کرباسیان گفت: به فدراسیون‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی گوانگجو حق می‌دهیم که از عدم تخصیص بودجه گله‌مند باشند؛ اما یقین بدانند ما به شدت در حال رایزنی و پیگیری جهت اخذ بودجه کمیته المپیک و بازی‌ها هستیم. خزانه‌دار کمیته المپیک اظهار داشت: برای خود من که سال‌ها رییس فدراسیون نیز بوده‌ام، کاملا ملموس است که بودجه و حمایت مالی آن هم در سال بازی‌های آسیایی چقدر حیاتی و سرنوشت ساز است. مشکلات فدراسیون‌ها را در این برهه زمانی کاملا درک می‌کنم و حق می‌دهم که آنها گله‌مند باشند؛ اما موضوع اینجا است که متاسفانه هنوز بودجه کمیته و بازی‌ها به حسابمان واریز نشده است.

وی ادامه داد: به شدت پیگیر اخذ این بودجه و واریز آن به حساب فدراسیون‌ها هستیم تا بتوانند برنامه‌های آماده سازی خود را که وارد مرحله حساسی نیز شده به دقت و بدون دغدغه پیگیری و پیاده نمایند. کمیته ملی المپیک رایزنی‌ها و نامه نگاری‌های لازم را انجام داده و امیدواریم با مساعدت و همکاری دوستان در معاونت راهبردی ریاست جمهوری هر چه سریع‌تر این مهم میسر گردد.

کرباسیان یاد آور شد: بودجه اختصاصی بازی‌های آسیایی گوانگجو ۲۰ میلیارد و بودجه جاری کمیته ۱۲ میلیارد تومان است که ضمن تقدیر و تشکر از مسوولان به واسطه در نظر گرفتن این رقم برای سالی که ۳ رویداد مهم المپیک سنگاپور، بازی‌های آسیایی گوانگجو و بازی‌های ساحلی در آن گنجانده شده خواستار تسریع در پرداخت آن هستیم تا شرمنده فدراسیون‌ها و مردمی که چشم به موفقیت کاروان ورزشی کشورمان بسته‌اند، نشویم.

وی در ادامه افزود: شکی نیست که حمایت مالی نقش مهم و بسزایی در تامین نیاز اردوها و کادرفنی تیم‌های ملی، اعزام به تورنمنت‌ها و مسابقات مقدماتی، حقوق مربیان و اردونشینان و در نهایت موفقیت در بازی‌های پیش رو دارد. به همین دلیل نیز پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم تا این بودجه هر چه سریع‌تر دریافت و در اختیار فدراسیون‌ها قرار گیرد. شکی نیست که اگر این بودجه در زمان ممکن و درست هنگامی که باید برای حفظ آمادگی و بالا بردن توانایی اردونشینان هزینه گردد در اختیار کمیته و فدراسیون‌ها قرار نگیرد نوش دارویی خواهد بود بعد از مرگ سهراب.

خوشبختانه با تلاش علی‌آبادی و رایزنی با معاونت راهبردی و برنامه ریزی ریاست جمهوری مقرر شده تا بودجه اختصاصی بازی‌ها و کمیته طی روزهای آتی پرداخت شود که به محض وصول به حساب فدراسیون‌ها واریز خواهد شد.

وی در ادامه به اولویت‌بندی فدراسیون‌ها اشاره کرد و گفت: طبق بررسی های به عمل آمده و تصمیم هیات اجرایی کمیته ملی المپیک مقرر شد تا فدراسیون‌ها به سه گروه تقسیم شوند که تخصیص بودجه آنها نیز با توجه به اهمیت مدال‌آوری‌، پتانسیل، سابقه و توانی‌هایشان خواهد بود. در گروه اول فدراسیون‌ها رشته‌هایی قرار دارند که در طول ادوار گذشته بازی‌ها مدال آور بوده و در حال حاضر نیز از توانایی و استعداد بالایی برخورداند و به نوعی فدراسیون مدال‌آورمان به حساب می‌آیند. در گروه دوم رشته‌هایی قرار دارند که با بررسی‌های کارشناسی جزو رشته‌های آینده‌دار و امید بخش به حساب می‌آیند و باید حمایت شوند تا جزو رشته‌های مدال‌آور قرار گیرند و در گروه پایانی نیز رشته‌هایی قرار دارند که جزو رشته‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی و المپیک نیستند؛ اما کمیته بر خود وظیفه می‌داند تا حمایتشان کند.

خزانه‌دار کمیته المپیک گفت: بودجه تخصیصی کمیته که انصافا بودجه مناسبی هم هست با در نظر‌گیری همین اولویت‌ها در اختیار فدراسیون‌ها قرار خواهد گرفت.