به گزارش وزارت نیرو، ناصر اسکندری افزود: نیروگاه‌‌‌های حرارتی از ابتدای امسال تاکنون با تولید ۳۰۰میلیون مگاوات ساعت انرژی توانسته‌‌‌اند ضمن تامین بالغ بر ۹۳‌درصد برق موردنیاز شبکه، نقش مهمی در تامین انرژی پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور داشته باشند.

وی ادامه داد: از این میزان تولید بیش از ۵۳‌درصد مربوط به واحدهای سیکل ترکیبی است که میزان تولید انرژی آنها با افزایش حدود ۴درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۱۶۳میلیون مگاوات ساعت رسیده است. معاون راهبری تولید برق حرارتی خاطرنشان کرد: در سال گذشته با افزوده‌‌‌شدن هشت‌واحد بخار جدید در نیروگاه‌‌‌های غرب کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌‌‌آباد، سبلان، بعثت پارس جنوبی (دو واحد) و ارومیه شاهد جهش تولید نیروگاه‌‌‌های سیکل ترکیبی در هشت‌‌‌ماهه امسال به‌‌‌عنوان واحدهای تولیدکننده برق دوستدار محیط‌‌‌زیست هستیم. اسکندری افزود: تبدیل نیروگاه‌‌‌های گازی به سیکل ترکیبی از کارآمدترین روش‌های بهبود راندمان نیروگاه‌‌‌های حرارتی کشور به شمار می‌‌‌آید که نه‌‌‌تنها برای صنعت برق، بلکه برای محیط‌‌‌زیست و صرفه‌‌‌جویی در مصرف سوخت نیز بسیار موثر است و در سال‌های آینده شاهد اثرات گسترده آن خواهیم بود و تنها از محل افتتاح این واحدهای جدید سالانه ۲میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌‌‌جویی خواهد شد.

وی گفت: از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۸۶‌درصد سوخت موردنیاز نیروگاه‌‌‌های حرارتی برای تولید برق از طریق گاز طبیعی، ۹‌درصد از طریق گازوئیل و تنها ۵‌درصد از محل مازوت تامین شده است.