موبایل ایرانی
اپراتور اول قادر به رقابت با اپراتور سوم نیست
به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، «اپراتور اول با توجه به ترکیب و چارچوب دولتی خود، توان رقابت با اپراتور سوم تلفن همراه را ندارد.»
صابر فیضی در گفتوگو با موبنا با بیان این که «با آغاز به کار اپراتور سوم، یک رقیب جدید وارد عرصه تلفن همراه کشور میشود»، خاطرنشان کرد: قوانین دولتی اجازه نمیدهند که اپراتور اول با اپراتور سوم به رقابت بپردازد.
وی اضافه کرد: اپراتور سوم پس از شروع به کار خود میتواند یک رقیب جدی برای اپراتور اول محسوب شود. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه حضور اپراتور سوم در حوزه تلفن همراه چه تاثیری بر عرضه سهام مخابرات خواهد داشت؟، اظهار داشت: فعالیت این اپراتور تاثیر مثبتی بر روند خصوصیسازی خواهد داشت و موجب افزایش قیمت سهام مخابرات میشود.
اپراتور سوم تلفن همراه مجاز به فعالیت در شبکههای نسل سوم، ۵/۳ و چهارم (UMTS، EDGE، HSDPA) است و میتواند در فضاهای فرکانسی ۹۰۰،۱۸۰۰ و ۲۱۰۰ مگاهرتز سرویس دهد.
تمهیدات همراه اول برای فرهنگیان
روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: پیرو ابلاغ قبلی به ادارات آموزش و پرورش کشور و براساس مجوز هیاتمدیره همراه اول در مورد تقسیط مبلغ دوم وجه ثبتنام فرهنگیانی که در سال ۸۴ سیمکارت ثبتنام کردهاند، این افراد تا پایان دیماه سالجاری فرصت دارند با مراجعه به ادارات مشترکان سیمکارت خود را دریافت کنند.
طبق مجوز هیات مدیره این شرکت در مورد تقسیط مبلغ دوم وجه ثبتنام (۱۸۰هزار تومان باقیمانده) فرهنگیان ثبتنام کننده سیمکارت در سال ۱۳۸۴ که تاکنون سیمکارت خود را دریافت نکردهاند تا پایان دیماه سال جاری فرصت دارند با در دست داشتن اصل فیش ثبتنامی به ادارات مشترکین استانها و در تهران به اداره متقاضیان (واقع در خیابان ونک، برج همراه، طبقه اول، واحد سوم) مراجعه و سیمکارت خود را دریافت کنند.
در این اطلاعیه آمده است: مبلغ ۱۸۰هزار تومان باقیمانده در شش قسط مساوی (هر قسط ۳۰ هزار تومان) و در شش دوره قبض صورتحساب منظور شده و دریافت میگردد. همچنین نقل و انتقال این سیمکارتها پس از وصول مبالغ تقسیط امکانپذیر است و در صورت عدم پرداخت هر دوره از قبوض صورتحساب مذکور، تلفن همراه مشترک قطع ودیعه خواهد شد.
گفتنی است؛ قیمت سیمکارت همراه اول بعد از ثبت نامهای سال ۸۴ در بازار آزاد این کالا شکسته شد و همین امر باعث شد تا بسیاری از فرهنگیان از گرفتن سیمکارتهای خود سربازنند.
معادلسازی واژههای تخصصی تلفن همراه
معادلسازی واژههای تخصصی تلفن همراه از سایر زبانها به زبان فارسی در دستور کار فرهنگستان زبان و ادب فارسی قراردارد.
حمید حسنی در گفتوگو با موبنا اظهار داشت: دو گروه مخابرات و فناوری اطلاعات به صورت مجزا در زمینه معادلسازی واژههای لاتین تلفن همراه در فرهنگستان مشغول به کار هستند. معادلسازی کلماتی نظیر MMS، GPRS، هندز فری از جمله واژههایی است که فرهنگستان مطالعات لازم را برای معادلسازی آنها انجام داده است. فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یکی از آخرین مصوبات خود واژههای پیامک و پیام کوتاه را به جای SMS پیشنهاد کرده است.
ارسال نظر