رکورد تاریخی تولید شمش و کنسانتره روی در کشور همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی توسط کالسیمین شکسته شد.

مهندس کارگرزاده مدیرعامل شرکت کالسیمین در مراسم جشن رکورد تولید شمش و کنسانتره روی، افتتاح دانشگاه جامع علمی-کاربردی و پروژه خط سوم انتقال کنسانتره در محل مجتمع سرب و روی انگوران که با حضور مقامات ملی و استانی برگزار شد، با اعلام این مطلب افزود: تولید کنسانتره روی کشور هم‌اکنون از مرز ۳۲۳ هزار تن عبور کرده است و تا پایان بهمن‌ماه این رقم به ۳۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت. این میزان، رکورد تولید این محصول در منطقه می‌باشد.
وی ادامه داد: میزان تولید ورق روی در شرکت کالسیمین در سال گذشته 32 هزار و 438 تن بود که در بهمن امسال به 32450 تن رسید، با این میزان تولید رکورد تولید ورق در تاریخ صنعت روی ایران شکسته شد.


همچنین مقدار تولید شمش روی کالسیمین در سال گذشته 30967 تن بود که این مقدار تولید در بهمن سال‌جاری با رقم 30990 تن محقق گردید که البته این میزان تولید در تاریخ شرکت کالسیمین و صنعت روی کشور سابقه نداشته است.
کارگرزاده ضمن قدردانی از زحمات هیات‌مدیره، کارکنان و حمایت‌های مسوولان گفت: آنچه در کالسیمین اتفاق افتاده است نتیجه کار تیمی بوده که با ادامه این روند مطمئنا رکوردهای بهتری نیز به جای خواهیم گذاشت.
وی در خصوص افتتاح دانشگاه جامع علمی- کاربردی منطقه نیز تصریح کرد: برای افتتاح این دانشگاه فضای جدیدی در نظر نگرفتیم، بلکه با صرف هزینه 200 میلیون تومانی و تجمیع ساختمان‌های بلااستفاده و تبدیل آن به فضای مناسب توانستیم به این مهم دست یابیم.
وی در پایان درخصوص فاز ۳ محلول‌سازی مجتمع کالسیمین نیز اظهار داشت: افتتاح این فاز به دلیل افزایش کیفیت و استحصال روی نگرانی‌های ما را از موانع و مشکلاتی که بر سر تولید قرار داشت، مرتفع ساخت.


در ادامه این مراسم مهندس محمدابراهیم فروزنده مدیرعامل گروه توسعه معادن روی ایران با تبریک ایام‌الله دهه فجر و با تشکر از حامیان مجموعه توسعه و کالسیمین گفت: در بخش خصوصی و شهرک‌های روی زنجان هیچ کدام از کارخانجات نتوانسته‌اند با بیش از ۵۰ درصد ظرفیت اسمی به تولید بپردازند در حالی که هم‌اکنون در مجموعه توسعه و کالسیمین با بیش از ظرفیت اسمی تولید صورت می‌گیرد که البته مدیون کارکنان خود هستیم.
وی ادامه داد: اگر امروز در بازار سرمایه رتبه مناسبی را کسب کرده‌ایم و یا به عنوان قهرمان صنعت مطرح شدیم، تنها به همت کارگران، متخصصین و مدیران مجموعه بوده است که می‌توان به جرات بیان داشت که فعالیت سال‌جاری کارکنان تبلور واقعی شعار همت و کار مضاعف در کشور بود.
وی ادامه داد: سال ۸۷ زمانی که مدیریت جدید در گروه توسعه مستقر شد، میزان تولید مجموعه ۳۷ هزار تن بود در حالی که سال گذشته هدف‌گذاری تولید ما به ۶۲ هزار تن رسید که البته با انتقاداتی مبنی بر عدم‌دسترسی به این میزان مواجه بودیم، اما توانستیم رکورد تولید این محصول را بشکنیم.
برای سال‌جاری نیز هدف‌گذاری تولید 92 هزار تنی محصولات روی را داشتیم که نه تنها به هدف‌گذاری مورد نظر رسیدیم، بلکه مجتمع کالسیمین از میزان هدف‌گذاری مجموعه فراتر نیز رفته است.
فروزنده تصریح کرد: البته در راه شکستن رکوردهای تولید گروه مشکلاتی داشتیم که با حمایت مسوولان استان توانستیم بر آنها فائق شویم.
وی در پایان با بیان اینکه رسالت اصلی ما تولید است خاطرنشان ساخت: امروز با همت همه کارکنان از یک واردکننده صرف به یک صادرکننده پر قدرت تبدیل شدیم. حتی کالسیمین به عنوان صادرکننده نمونه کشوری انتخاب شد که امیدواریم این موفقیت‌ها ادامه یابد.
در این مراسم همچنین مهندس رضا عبداللهی نماینده مردم ماهنشان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت تولید کشور گفت: تولید در کشورمان باید دارای ۳ ویژگی اصلی باشد. اول آنکه هزینه تولید در کشور باید کاهش یابد. در ثانی سرعت تولید در کشور ما باید افزایش یابد و در مرحله سوم اگر تولید ما قصد رقابت دارد باید کیفیت آن بهتر شود.
چنانچه قصد رقابت با ترکیه و سایر کشورها را در این زمینه داریم باید صادراتمان افزایش یابد و برای این مهم چاره‌ای جز به‌کارگیری 3 ویژگی فوق در تولید محصولاتمان را نداریم و مجموعه کالسیمین و توسعه معادن چنانچه قصد دارند تا در منطقه حرف اول را بزنند باید به این مساله توجه داشته باشند.
وی ادامه داد: امروز بحث واقعی شدن قیمت‌ها را در قالب هدفمندی یارانه‌ها بعد از مدت‌ها که در مجلس مطرح می‌شد اما نتیجه‌ای نمی‌داد، شاهدیم. این اقدام رییس‌جمهور شجاعانه و شاهکار دولت محسوب می‌شود.
در واقع هدفمندی یارانه‌ها حلقه تکمیلی اصل 44 قانون اساسی بود که در حال اجرا هستیم.
عبداللهی افزود: معتقدم یکی دو سالی که از هدفمندی یارانه‌ها سپری شود و سایر موارد طرح تحول نظیر اصلاح نظام بانکی و سیستم مالیاتی اجرایی شود تاثیرات موثری را در اقتصاد کشور شاهد خواهیم بود.
وی افزود: در بخش‌های مختلف قانون برنامه پنجم خصوصا در بحث فضای کسب‌و‌کار، ایجاد سرمایه‌گذاری و اشتغال ایده‌های مناسبی گنجانده شده که می‌تواند باعث رونق بخشیدن تولید کشور شود.