دانشگاه ایرانیان
کمتر کسی تصور میکرد که کار بعدی رییسجمهور پس از واگذاری دولت دهم، تاسیس یک دانشگاه آن هم از نوع بینالمللیاش باشد. هر چند که پیشتر احمدینژاد اعلام کرده بود که معلم است و دوباره به دانشگاه باز خواهد گشت، اما در آخرین روزهای کاری خود در دولت با تشکیل جلسهای در شورایعالی انقلاب فرهنگی، موافقت با تشکیل دانشگاه ایرانیان را از شورا گرفت. دانشگاهی بینالمللی که از خارج کشور هم دانشجو میپذیرد. این عمل احمدینژاد با واکنشهایی از سوی منتقدان مواجه شد. بسیاری آن را نوعی رانت فرهنگی دانستند که در اختیار هر کسی نیست.
کمتر کسی تصور میکرد که کار بعدی رییسجمهور پس از واگذاری دولت دهم، تاسیس یک دانشگاه آن هم از نوع بینالمللیاش باشد. هر چند که پیشتر احمدینژاد اعلام کرده بود که معلم است و دوباره به دانشگاه باز خواهد گشت، اما در آخرین روزهای کاری خود در دولت با تشکیل جلسهای در شورایعالی انقلاب فرهنگی، موافقت با تشکیل دانشگاه ایرانیان را از شورا گرفت. دانشگاهی بینالمللی که از خارج کشور هم دانشجو میپذیرد. این عمل احمدینژاد با واکنشهایی از سوی منتقدان مواجه شد. بسیاری آن را نوعی رانت فرهنگی دانستند که در اختیار هر کسی نیست. برخی دیگر هم شان و جایگاه ریاستجمهوری را بالاتر از ریاست یک دانشگاه غیرانتفاعی دانستند. با این همه احمدینژاد در آخرین گفتوگوی تلویزیونی خود تاکید کرد که قصد دارد وارد بخش توسعه علمی کشور شود و وقت اصلی خود را در زمینه توسعه علمی صرف کند. هرچند که گفته میشود کلید دانشگاه احمدینژاد در دستان روحانی است، با این وجود، احمدینژاد تنها شخصیت سیاسی مطرح کشور نیست که دانشگاه غیرانتفاعی تاسیس میکند. طبق آمار رسمی موجود، نزدیک به ۲۹۶ مرکز و موسسه آموزشی غیر انتفاعی براساس مجوز وزارت علوم در
کشور به امر آموزش میپردازند که در بین نامهای صاحبان مختلف این مراکز آموزشی، اسامی برخی صاحبان دانشگاههای غیرانتفاعی به دلیل شهرت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آشناتر از دیگران به شمار میرود: فاضل اردشیر لاریجانی، محمدمهدی زاهدی، حسین عبده تبریزی، محمد باقر قالیباف، کمال خرازی، مرتضی حاجی، مصطفی کواکبیان، حمیدرضا ناطقنوری، علیرضا محجوب، آیتالله هاشمی شاهرودی و.. از جمله افراد مشهوری هستند که دانشگاهداری هم میکنند.
ارسال نظر