اجرای بزرگترین طرح آب و خاک در اردبیل
دنیای اقتصاد- اردبیل- مهدی حسیننژاد: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از اجرای بزرگترین طرح آب و خاک بهمنظور تقویت کشاورزی اقتصادی و حمایت عشایر استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل، عدیل سروی با اعلام این خبر افزود: اردبیل بهعنوان یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور قابلیتهای زیادی برای رونق تولید و اشتغال دارد. یکی از این ظرفیتها طرح پایاب سد خداآفرین است که با مساحت خالص ۶۲ هزار هکتار یکی از مدرنترین طرحهای کشاورزی در شمال غرب کشور بوده که از ۴ واحد عمرانی تشکیل شده است.
دنیای اقتصاد- اردبیل- مهدی حسیننژاد: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از اجرای بزرگترین طرح آب و خاک بهمنظور تقویت کشاورزی اقتصادی و حمایت عشایر استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل، عدیل سروی با اعلام این خبر افزود: اردبیل بهعنوان یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور قابلیتهای زیادی برای رونق تولید و اشتغال دارد. یکی از این ظرفیتها طرح پایاب سد خداآفرین است که با مساحت خالص ۶۲ هزار هکتار یکی از مدرنترین طرحهای کشاورزی در شمال غرب کشور بوده که از ۴ واحد عمرانی تشکیل شده است. با اجرای این طرح کشاورزی اقتصادی استان تقویت و عشایر و تولیدکنندگان بهطور عملی حمایت خواهند شد.
وی افزود: عملیات اجرایی شبکه اصلی این طرح از سال ۸۳ و شبکه فرعی آن از سال ۸۹ شروع شد، ولی بهدلیل عدم تامین اعتبار کافی تا سال ۹۲ از پیشرفت مطلوبی برخوردار نبود.وی گفت: در سفر دولت تدبیر و امید به استان، اجرای ۸۳ هزار هکتار اراضی در پایاب سدها در دستور کار قرار گرفت که ۶۲ هزار هکتار آن مربوط به پایاب سد خداآفرین بود.عدیل سروی اضافه کرد: تاکنون عملیات اجرایی برخی از طرحهای راکد در پایاب سد خداآفرین به مساحت ۱۰ هزار هکتار شامل شرق دره رود، فتحعلی در حال اتمام است و عملیات اجرایی و برگزاری مناقصه ۳۷۶۰۰ هکتار با پیشرفت ۲۰ درصد نیز در حال انجام است که مطابق جدول زمانبندی طی سالهای ۹۶ و ۹۷ به بهرهبرداری خواهند رسید. وی افزود: از مهمترین اهداف اجرایی این مگاطرح ایجاد یکپارچگی اراضی، توسعه متوازن منطقه، افزایش حجم تولیدات کشاورزی (افزایش بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصولات متنوع کشاورزی)، ایجاد اشتغال پایدار (بیش از ۱۰ هزار نفر)، افزایش رفاه اجتماعی، کاهش مهاجرت، توسعه صادرات و ارزآوری، استفاده از منابع آب مشترک با توجه به مرزی بودن منطقه، توسعه کشاورزی مدرن بهویژه احداث کشت و صنعتها و شهرکهای گلخانهای و ساماندهی حدود ۱۰ هزار خانواده عشایر شاهسون است.
ارسال نظر