شهرداری و شورای اسلامی آبعلی پیگیری میکنند
توسعه صنعت گردشگری آبعلی در دستور کار
دنیای اقتصاد - شرق استان تهران: شهرداری و شورای اسلامی آبعلی توسعه صنعت گردشگری در این منطقه را پیگیری میکنند. حضور چند سرمایهگذار چینی در آبعلی به منظور بررسی پتانسیلهای گردشگری این شهر زیبا اتفاق خوشایندی بود که رخ داد. اما این حضور که با پیگیری شهرداری و شورای شهر آبعلی میسر شده است چه نتایجی به دنبال خواهد داشت؟
شهردار آبعلی درباره سیاست شهرداری در خصوص توسعه صنعت گردشگری در این شهر گفت: با توجه به سابقه شهر آبعلی و وجود اماکن متعدد تاریخی در آن، یکی از اولویتهای فعلی شهرداری و شورا توسعه و رونق این صنعت در شهر است که حضور این گروه چینی که برای بازدید از جاذبهها و موقعیت آبعلی به این منطقه آمده بودند نیز در همین راستا بوده است.
پرج اظهار کرد: توسعه صنعت گردشگری علاوه بر شهر آبعلی نه تنها برای خود شهر، بلکه برای پایتخت نیز بسیار مفید و نتیجه بخش است؛ چرا که این شهر تنها ۴۰ کیلومتر با شهر تهران فاصله دارد.شهردار آبعلی وجود شاخصههای جهانی چون هتل آبعلی، کارخانه دوغ آبعلی و آثار تاریخی را از نقاط قوتی دانست که در صورت استفاده مناسب بازدهی بسیار بالایی خواهند داشت.
وی افزود: این منطقه حدودا ۴ سال است که به شهر تبدیل شده و با رشد نامتناسبی که شهرهای اطراف داشته مواجه نبوده است، از این رو برای توسعه صنعت گردشگری شرایط مناسبی دارد.
پرج، نظر سرمایهگذاران چینی را با توجه به بازدید آنها از مکانهای مختلف آبعلی مساعد دانست و اظهار کرد: پیش از این نیز با سرمایهگذارانی از فرانسه و سوئیس مذاکره داشتهایم که امیدواریم این بار به نتایج مثبتی برسیم.شهردار آبعلی با اشاره به وجود بیش از ۱۶ اثر تاریخی و ۱۰ اثر فرهنگی در این شهر گفت: برخی این آثار به ثبت رسمی رسیده و برخی در حال ثبت است.
وی ادامه داد: متاسفانه مدیریتی که در گذشته در برخی از آثار وجود داشته مدیریت مناسبی نبوده از این رو نیاز به ترمیم و تجهیز در آنها دیده میشود در حالی که این آثار، ملی است و باید شرایط آنها به گونهای باشد که مردم را جذب کند. پرج در ادامه نبود مراکز اقامتی را یکی از مشکلات شهر دانست و گفت: در تلاشیم با بخش خصوصی برای ساخت هتل و مسافرخانه به مذاکره بنشینیم تا شرایط برای اقامت چند روزه گردشگران در آبعلی فراهم شود.
ارسال نظر