اسکات نیومان نویسنده ان پی آر در زیمبابوه حتی تریلیونرها هم در حال تقلا برای زندگی هستند. اما اوضاع بنا است تغییر کند زیرا دولت شروع به خارج کردن دلار زیمبابوه کرده است، پولی که شاهد ابرتورمی کم نظیر بوده است. آنچه از سال ۲۰۰۹ با استفاده از دلار آمریکا و راند آفریقای جنوبی عادی شده بود، اکنون رسمیت یافته است. بانک مرکزی این کشور اعلام کرده که این روندی ماندگار خواهد بود. تعریف کلاسیک تورم، «وجود پول بیش از اندازه در مقابل اقلام بیش از اندازه کم» است. در ابرتورم، این فرآیند در مارپیچ مرگباری قفل می‌شود. این چیزی است که در زیمبابوه اتفاق افتاده است. وقتی رابرت موگابه در سال ۲۰۰۰، مصادره پرخشونت مزارع تحت مالکیت سفیدپوستان برای توزیع آنها میان دهقانان سیاه پوست را آغاز کرد، شرایط برای ابرتورم آماده شد. زیمبابوه با ادامه این روند، به رکودی طولانی و عمیق سقوط کرد چراکه تولید ناخالص ملی آن به شدت افت کرد و تورم به ۵۰۰ میلیارد درصد رسید.

بی‌بی‌سی نوشته در گیرودار وضعیتی که مانند بحران ابرتورم آلمان در دهه ۱۹۲۰ بود، ابرتورم به مقداری رسید که قیمت‌ها در طول روز چندین بار تغییر می‌کردند، کمبود اقلام مصرفی بحرانی شد و مردم زیمبابوه پول خود را در چرخ‌های دستی حمل می‌کردند. ادوارد هاس، ستون نویس رویترز هم نوشته است: «کوادریلیونرهای سرابی زیمبابوه، شاهد فاجعه پولی این کشور هستند. حراره، «وایمار» جدید است. همان‌طور که آلمان برای پرداخت هزینه‌های جنگ جهانی اول پول چاپ می‌کرد، رئیس‌جمهور رابرت موگابه هم از پول تازه چاپ شده، هزینه‌هایی ورای ابزار دولت خود می‌کرد.»

فرآیند کنار گذاشتن دلار زیمبابوه تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۵ ادامه خواهد داشت و به قول نوشته فایننشال تایمز، «در این مقطع، اسکناس‌های محلی با دلار ایالات متحده تعویض خواهد شد و پس از آن دلار زیمبابوه دیگر ارزشی نخواهد داشت، وضعیتی که تفاوت چندانی نیز با الان ندارد.»