آغاز به کار 70 دفتر خدمات الکترونیک از امروز

شهردار تهران گفت: از شنبه ۲۷ مهر سال‌جاری ۷۰ دفتر خدمات الکترونیک شهر فعالیت خود را در سطح شهر تهران آغاز می‌کند. به گزارش خبرنگار ما محمدباقر قالیباف در مسجد جامع‌المهدی (عج) در منطقه ۲۲ تهران افزود: بحث مربوط به گرفتن پروانه و پایان کار و فساد اداری موجود در این بخش، از مشکلاتی بود که با تلاش فراوان در راستای حل این مشکل دفاتر خدمات الکترونیک را در سطح شهر تهران راه‌اندازی کردیم که این دفاتر به تعداد ۷۰ دفتر با همکاری بخش خصوصی از شنبه فعالیت خود را آغاز می‌کند.

وی ادامه داد: پیش از آغاز فعالیت این دفاتر، ۴میلیون پرونده شهرسازی اسکن و وارد سیستم رایانه‌ای شد تا هر یک از خانه‌های شهر تهران یک پرونده الکترونیک داشته باشند.

هیچ پروژه نیمه‌تمام رها شده‌ای در شهر وجود ندارد

شهردار تهران در ادامه با بیان این که ما در شهرداری تهران نسبت به همه موضوعات آگاهیم و با سعی و خطا حرکت نمی‌کنیم، گفت: از روز نخست کار در مجموعه شهرداری رسیدگی به پروژه‌های نیمه تمام و متوقف شهر را آغاز کردیم، به طوری که امروز هیچ پروژه نیمه تمامی در شهر تهران وجود ندارد و حتی پروژه‌هایی که از ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته رها شده بود امروز به نتیجه رسیده است.

وی با اشاره به تلاش برای کاهش فاصله جنوب و شمال شهر گفت: ما از روز نخست به شهروندان قول دادیم اگر نتوانیم فاصله شمال و جنوب شهر در امکانات را کم کنیم، حداقل نگذاریم این فاصله بیشتر شود. البته معتقدیم در این مدت در برخی زمینه‌ها فاصله را کاهش دادیم.

به گفته قالیباف، شهروندان باید در هر فصل تغییرات را در محله و منطقه و شهر خود ببینند. یعنی اگر قبلا ۳۰ مشکل داشتند این مشکلات به مرور کمتر شود نه این که افزایش یابد.

وی ادامه داد: بعضی از شهروندان درخواست‌هایی را از شهرداری دارند که اصلا به این سازمان مربوط نمی‌شود. روشنایی معابر، کمبود بیمارستان، بحث مربوط به مدارس و آموزش و پرورش و شرکت‌های گاز و غیره از موضوعاتی است که مربوط به شهرداری نمی‌شود ولی من به عنوان مدیر شهر این موضوعات را به دستگاه‌های مربوطه منتقل می‌کنم.

قالیباف در ادامه به بحث ناحیه‌محوری اشاره کرد و گفت: قبلا نواحی بیش‌تر کار خدماتی می‌کردند که با اجرای طرح ناحیه محوری، کار را توزیع و تقسیم کردیم و تحولات جدی و اساسی را در این راستا دنبال می‌کنیم.

شهرداران مناطق را امانت‌دار خود می‌دانم

وی با بیان این که شهرداران مناطق را امانت‌دار خود می‌دانم، تصریح کرد: برخی از اختیارات خود را به شهرداران مناطق تفویض کردم. شهرداران مناطق هم باید مشکلات شهروندان را رسیدگی کنند، از این رو‌ دوشنبه‌ها تا ظهر در دفتر شهرداران مناطق به روی شهروندان باز خواهد بود.

وی ادامه داد: منطقه ۲۲ شهرداری تهران از مناطق برخوردار شهر است و پروژه‌های بزرگی را در این منطقه انجام خواهیم داد تا این منطقه را به عنوان یک منطقه نمونه در حوزه‌های مختلف معرفی کنیم. شهردار تهران بودجه سال‌جاری منطقه ۲۲ را قریب به ۱۰۰میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بودجه این منطقه در سال گذشته ۲۴میلیارد تومان بوده است که در سال‌جاری با ۴ برابر افزایش روبه‌رو بوده است. این در حالی است که شهرداری همانند دولت نیست که از نفت درآمد داشته باشد، بلکه باید خودش درآمد داشته باشد و خودش هم خرج کند.

وی در ادامه گفت: دغدغه حمل و نقل در مناطقی از جمله ۲۲‌، ۵‌، ۱۵‌، ۱۸‌، ۲۱‌، ۲۰ و ۴ وجود دارد‌ زیرا این مناطق هم مسافرت درون منطقه‌ای و هم برون منطقه‌ای دارند که بسیج شدیم این مشکلات را حل کنیم.

تلاش شهرداری برای احداث ۳۵۰ کیلومتر خط اتوبوسرانی تندرو

قالیباف افزود: در تلاشیم تا خطوط تندروی اتوبوس را به ۳۵۰ کیلومتر در شهر برسانیم.

شهردار پایتخت با بیان این که سالی ۱۵ کیلومتر خط مترو می‌سازیم، گفت: ۲۵ سال از عمر مترو می‌گذرد و فقط ۵۰ کیلومتر خط مترو ساخته شده است‌ ولی ما هر سال ۱۵ کیلومتر به خطوط مترو اضافه می‌کنیم. تاکنون در سال جاری ۵/۲ کیلومتر افتتاح شده و ۵/۱۲ کیلومتر دیگر هم تا فروردین‌ باید تحویل ‌دهیم.

قالیباف به اقدامات اساسی شهرداری تهران در حوزه اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: ما رسیدگی به زنان سرپرست خانوار را در دستور کار داریم که تعداد آنها هم قابل توجه است که اگر به آنها رسیدگی نکنیم، آسیب بزرگی برای شهر تهران است.

وی افزود: همچنین رسیدگی به ایتام، کودکان بی‌سرپرست، آسیب‌دیدگان اجتماعی و همچنین معضل اعتیاد و حوزه ورزش هم از دیگر دغدغه‌های ماست.

قالیباف خاطرنشان کرد: ظرفیت‌هایی در شهر تهران وجود دارد که اگر همه دست در دست هم دهیم سال به سال می‌توانیم، چهره شهر را عوض کنیم.