جذب ۴/ ۳ میلیارد دلار سرمایه در منطقه ویژه خلیجفارس
دنیای اقتصاد، بندرعباس: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس اعلام کرد: با فعال شدن ۱۰ واحد صنعتی و معدنی طی سال ۹۳، بیش از ۴/ ۳ میلیارد دلار سرمایه داخلی و خارجی در این منطقه جذب شده است. به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس، مهندس مسعود هندیان افزود: با جذب سرمایهگذاریهای سال ۹۳، مجموع کل سرمایهگذاریهای انجام شده در منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس به حدود ۹ میلیارد دلار نزدیک شد. وی ادامه داد: واحدهای فعال شده سال گذشته در زمینههای مختلف صنعتی و معدنی از جمله فولادسازی، گندلهسازی، کنسانتره آهن، آب شیرین کن و نیروگاه بوده است.
دنیای اقتصاد، بندرعباس: مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس اعلام کرد: با فعال شدن ۱۰ واحد صنعتی و معدنی طی سال ۹۳، بیش از ۴/ ۳ میلیارد دلار سرمایه داخلی و خارجی در این منطقه جذب شده است. به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس، مهندس مسعود هندیان افزود: با جذب سرمایهگذاریهای سال ۹۳، مجموع کل سرمایهگذاریهای انجام شده در منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس به حدود ۹ میلیارد دلار نزدیک شد. وی ادامه داد: واحدهای فعال شده سال گذشته در زمینههای مختلف صنعتی و معدنی از جمله فولادسازی، گندلهسازی، کنسانتره آهن، آب شیرین کن و نیروگاه بوده است. هندیان گفت: برای راهاندازی واحدهای صنعتی و معدنی سال گذشته در منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس، سه میلیارد و ۴۶۷ میلیون دلار سرمایهگذاری صورت گرفت و برای ۷۵۵۳ نفر فرصت شغلی فراهم شد.
وی ازجمله طرحهای مهم فعال شده در منطقه به واحد فولادسازی فولاد صبا خلیجفارس برای تولید بیلت فولادی با ظرفیت ۵/ ۱ میلیون تن و با سرمایه ۷۰۰میلیون دلار، طرح تولید نورد فولاد مبشر نور دریا برای تولید شمش فولاد با ظرفیت ۵/ ۱میلیون تن با سرمایه ۱۳۰۰ میلیون دلار، شرکت فولاد کاوه جنوب با تولید گندله آهن با ظرفیت ۵ میلیون تن و سرمایه ۳۲۰میلیون دلار، کارخانه گندلهسازی مادکوش برای تولید گندله آهن با ظرفیت ۵/ ۲ میلیون تن و سرمایه ۱۹۰ میلیون دلار، فاز اول تولید کنسانتره آهن ماد شیمی با تولید کنسانتره آهن با ظرفیت ۵/ ۲میلیون تن و سرمایه ۱۵۰ میلیون دلار، شرکت برق و انرژی غدیر (نیروگاه هرمزان) برای تولید ۵۰۰ مگاوات برق با سرمایه ۴۵۰ میلیون دلار، برق و انرژی غدیر و اوکسین دویچلند (نیروگاه هرمز) با تولید برق ۲۳۵ مگاوات با سرمایه ۱۰۲ میلیون دلار، آب شیرین کن فولاد کاوه جنوب با تولید آب صنعتی با ظرفیت ۵۵ هزار مترمکعب با سرمایه ۶۰ میلیون دلار، آب شیرین کن مبین مهر نصب فارس با تولید آب صنعتی با ظرفیت ۱۰۰ هزار مترمکعب با سرمایه ۱۱۵ میلیون دلار و شرکت نوین آلیاژ سمنان با تولید فرومنگنز و فروکروم با ظرفیت ۶۸ هزار تن و سرمایه ۱۸۰میلیون دلار اشاره کرد.
ارسال نظر