شورای حل اختلاف این اتحادیه موارد مطروحه را بررسی میکنند.
وی تاکید کرد که افراد در صورت مشاهده کوچکترین مشکلی در مورد تعمیر گوشی تلفن همراه خود مانند استفاده از جنس تقلبی یا عدم رعایت ضوابط لازم میتوانند مراتب را با اتحادیه دستگاههای مخابراتی از طریق شماره تلفن ۸۸۵۳۱۰۱۰ و ۸۸۵۳۱۰۲۰ در میان بگذارند.
کریمی در مورد سوءاستفاده برخی مراکز تعمیرات موبایل از محتویات داخل گوشی مشترکان گفت: برخورد با سوءاستفادهکنندگان از محتویات داخل گوشیهای موبایل مشترکان توسط مراجع قضایی صورت میگیرد که در این خصوص از گزارش کارشناسان حقوقی اتحادیه دستگاههای مخابراتی نیز استفاده خواهد شد.
ارسال نظر