افزایش پیش‌بینی درآمد بیمه دی درسال 90
گروه بنگاه‌ها- مجمع عمومی عادی سالانه شرکت بیمه دی 28 تیرماه امسال با حضور بیش از 90 درصد صاحبان سهام درمرکز همایش‌های مجموعه انقلاب برگزارشد و صورت‌های مالی منتهی به 29 اسفند 89 به تصویب رسید.

مجمع عمومی بیمه دی به ریاست حسن بالازاده برگزار شد و آقایان افشاری و غنیان به عنوان ناظر، فرهادی به عنوان منشی و محمدی نماینده بورس، وی را دربرگزاری مجمع همراهی کردند.
دکتر فرامرز فتح‌نژاد، مدیرعامل بیمه دی که از اواخر خرداد ماه فعالیت خود را دراین شرکت آغازکرده است نیز به سوالات سهامداران حاضر در جلسه درخصوص برنامه‌های آتی شرکت پاسخ داد.
دکتر فتح نژاد درپایان مجمع به سهامداران حاضر درجلسه گفت: با اشراف به پتانسیل بیمه دی و با استعانت از تجربیات ۳۰ساله بورسی و بیمه‌ای، اینجانب حیثیت و آبروی خود را در طبق اخلاص گذاشته و آمده ام تا بیمه دی را به جایگاهی که شایسته است برسانم و هیچ تردیدی ندارم که اینکار با حمایت سهامداران و هیات مدیره به سرانجام خواهد رسید.
طبق مصوبه مجمع، بیمه دی به ازای هرسهم 25ریال سود تقسیم کرد، همچنین موسسه حسابرسی آریان حساب خبره به عنوان بازرس اصلی و ابراهیم سعیدی‌فر به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند و روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی شرکت تعیین شد.

عملکرد بیمه دی درسال مالی 89
بیمه دی درسال مالی ۸۹ بیش از ۵۹۹ میلیارد و ۴۲۵ میلیون ریال حق بیمه تولید کرد؛ حجم بیشتر حق بیمه‌ها در۳ ماهه دوم و ۳ ماهه سوم سال ۸۹ تولید شده است.
سهم بیمه‌های عمر، شخص ثالث و درمان در پرتفوی بیمه دی ازسایر رشته‌های بیمه‌ای بیشتر است و بیمه‌های مسوولیت و آتش سوزی از لحاظ سهم از پرتفوی در مکان‌های بعدی قرار دارند.
این درحالی است که بیمه دی درسال مالی مذکور مبلغ ۴۷۱ میلیارد و ۳۹۹ میلیون ریال خسارت پرداخت کرده است. میزان خسارات پرداختی بیمه‌های عمر، درمان و شخص ثالث نیز از سایر رشته‌های بیمه‌ای بیشتراست.

مدیریت اتکایی
حجم واگذاری‌های اتکایی بیمه دی طی سال‌های 85 تا 87 روند صعودی داشت، اما درسال‌های 88 و 89 ازرشد منفی برخوردار بوده است. هیات مدیره درگزارش خود به مجمع صاحبان سهام درخصوص بیمه‌های اتکایی پیشنهاد کرد:
- افزایش سرمایه جهت افزایش سهم نگهداری شرکت و بالابردن ظرفیت و توان قبولی آن
- تشکیل یک کنسرسیوم با سایر شرکت‌ها برای پذیرش و مدیریت سرمایه‌های بزرگ
- تعدیل واگذاری‌ها جهت کم کردن هزینه‌های اتکایی درکوتاه مدت
- رسیدن به نقطه درآمدسازی اتکایی با پیشی گرفتن نسبت به واگذاری دربلند مدت

واحد فن آوری اطلاعات
راه‌اندازی رشته‌های جدید مانند مسافرت‌های خارجی و اقدام درخصوص بیمه‌های عمرو پس اندازو تضمین کیفیت ساختمان، راه‌اندازی پورتال تعاملات داخلی ،امکان صدوربیمه نامه درمحل با استفاده از تلفن‌همراه، انعقاد تفاهم نامه با بانک دی به منظورتعاملات بیشتردرزمینه فن آوری اطلاعات و توانمندسازی پرسنل ستاد مرکزی و شعب از عملکرد این واحد درسال مالی ۸۹ است.
همچنین ارتقای تکنولوژیک نرم‌افزار صدور بیمه نامه، کارت هوشمند درمان، مدیریت ارتباط با مشتری، اخذ استاندارد امنیتی ISMS، بازسازی وب سایت و تولید سامانه‌های تحت وب و تدوین برنامه استراتژیک و نظام مدیریت کیفیت ISO 9001 و تعالی سازمانی EFQM نیز بخشی از برنامه‌های آتی واحد فناوری اطلاعات بیمه دی است.

