بیانیه تند اتحادیه علیه حوزه هنری
محمد علی نجفی: ادبیات به کار گرفته شده در این بیانیه مانند ویروس فضای سینما را آلوده میکند اتحادیه تهیهکنندگان در یک بیانیه تندوتیز و در واکنشی عجیب و با ادبیاتی کاملا غیرمحترمانه پاسخ صحبتهای اخیر رییس حوزه هنری در ارتباط با اکران نکردن تعدادی از فیلمهای سینما را داد.
به گزارش مهر، اتحادیه تهیهکنندگان دریک تصمیم جمعی بیانیه تندی در ارتباط با پاسخ رییس حوزه هنری در اکران نکردن تعدادی از فیلمهای سینمای ایران در سالجاری منتشر کرد که البته این بیانیه با واکنشهای تندی از سوی اهالی سینما و همه طیفها روبهرو شد. سینماگران این بیانیه را یک هتک حرمت دانستند. البته این را هم باید بدانیم که مجمع عمومی اتحادیه امروز برگزار خواهد شد. آنطور که پیش از این در خبرها نیز آمده بود، پس از تعطیلات نوروز نیز جنجالی در یکی از جلسات اتحادیه به وجود آمد که حتی باعث شد پلیس ۱۱۰ برای حل اختلاف به آنجا برود.در بخشهایی از این بیانیه آمده است: آقای رییس! ... دیر شروع کردهاید به جوسازی ! حداقل چندسال پیش بسان ورشکستهها باید آتش میانداختید بین خرابههای آن سینماها نه حالا! میخواهید به اصطلاح فرار به جلو بفرمایید؟! مصرف فراوان این تاکتیک توسط صدام، این روش را از حیز انتفاع ساقط کرده ظاهرا مثل خیلی چیزها فراموشتان شده که صدام عقب نشینی و شکستهایش را با عنوان عقبنشینی تاکتیکی و... و... فرافکنی میکرد.
محمدعلی نجفی تهیهکننده و کارگردان پیشکسوت سینما و از اعضای مستعفی اتحادیه تهیهکنندگان سینمای ایران با انتقاد از بیانیه اخیر این اتحادیه گفت: ادبیات به کار گرفته شده در این بیانیه مانند ویروس فضای سینما را آلوده میکند.
محمدعلی نجفی کارگردان و تهیهکننده سینما در ارتباط با بیانیه اتحادیه تهیهکنندگان خطاب به رییس حوزه هنری به مهر گفت: وقتی با چنین ادبیاتی صحبت میشود دیگر بقیه مسائل منتفی است و بحث درباره آن نیاز نیست و سرانجام همه چیز مشخص است.
وی افزود: وقتی جریانی که قرار است کوله بار فرهنگی را به دوش بکشد با این ادبیات صحبت میکنند، دیگر حتی مهم نیست چه حرفی میزنند. مدتها است انگیزهای برای فیلمسازی ندارم. نه اینکه شرایط فیلم ساختن نباشد، بلکه با این فضا انگیزهای ندارم.
تهیهکننده «دیگری» عنوان کرد: نباید گمان کنیم که چون عدهای از تهیهکنندگان چنین ادبیاتی دارند پس تمامی اهالی سینما اینگونه هستند. وی تاکید کرد: ما با فیلمفارسی قبل از انقلاب به این دلیل که ایرانی است مشکل نداشتیم بلکه با ادبیات آنها مشکل داشتیم، متاسفانه در این شرایط فقط حرف چند نفر که بیانیه را نوشتند در میان نیست، بلکه این موضوع مانند یک ویروسی است که فضای سینما را به سرعت آلوده میکند.
نجفی افزود: متاسفانه همین اتفاقات باعث میشود که ما شاهد باشیم حتی خانوادههای سنتی و مذهبی ما هم آرام آرام مخاطب شبکههای ماهوارهای میشوند و حتی درباره سرنوشت شخصیتها با هم صحبت میکنند. برای من که درگیر مسائل هستم و سینما را یک پدیده فرهنگی و عبادی میدانم، تحمل این اتفاقات بسیار مشکل است.
ارسال نظر