«فولاد زاگرس» در سال ۸۳، حدود ۳۸هزار تن چدن مذاب تولید کرد که این رقم در سال ۸۴ به ۶۸هزار تن (معادل ۹۵درصد ظرفیت اسمی) رسید. مهندس محمد مهدی‌همت، مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس، با اعلام این مطلب به خبرنگار روزنامه دنیای اقتصاد، ظرفیت اسمی این شرکت را ۷۰هزار تن اعلام و اظهار امیدواری کرد که با تولید روزانه ۲۰۰تن چدن و افزایش قیمت فروش چدن این شرکت در سال ۸۵ به سودآوری برسد.وی افزود: این حرکت در حالی صورت می‌گیرد که در برآورد اولیه توجیه اقتصادی مقرر شده بود که این شرکت با ظرفیت ۷۰هزار تن سودآوری نخواهد داشت اما با انجام یک سلسله عملیات همچون کنترل و کاهش هزینه‌ها، افزایش کیفیت و... این مهم دست‌یافتنی است.مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس، به طرح توسعه شرکت اشاره کرد و گفت: تولید سالانه ۳۰۰هزار تن فولاد با هزینه‌ای بالغ بر ۸۰میلیارد تومان و نیز استفاده از منابع قراضه آهن و چدن از جمله عملیات مربوط به طرح توسعه شرکت خواهد بود.

به گفته همت، توجیه فنی- اقتصادی طرح توسط مشاوران آماده شده و عملیات اجرایی پس از تامین هزینه لازم در دستور کار قرار خواهد گرفت. با اجرای طرح یاد شده فولاد زاگرس خواهد توانست فولاد تولید شده را به کشورهای همسایه صادر کند.وی در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات موجود بر سر راه تولید اشاره کرد و افزود: قرار گرفتن کارخانه در یک منطقه غیرصنعتی و به تبع آن بالا رفتن هزینه‌های حمل‌ونقل و نیز هزینه دور بودن از مراکز صنعتی کشور، سررسید وام‌های دریافتی در زمان ساخت کارخانه به‌رغم هزینه‌های بالای تولید از جمله مشکلات پیش روی این شرکت است.مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس نیاز این شرکت را به سنگ‌آهن نوع مرغوب را سالانه ۱۲۰هزار تن اعلام کرد و گفت: این منطقه در حال حاضر با امکانات موجود توان تهیه این مقدار سنگ‌آهن را ندارد و فولاد زاگرس به ناچار باید از سایر نقاط کشور این میزان مواد اولیه را تهیه کند.

براساس این گزارش این کارخانه در سال ۸۳ با هزینه اولیه ۱۵۰میلیارد ریال و با حضور رییس‌جمهور وقت راه‌اندازی شد.کارخانه فوق برای حدودا ۳۰۰نفر به طور مستقیم و بیش از ۵۰۰نفر به طور غیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است.