در پنجمین همایش صنعت فولاد و معدن ایران بررسی میشود
چشمانداز صنعت فولاد چین - ۲۰ دی ۹۳
گروه صنعت و معدن: در حالی که بر اساس طرح جامع تولید فولاد کشور در افق ۱۴۰۴، باید ظرفیت تولید سالانه ۵۵ میلیون تن فولاد خام محقق شود، توجه و بررسی دقیق و موشکافانه صنعت فولاد چین یکی از ضرورتها به نظر میرسد. کشور چین بهعنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان با تولید بیش از ۷۷۹ میلیون تن فولاد خام در سال، تولید بیش از ۵۰ درصد این کالای استراتژیک دنیا را در اختیار دارد و بر همین اساس بازار فولاد و مواد اولیه شامل سنگآهن و زغالسنگ، همچنین توسعه فولاد در هر نقطه از جهان تحت تاثیر سیاستها و برنامه فولاد چین است.
گروه صنعت و معدن: در حالی که بر اساس طرح جامع تولید فولاد کشور در افق ۱۴۰۴، باید ظرفیت تولید سالانه ۵۵ میلیون تن فولاد خام محقق شود، توجه و بررسی دقیق و موشکافانه صنعت فولاد چین یکی از ضرورتها به نظر میرسد. کشور چین بهعنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد جهان با تولید بیش از ۷۷۹ میلیون تن فولاد خام در سال، تولید بیش از ۵۰ درصد این کالای استراتژیک دنیا را در اختیار دارد و بر همین اساس بازار فولاد و مواد اولیه شامل سنگآهن و زغالسنگ، همچنین توسعه فولاد در هر نقطه از جهان تحت تاثیر سیاستها و برنامه فولاد چین است. کارشناسان معتقدند در هیچ کشوری در دنیا نمیتوان بدون در نظر گرفتن برنامه تولید فولاد در چین اقدام به توسعه این صنعت کرد؛ چرا که رفتار چین خصوصا در بازار سنگآهن، پیشبینیها را میتواند تغییر دهد و با ایجاد نوسانات جدید در بازار، آهنگ رشد را متغیر کند.
بر این اساس در پنجمین همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران با نگاهی به بازار، در جهت شناخت چشمانداز صنعت فولاد چین و مسیر پیش روی صنعت فولاد جهان اقدام به دعوت از انجمن آهن و فولاد چین (CISA) شده است. انجمن آهن و فولاد چین پس از انحلال وزارت ذوب چین در سال ۲۰۰۰ جایگزین این وزارتخانه شد و در حال حاضر بهعنوان یک واسطه بین تولیدکنندگان فولاد و دولت مسوول سیاستگذاری و نظارت بر تولید فولاد در این کشور است و شرکتهای بزرگ تولید فولاد در چین که بیش از ۸۰ درصد تولید این کشور را در اختیار دارند زیر نظر این انجمن به فعالیت میپردازند.
پنجمین دوره همایش چشمانداز صنعت فولاد و معدن ایران با نگاهی به بازار با سه محور «رقابتپذیری؛ راهکار توسعه پایدار»، «توسعه متوازن زنجیره تولید فولاد»، «سنگآهن، فرصتها و چالشها، بایدها و نبایدها» قرار است در تاریخ ۷ و ۸ بهمن ماه در سالن اجلاس سران برگزار شود.
در این همایش صاحبنظران و فعالان صنعت فولاد گرد هم میآیند تا در جلسهای تخصصی به بررسی فرصتها و چالشهای پیشروی صنعت فولاد بپردازند. این همایش تلاش دارد تا با فراهم آوردن جلسهای متشکل از تمامی فعالان صنعت فولاد در بخشهای دولتی و خصوصی، مکانی را برای تبادل اطلاعات و رفع موانع فراهم آورد.
بر این اساس با توجه به جایگاه چین در تولید فولاد، یکی از سخنرانان این همایشYang Zunqing، معاون دبیر کل انجمن آهن و فولاد چین است که به بررسی چشمانداز صنعت فولاد چین خواهد پرداخت. علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر یا حضور در این همایش میتوانند با شماره ۸۷۷۶۲۴۳۰ تماس حاصل نمایند یا به وبسایت http://events.den.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر