خبر
تقسیم ۴۳۰ ریال سود در مجمع «مخابرات»
گروه بنگاهها- شرکت مخابرات ایران ۴۳۰ ریال سود به ازای هر سهم سال ۸۹ تقسیم میکند. به گزارش خبرنگار ما، در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت که با حضور ۲۳/۹۰ درصد سهامداران تشکیل شد، بهرغم پیشنهاد هیات مدیره مبنی بر تقسیم ۴۵۰ ریالی سود برای هر سهم، طبق نظر حسابرس شرکت تقسیم ۴۳۰ ریال سود به تصویب رسید.
در مجمع مزبور مصطفی سیدهاشمی، نایب رییس هیات مدیره شرکت به عنوان رییس، عمرانی به نمایندگی از سهام عدالت و پوررنجبر به نمایندگی از توسعه اعتماد مبین
به عنوان ناظر این جلسه را اداره کردند. همچنین مرجانی به نمایندگی از سهام دولت، مهردادی، یوسفپور و صدوقی به نمایندگی از هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در کنار فیضی مدیرعامل و نمایندگان سازمان بورس و سازمان حسابرسیحضور داشتند.
سیدهاشمی در این جلسه با اشاره به روند سوددهی شرکت طی سالهای اخیر گفت: زمانی که ۵ درصد سهام شرکت عرضه شد، تقسیم مبلغ ۱۳ تومان سود به ازای هر سهم به تصویب رسید. اما در دومین مجمع مخابرات پس از ورود به بورس یعنی سال مالی ۸۷ این رقم به ۱۴ تومان افزایش یافت.
وی افزود: در آذرماه ۸۸ به دنبال خصوصیسازی کامل و عرضه بلوک ۵۰ درصد به اضافه یک سهم، شرکت مخابرات سود خود را برای سال مالی ۸۸ مبلغ ۳۰ تومان در نظر گرفت و این رقم را برای سال مالی ۸۹ حدود ۴۹۶ ریال پیشبینی کرده است.
وی اظهار امیدواری کرد طی سالهای آینده سود مخابرات افزایش چشمگیری داشته باشد.
صابر فیضی، مدیرعامل شرکت مخابرات نیز در این جلسه با ارائه گزارش هیات مدیره به مقایسه فعالیتهای شرکت در سالهای اخیر پرداخت.
وی در همین راستا ضریب نفوذ تلفنهمراه را در سال ۸۹ معادل ۹۹/۷ دانست که این رقم در برنامه این سال ۳۱/۳ در نظر گرفته شده بود. وی همچنین ضریب نفوذ تلفن ثابت که ۱۳/۰ در برنامه سال ۸۹ پیشبینی شده بود با افزایش تا سقف ۲۶/۰ همراه دانست که بر این اساس هر یک از موارد مزبور به ترتیب ۲۴۱ و ۲۰۰ درصد از برنامه پیشبینی شده را محقق کردهاند.
وی در این مجمع از تشکیل شرکت مدیریت املاک در شرکت مخابرات ایران خبر داد و افزود: این شرکت وظیفه مدیریت املاک شرکت را در سال ۹۰ بر عهده خواهد داشت.
در این مجمع سهامداران به بند ۸ گزارش حسابرس که مربوط به پروانه بهرهبرداری فعالیت صادر شده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و تایید معاونت بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان مزبور و حقالسهم این سازمان از خدمات تلفنهمراه شامل MMS، SMS و GPRS معادل ۱/۲۸ درصد درآمدهای مربوط بود، واکنشهای جدی نشان دادند.
در همین رابطه سیدهاشمی با اشاره به پرداخت ۱۰۳ میلیارد تومان پول بیشتر در ازای تعرفه ۱/۲۸ درصدی از درآمد اساماس (SMS) گفت: در صورتی که اختلاف نظر ما با سازمان تنظیم مقررات با تعامل حل نشود، طبق قانون باید مراجع ذیصلاح در این باره تصمیمگیری کنند.
وی همچنین تصریح کرد: این رقم برای رقیب ما بدینگونه محاسبه نمیشود و به عنوان دیتا محسوب میشود.
صابر فیضی نیز در رابطه با مشکل محاسبه دیتا و Voice به سهامداران توضیح داد: برای اینکه نظر حسابرس را در خصوص پیشبینی سود سال ۹۰ بر اساس آنچه در حال حاضر مطرح است تطبیق دهیم، رقم مورد اختلاف در این مورد برای تقسیم سود سال مالی ۸۹ به عنوان سود انباشته در نظر گرفته شده است.
مهردادی به نمایندگی از هیات مدیره شرکت مخابرات نیز با اشاره به ارسال نامه به سازمان تنظیم در بهمن ماه سال ۸۹ اعلام کرد: سازمان در خصوص این نامه پاسخ داد که در حال بررسی است تا اینکه سه ماه بعد در ۷ اردیبهشت سال ۹۰ نظر خود را ارسال کرد و اساماس را مشمول ۲۸ درصد دانست، در حالی که رقیب ارتباط سیار برای اساماس و اماماس ۲۸ درصد را پرداخت نمیکند.
صدوقی مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار نیز به سهامداران اعلام کرد: به دلیل نامه سازمان تنظیم به سازمان بورس، ارتباط سیار این تعدیل را اعلام کرده که البته کمتر از ۱۰ درصد است ولی پس از مشخص شدن تکلیف این مساله همه چیز مشخص میشود.
براساس تصمیمات مجمع شرکت مخابرات سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و روزنامههای دنیایاقتصاد و اطلاعات به عنوان روزنامههای کثیرالانتشار شرکت برای سال ۹۰ انتخاب شدند.
ارسال نظر