رتبه اول بیمه‌های عمر و حوادث
طبق رتبه‌بندی بیمه مرکزی ایران، شرکت بیمه دی ازنظرتولید حق بیمه عمر و حوادث حائز رتبه اول شد، هیات مدیره درگزارش عملکرد خود به مجمع، برنامه‌های آتی خود را اعلام کرد:
آموزش حرفه‌ای شبکه فروش حداکثر تا پایان مهرماه سال جاری با سرفصل‌های کاربردی و جدید و اعطای گواهینامه پایان دوره، جذب و آموزش حداقل 400 بازاریاب بیمه عمر تا پایان سال 90 و ارائه طرح‌های نوین بیمه‌ای متناسب با فرهنگ‌های بومی مناطق مختلف کشور.

بیمه‌های مسوولیت و مهندسی
بیمه‌های مسوولیت و مهندسی درسال مالی ۸۹ ازرشد قابل ملاحظه ای برخورداربوده است، مدیریت این بخش نیز درنظر دارد با جذب و کسب پرتفوی بهینه، سود محور، تخصصی، رقابتی و با ارائه خدمات سریع و نوین بیمه‌ای و کارشناسی سریع دربرآورد نرخ‌های رقابتی، مشتری‌مدار، با همسان‌سازی تعهدات بیمه‌ای در هنگام صدور و خسارت، درراستای اهداف بلندمدت شرکت و جلب رضایت مشتری گامی موثر بردارد.

مدیریت سرمایه‌گذاری و امور مجامع
مدیریت سرمایه گذاری بیمه دی با نگرشی متفاوت و با برنامه‌های منظم به منظور حفظ جایگاه سهامداران و افزایش ارزش سهم بیمه دی اقداماتی را درسال مالی 89 انجام داد و برنامه‌های جدیدی برای آینده تدوین کرد.
انجام مراحل اداری افزایش سرمایه، جلوگیری از کاهش ارزش سهام، سرمایه‌گذاری دربورس و فرابورس با بازده بیش از پیش‌بینی شده و بازده صندوق سرمایه گذاری مشترک بیمه دی با بازده سالانه ۴۰ درصد بخشی ازاین برنامه‌های مدون است.

مدیریت مالی
بهره‌برداری از ساختار مناسب بایگانی و ساماندهی فرم‌های هزینه ای گزارش‌گیری، ایجاد اداره یا مدیریت نظارت و تنظیم برنامه‌های شعب و نمایندگان از نظر مالی و کنترل هزینه‌ها برابر ضوابط و مقررات معاملاتی شرکت، تهیه و تدوین بانک اطلاعاتی درمورد کلیه قراردادها اعم از فروش بیمه و سایر قراردادهای شرکت و انجام بازدیدهای مستمرو دوره ای از فعالیت‌های رابطین مالی و نمایندگی‌ها ازاهم برنامه‌های مدیریت مالی است.

مدیریت شبکه فروش
تعداد نمایندگان بیمه دی درسال ۸۹ از ۲۸۲ نماینده به ۵۳۹ نفر افزایش یافته است. برای آموزش شبکه فروش ۷ دوره آموزشی درسال ۸۹ برگزاروجذب ۱۸۰ نفر ماحصل این دوره‌ها بود.
این دوره‌ها در تهران و استان‌ها به صورت غیرمتمرکز و با توجه به امکانات هراستان برگزارشد.
افزایش تعداد نمایندگان حقیقی از۵۵۸ نفرحاضر به ۸۰۰ نفر، افزایش نمایندگان حقوقی و توسعه همکاری‌ها با کارگزاران فعال در بازار بیمه ازبرنامه‌های بیمه دی در راستای توسعه شبکه فروش است.
همچنین در راستای کیفی سازی شبکه فروش و اعمال مزیت‌های کاری جهت تشویق و ترغیب نمایندگان که سهم بیشتری در فروش شرکت دارند، آیین‌نامه درجه‌بندی شعب اجرایی خواهد شد.


مدیریت پشتیبانی
جذب نیروی کارآمد و توانا مطابق با نظرمدیریت‌های مربوطه درتهران و شهرستان، تکمیل ناوگان خودروی شرکت در مرکز و شهرستان‌ها، تکمیل و اجرایی نمودن سیستم‌های مکانیزه مورد نیاز شرکت، تمدید قرارداد املاک استیجاری، تسریع و تسهیل صدورو ابلاغ احکام کارگزینی و تکمیل و اجرای پروژه‌های ساختمانی از شهرستان‌ها ازاقدامات این مدیریت است.
مطالعه و بررسی برون سپاری برخی از فعالیت‌ها با در نظر گرفتن منافع و مصالح شرکت، تدوین و تنظیم دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها رویه‌های مورد نیاز در حوزه منابع انسانی، تدوین سیستم سنجش کارآیی و اندازه‌گیری و بررسی عملکرد ازبرنامه‌های آتی مدیریت پشتیبانی است.
همچنین اجرای مراکز پرداخت خسارت سیار در استان تهران از برنامه‌های مدیریت پشتیبانی بود که از اوایل تیرماه امسال اجرایی شد.