شکل حمله این جریان وابسته به مانند حملات دیگر در غزنی نیز تکرار شد، جاسازی بمب در «مسجد محمدیه» در منطقه خاک غریبان در غرب شهر غزنی و کشتار نمازگزارانی که برای ادای نماز مغرب و عشاء در آن مکان حاضر بودند.

گرچه وزارت داخله افغانستان روز شنبه از کشته شدن یک نمازگزار خبر داد، اما منابع خبری ایرنا در غزنی شمار کشته شدگان را دو تن و مجروحان این حادثه را بیش از ۳۰ نفر ارزیابی کرده‌اند.

طالبان با انتشار اطلاعیه‌ای دخالت خود در این حادثه را رد کرده است.

شماری از آگاهان سیاسی در افغانستان اعتقاد دارند، جریانی که ترور علمای دینی و انفجار در مساجد اهل سنت و شیعیان را هدایت می‌کنند، اهداف بزرگ‌تری را در سر می پروانند.

به اعتقاد آنان، تروریست‌های داعش با ترور علمای اهل سنت و انفجار در مساجد به دنبال افروختن شعله‌های جنگ فرقه‌ای در افغانستان هستند تا زمینه جنگ‌های داخلی جدید را فراهم کنند.

«محمدسرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان با صدور اطلاعیه‌ای این رویداد را «غم‌انگیز» توصیف کرد.

وی نوشت: بی‌گمان این گونه حملات و جنایات‌های هولناک با هدف ایجاد نفاق و تفرقه و دامن زدن به اختلافات مذهبی انجام می شود.

«حمله به مساجد و نمازگزاران، حمله بر وحدت و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز مردم مسلمان افغانستان است و دشمنان مردم با این‌گونه حملات می‌خواهند به اختلافات مذهبی، هم‌زیستی و همبستگی مردم این کشور آسیب برسانند.»

معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان از مردم غزنی خواست در برابر هر نوع دسیسه ایستادگی و وحدت‌شان را حفظ کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.