با اجرای طرح پرداخت خسارت در محل تصادف
پلیس بیمه به خیابانها میآید
مدیرعامل شرکت بیمه ایران اعلام کرد: این شرکت طرح جدید «پرداخت خسارت به خودروی تصادفی در محل» را از ۱۵آبان ماه جاری آغاز کرده است. به گزارش ایرنا، «جواد سهامیان مقدم» در جمع خبرنگاران گفت: عنوان این طرح «طرح خدمت ۱۵ تا ۲۲ بیمه ایران» است و اجرای این طرح همزمان با سالروز تاسیس بیمه ایران، از ۱۵آبان ماه شروع شده و تا ۲۲بهمن سال جاری، ادامه خواهد یافت.
وی افزود: براساس این طرح نیازی به مراجعه صاحبان خودروهای تصادفی به نمایندگیهای شرکت بیمه ایران برای دریافت خسارت نیست و گشتهای بیمه ایران به محل تصادف اعزام و در محل نسبت به پرداخت خسارت وارده اقدام خواهند کرد.
سهامیان مقدم در ادامه تاکید کرد: در مرحله نخست، این طرح در کرج، رباط کریم، اسلامشهر و هشتگرد از استان تهران و پنج استان خراسان شمالی، جنوبی، رضوی، اصفهان و آذربایجان شرقی به صورت آزمایشی اجرا میشود.
به گفته وی، حوزه اجرای طرح تا ۲۲بهمن سال جاری بهتدریج به تمام استانهای کشور گسترش مییابد.
مدیرعامل شرکت بیمه ایران گفت: در ۱۰ روز نخست اجرای طرح، خسارتهایی که تا یک میلیون ریال باشند و نیاز به گزارش پلیس نداشته باشند، در محل پرداخت خواهند شد.
سهامیان مقدم افزود: پس از ۱۰روز از اجرای طرح، مبلغ پرداخت خسارت از یک میلیون ریال به سه میلیون ریال افزایش خواهد یافت و در گامهای بعدی بهتدریج کل تعهدات بیمه در محل به بیمهگذاران پرداخت خواهد شد.
وی با بیان اینکه در این مورد با اداره راهنمایی و رانندگی نیز هماهنگی لازم را انجام دادیم، افزود: برای دریافت خسارت داشتن بیمهنامه و کارت خودرو الزامی است.
این مقام مسوول تاکید کرد: از ۲۲بهمن سال جاری به بعد، پرداخت همه نوع خسارت خودرو توسط بیمه ایران در سراسر کشور به صورت پرداخت در محل خواهد بود.
سهامیان مقدم با اشاره به مذاکرات انجام شده با بیمه مرکزی گفت: برای آسانسازی خدمات بیمه، تلاش میکنیم که سقف پرداخت خسارت خودروهای تصادفی بدون کروکی را به سه میلیون ریال افزایش دهیم.
وی افزود: باتوجه به گستردگی این طرح، ایجاد پلیس بیمه نیز در نیروی انتظامی طراحی شده تا کارشناسانی را صرفا برای بیمه آموزش بدهند و افراد «پلیس بیمه» با واحدهای اجرایی شرکت بیمه همراه خواهند شد.
مدیرعامل شرکت بیمه ایران گفت: واحدهای گشت بیمه ایران شامل یک کارشناس، محاسب و کارشناس مالی هستند که به محض گزارش تصادف در محل حاضر خواهند شد.
سهامیان مقدم یادآور شد که با بانک ملت نیز برای پرداخت وجه چک هماهنگی لازم انجام شده است.
وی با اشاره به زیانده بودن بیمه شخص ثالث گفت: امیدوارم با مراقبتهای پلیس، مرمت جادهها، فرهنگسازی رانندگی و اجرای طرحهای خدمات جدید، این رشته از حالت زیانده بودن خارج شود.
سهامیان مقدم تصریح کرد: حق بیمههای پرداختی در رشته بیمه شخص ثالث کفاف خسارات را نمیدهد، ولی فعالیت صنعت بیمه را در کل باید مورد توجه قرار داد.
مدیرعامل شرکت بیمه ایران، سال ۸۶ را نقطه عطفی در صنعت بیمه در کشور عنوان کرد و گفت: دو تحول مهم در صنعت بیمه در سال جاری رخ داده که تحول نخستدستور مقام معظم رهبری مبنی بر واگذاری شرکتهای بیمه به بخش خصوصی و اتفاق بعدی فرمان ۱۰مادهای ریاستجمهوری در مورد صنعت بیمه است.
این مقام مسوول افزود: براساس ابلاغیه اصل ۴۴قانون اساسی که ازسوی مقام معظم رهبری صادر شده است، به غیر از شرکت بیمه ایران تمام شرکتهای بیمه به بخش خصوصی واگذار میشوند و به این ترتیب بیمه ایران بهعنوان بیمه دولتی و بیمه راهبر در صنعت بیمه باقی خواهد ماند.
وی اظهار داشت: اتفاق دوم نگاه ژرف و عمیق رییسجمهور به صنعت بیمه بود که به صدور فرمان ۱۰مادهای دکتر محمود احمدینژاد در ارتباط با صنعت بیمه منجر شد که طی آن مهلت پنج ماههای برای ایجاد تحول در صنعت بیمه، تعیین شد.
سهامیان مقدم افزود: برای اجرای این فرمان نیاز به شناخت چالشها و راهکارهای لازم است که به وضع قوانین جدید در دولت یا شورایعالی بیمه میانجامد.
به گفته وی، طرح «خدمت ۱۵ تا ۲۲ بیمه ایران» از جمله طرحهای عملی برای اجرای فرمان ۱۰مادهای رییسجمهور است که برای آسانسازی خدمت به مردم اجرا میشود.
این مقام مسوول در پایان گفت: پنج طرح دیگر نیز برای عملیاتی کردن فرمان ۱۰مادهای ریاستجمهوری در دست تهیه است که بهزودی اجرای آنها نیز شروع خواهد شد.
ارسال نظر