رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور تصریح کرد که هدفمندسازی یارانه‌ها می‌تواند با افزایش تقاضا فرصتی برای بازار فناوری اطلاعات باشد. پرویز رحمتی در گفت‌وگو با «ایسنا»، با اشاره به اینکه اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها برای فعالان حوزه فناوری اطلاعات می‌تواند فرصتی باشد، اظهارکرد: به لحاظ بالا رفتن تقاضا در بازار می‌توان آن را یک فرصت دانست؛ هرچند به لحاظ افزایش هزینه‌های نیروی کار و تجهیزات پایه می‌تواند تهدید تلقی شود.

او خاطرنشان کرد: بخش ایجاد فرصت در طول اجرای این قانون بسیار پررنگ‌تر از بخش تهدید است، زیرا با هدفمندسازی مباحث مربوط به کنترل هزینه‌ها و قیمت‌های تمام شده کارخانه‌ها، موسسات، سازمان‌ها و مراکز جدی‌تر دنبال می‌شود که در راستای آن و برای ارزیابی بهره‌برداری بهینه و مناسب از منابع سازمانی نیاز به IT بیشتر نمود پیدا می‌کند.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور درباره تغییر تعرفه‌های اینترنتی همزمان با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها تصریح کرد: با توجه به اینکه حذف یا اصلاح یارانه‌ها تنها شامل حدود ۱۶ قلم کالا است که بیشتر به حوزه انرژی مربوط است و بخش‌هایی که با انرژی در ارتباط هستند، می‌توانند در حوزه خدمات‌دهی خود دچار تغییراتی شوند.

او ادامه داد: ولی تغییر در نرخ برخی خدمات باید به وسیله متغیرهای دیگری خنثی شود و این در شرایطی است که در حال حاضر نرخ اینترنت و پهنای باند در کشور ما بالا است و با توجه به افزایش قیمت حامل‌های انرژی باید حوزه‌های دیگر از جمله این حوزه کاهشی در قیمت‌های خدماتی داشته باشند.

این کارشناس فناوری اطلاعات درباره تاثیر هدفمندسازی یارانه‌ها بر رکود بازار این حوزه اذعان کرد: حذف یارانه‌ها ضرورت اعمال کنترل در بخش هزینه‌های تمام شده برای شرکت‌ها و کارخانه‌ها را فراهم می‌کند و هر اقدامی که در راستای بهره‌برداری از منابع صورت بگیرد، گشایش بازار این حوزه را به‌دنبال خواهد داشت و می‌تواند زمینه‌های کاری را فراهم کند.