مدیرکل استاندارد استان همدان:
صدور ۴۰ پروانه کاربرد نشان استاندارد اجباری در همدان
دنیای اقتصاد - همدان - مجید ملکیان: مدیر کل استاندارد استان همدان با بیان اینکه آسانسور دستگاههای اجرایی و دولتی وضعیت خوبی ندارند، از پلمب آسانسورهای غیراستاندارد خبر داد. محمد مددی با اشاره به شعار امسال هفته استاندارد مبنی بر اینکه «استانداردها اعتمادسازند» اظهار کرد: باید فرهنگسازی در زمینه توجه به مقوله استاندارد مدنظر جدی باشد.
وی با بیان اینکه امسال با وجود مشکلات مالی در حوزه اجرایی، برنامه عملیاتی مصوب سازمان استاندارد تحت عنوان برنامه کوتاهمدت و سالانه بالای ۵۰ درصد محقق شده است، خواستار توجه به این موضوع شد.
دنیای اقتصاد - همدان - مجید ملکیان: مدیر کل استاندارد استان همدان با بیان اینکه آسانسور دستگاههای اجرایی و دولتی وضعیت خوبی ندارند، از پلمب آسانسورهای غیراستاندارد خبر داد.محمد مددی با اشاره به شعار امسال هفته استاندارد مبنی بر اینکه «استانداردها اعتمادسازند» اظهار کرد: باید فرهنگسازی در زمینه توجه به مقوله استاندارد مدنظر جدی باشد.
وی با بیان اینکه امسال با وجود مشکلات مالی در حوزه اجرایی، برنامه عملیاتی مصوب سازمان استاندارد تحت عنوان برنامه کوتاهمدت و سالانه بالای ۵۰ درصد محقق شده است، خواستار توجه به این موضوع شد.مدیر کل استاندارد استان ضمن تقدیر از کارشناسان استاندارد در تدوین استانداردهای ملی و عملکرد قابل توجه آنها گفت: طی اقدامی بیسابقه با وجود تصویب ۵۰ استاندارد ملی در سازمان برای استان همدان، ۳۰ سند نیز با پیشنهاد همدان به آن اضافه شد.وی با بیان اینکه اکنون ۸۰ سند استاندارد برای ما مصوب شده است، گفت: دغدغه پوشش یکصد سند را نیز داریم که امیدواریم تا پایان سال محقق شود.
مددی با اشاره به تجدید نظر ۱۵۰ سند مصوب سالهای گذشته طی سال جاری افزود: مدیران کنترل کیفی نیز طی امسال ۴ هزار و ۳۰۰ نفرساعت آموزش تکمیلی و بازآموزی دیدهاند.وی از صدور ۴۰ پروانه کاربرد نشان استاندارد اجباری در استان خبر داد و اظهار کرد: ۱۱۵ نشان استاندارد نیز در سال جاری تمدید شده است.مدیر کل استاندارد استان نظارت بر صادرات و واردات را از دیگر اولویتهای مجموعه دانست و با بیان اینکه در این زمینه ۳۸۶ پرونده بررسی شده است، افزود: ۵۰۰ مورد نیز بازرسی فنی از واحدهای تولیدی فعال انجام شده است.
وی از انجام ۲۳۰۰ بازرسی از بازار در طرح طاها خبر داد و با اشاره به انجام ۳۰ نمونه بازرسی از مراکز توزین، گفت: ۲۰۰ وسیله سنجش سنگین و ۲۵۰۰ وسیله سنجش سبک نیز مورد آزمون قرار گرفته و علامتگذاری شده است.مددی با بیان اینکه در ۱۳۰۰ جایگاه سوخت نیز فرآیند کالیبره و کنترل صورت گرفته است، از فعالیت ۲۰ آزمایشگاه همکار در استان خبر داد.وی در ادامه با اشاره به صدور ۴۱۳ مجوز بهرهبرداری آسانسور در استان افزود: اکنون آسانسور دستگاههای اجرایی و دولتی وضعیت خوبی ندارند به طوری که طی پایش ۵۳ مورد از آسانسور ادارهها، آسانسوری که صد درصد منطبق با استاندارد ملی مربوطه باشد، نداشتیم.
مدیر کل استاندارد استان با اشاره به فرصت ۱۰ روزه به دستگاههای اجرایی برای دریافت تاییدیه فنی در این زمینه افزود: اگر اقدام اصلاحی به این منظور صورت نگیرد نسبت به پلمب آسانسور اقدام خواهد شد. وی با اشاره به معرفی ۱۴ واحد تولیدی صنایع غذایی به مراجع قانونی، گفت: رسیدگی به وضعیت این واحدها در حال انجام است.مددی از معرفی چهار واحد تولیدی در استان بهعنوان نامزد انتخاب واحدهای برتر در کشور خبر داد و گفت: البته این واحدها نتوانستند به جمع واحدهای برتر کشور راه یابند.
وی با اشاره به هفت واحد برتر کیفی استانی، ۶ مدیر کنترل کیفی برتر و دو واحد ساعی در استان، خواستار توجه به این موضوع شد. مدیرکل استاندارد استان با اشاره به وضعیت مطلوب پایش جایگاههای سوخت خاطرنشان کرد: عدم انطباق با استاندارد در جایگاههای سوخت به صورت جزئی بوده است.وی با بیان اینکه از ۴۲ واحد جایگاه CNG در استان تعدادی از واحدها در شرایط بحرانی عدم انطباق با استاندارد قرار دارند؛ در زمینه جعل علامت استاندارد در استان گفت: امسال موردی بهصورت عمدی در این زمینه مشاهده نشده است.مددی با اشاره به بررسی ۳۳۰ مورد از تجهیزات شهربازی در همدان و اخذ تاییدیه ۶۰ درصد از آنها گفت: دستگاههای غیراستاندارد پلمب شدند. وی با بیان اینکه در یک مورد شاهد فک پلمب خودسرانه یکی از مسوولان شهربازی بودیم، تاکید کرد: پرونده تخلف در این زمینه تشکیل شده است.
مدیر کل استاندارد همدان در ادامه با اشاره به اینکه در استان ۴۲ واحد تولیدی دارای کد تولید طلا داریم، گفت: ۱۱ آزمون و نمونهبرداری از مراکز تولیدی انجام شده اما عدم انطباق با استاندارد بحرانی مشاهده نشده است.وی با اشاره به انجام ۶۰۰ بازرسی و ۵۰۰ نمونهبرداری از مصالح ساختمانی، اعلام کرد: واحدهای صنعتی و نیمهصنعتی، واحدهای مشمول استاندارد اجباری هستند.مدیر کل استاندارد استان همدان از انعقاد تفاهمنامه با دستگاههای اداری و دانشگاهها خبر داد و اظهار کرد: به ۱۰ تن از استادان دانشگاه بوعلی نیز پروانه کارشناس امور استاندارد اعطا شده است.وی افزود: با وجود اینکه محصولات کشاورزی زیر پوشش استاندارد اجباری قرار نگرفتهاند، اما کشاورزان میتوانند برای دریافت پروانه کاربرد استاندارد تشویقی به اداره کل استاندارد مراجعه کنند.
ارسال نظر