مدیرکل سابق توسعه کارآفرینی وزارت کار گفت: دلیل اصلی هدرروی تسهیلات بنگاه‌های زودبازده به جهت مدیریت نامناسب مصرف این تسهیلات در بنگاه‌ها است. «خسرو سلجوقی» در گفت‌وگو با برنا با بیان اینکه هدرروی تسهیلات بنگاه‌های زودبازده به دلیل عدم برنامه‌ریزی مناسب برای صرف تسهیلات این بنگاه‌ها بوده است، تصریح کرد: اما در هر صورت اجرای این طرح در جهت توسعه امر اشتغال و پایداری آن مفید بود.

وی افزود: مهم‌ترین مشکلی که طرح بنگاه‌های زودبازده با آن مواجه است، عدم اختصاص واحدی ویژه به منظور ارائه طرح‌های تحقیقی و توسعه‌ای است.

مدیرکل سابق توسعه کارآفرینی وزارت کار با ذکر این نکته که هیچ بنگاه اقتصادی بدون استفاده از طرح‌های تحقیقی امکان بقا و دوام نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: متاسفانه به دلیل هزینه‌بر بودن پروژه‌های تحقیقاتی طرح بنگاه‌های زودبازده، این شرکت‌ها باید اقدام به تشکیل شرکت مادرتخصصی برای تحقیقات خود کنند.

وی اظهار داشت: یک شرکت مادرتخصصی می‌تواند نقش خوشه اقتصادی را برای پروژه‌های تحقیقاتی شرکت‌های کوچک ایفا کند

تا هزینه این پروژه‌ها میان کلیه این شرکت‌ها تقسیم شود.

سلجوقی تصریح کرد: فرآیند تحقیق و توسعه باید به اموری نظیر بازاریابی، فروش و تبلیغات شرکت‌های کوچک نیز تسری یابد.

وی تاکید کرد: در فرآیندهای تهیه، بررسی و ارزیابی طرح‌های بنگاه‌های زودبازده نیز خلاءهایی مشاهده می‌شود که با ارائه یک سیستم تحقیقاتی مناسب می توان بهره‌برداری از این طرح‌ها را با موفقیت توام کرد.