انتقاد از کاهش تعرفه واردات پروفیل
گروه بنگاههای اقتصادی: رئیس هیات مدیره شرکت نیکسازان گفت: چهارهزار واحد تولیدی به صورت زیرپلهای و با ماشینآلات ساده، بدون رعایت استانداردهای لازم اقدام به تولید پنجره میکنند و نظارتهای دولتی باید بر این بخش افزایش یابد. سعید ملکی درنشست خبری، با تاکید بر اینکه محصولات تولیدی ایران در صنعت پروفیل، قابل رقابت با محصولات اروپایی و ایران چهارمین کشور در کیفیت تولید صنعت پروفیل است افزود: تغییر تعرفه در سال گذشته (کاهش تعرفه واردات پروفیل از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد) آسیب جدی به تولید پروفیل زد.
گروه بنگاههای اقتصادی: رئیس هیات مدیره شرکت نیکسازان گفت: چهارهزار واحد تولیدی به صورت زیرپلهای و با ماشینآلات ساده، بدون رعایت استانداردهای لازم اقدام به تولید پنجره میکنند و نظارتهای دولتی باید بر این بخش افزایش یابد. سعید ملکی درنشست خبری، با تاکید بر اینکه محصولات تولیدی ایران در صنعت پروفیل، قابل رقابت با محصولات اروپایی و ایران چهارمین کشور در کیفیت تولید صنعت پروفیل است افزود: تغییر تعرفه در سال گذشته (کاهش تعرفه واردات پروفیل از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد) آسیب جدی به تولید پروفیل زد. وی گفت: قیمت پروفیل وارداتی در ایران پایین آمده و با شدت گرفتن واردات پروفیلهای درجه دو و سه، تولیدکنندگان دچار مشکل شدهاند و ۳۹ واحد تولیدی بزرگ پروفیل، تنها با ۳۰ درصد ظرفیت کار میکنند؛ چرا که قیمت تمام شده تولید پروفیل در ایران بسیار افزایش یافته است.
وی با اعلام اینکه برای تولید پروفیل در ایران ۱۵۰ میلیون یورو سرمایهگذاری شده است، گفت: کشور ترکیه یک تولیدکننده قوی در تولید پروفیل upvc است و بازارهای هدف را بهخوبی پوشش داده است؛ بهطوری که از طریق ایران، به افغانستان صادرات انجام میدهد. ملکی با تاکید بر اینکه ارائه تسهیلات توسط دولت میتواند قیمت تمام شده را کاهش دهد، گفت: با توجه به افزایش قیمت انرژی در سال آینده و مصوبه هیات دولت برای عایقسازی ساختمانها، باید ۸۵ میلیون پنجره عایقسازی شود.
ارسال نظر