گروه بازرگانی- رییس اتاق پایتخت در دیدار با سفیر هند در تهران با اشاره به تصمیم ایران برای گسترش روابط تجاری با هند گفت: تاجران ایرانی، ادعا می‌کنند که با وجود معامله طرفین با روپیه و گشایش ال سی در بانک‌های ایرانی، «یوکو بانک» از انتقال وجوه خودداری می‌کند.

«تعیین مالیات‌های سنگین صادرات کالا از هند به ایران»، موضوع دیگری بود که ازسوی آل اسحاق مورد اشاره قرار گرفت. به گفته رییس اتاق تهران، این مالیات اغلب برای صادرات کالاهایی وضع می‌شود که از سایر کشورها و توسط هند به ایران صادر می‌شود.آل اسحاق گفت: نتایج مطالعاتی که روی ۱۰۰ قلم کالای صادراتی هند و۱۰۰ قلم کالای وارداتی ایران صورت گرفته است، نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از کالاهای وارداتی ایران می‌تواند از هند تامین شود. اما به عقیده رییس اتاق تهران، آنچه که ممکن است توسعه روابط اقتصادی دو کشور را تا حدودی تحت تاثیر قرار دهد به ذهنیت برخی از فعالان اقتصادی هند باز می‌گردد که تصور می‌کنند ایران «مجبور» است کالاهای خود را از هند خریداری کند؛ به طوری که در روز‌های اخیر، «کنجاله» با ۵۵ دلار افزایش قیمت به متقاضیان ایرانی فروخته شده است. در ادامه این نشست «سریواستاوا» سفیر هند در ایران، با تشریح وضعیت رو به رشد اقتصاد کشور متبوعش، به تراز تجاری میان دو کشور اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که ارزش مبادلات تجاری ایران و هند، اکنون به حدود ۱۶ میلیارد دلار می‌رسد که ارزش صادرات ایران به هند حدود ۱۲ تا۱۴ میلیارد دلار است و ارزش واردات ایران از این کشور میان ۱/۲ تا ۷/۲ میلیارد دلار در نوسان است. او اما با استناد به گزارش وزارت تجارت هند گفت که صادرات این کشوربه ایران به ۲ میلیارد دلار کاهش یافته است و این کاهش را ناشی از کافی نبودن کانال‌های بانکی دانست.

سفیر هند در ایران، بخش پایانی سخنان خود را به مذاکرات آتی ایران با گروه ۱+۵ اختصاص داد و گفت: اگر نتایج مذاکرات به گونه‌ای باشد که اعمال تحریم‌ها متوقف شود، بخش عمده‌ای از مشکلات نیز برطرف خواهد شد، اما چنانچه روند مذاکرات به خوبی پیش نرود، کانال‌های بانکی به طور کامل مسدود خواهد شد و در چنین شرایطی باید به دنبال راهکارهای جدید بود.» او حتی گفت:«اگر بانک مرکزی این پیام را به فعالان اقتصادی مخابره کند که از روپیه در معاملات استفاده کنند، معضل نقل و انتقال درآمد‌های حاصل از صادرات نیز مرتفع خواهد شد.