بعضیها از توی خیابان، بوتیک و میهمانی بازیگر پیدا میکنند
ستاره اسکندری بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما میهمان برنامه هفت بود و از بازیگری در سینما و مسائل و مشکلات موجود در این حرفه سخن گفت. به گزارش خبرآنلاین، این بازیگر با تاکید بر این که بازیگر تئاتر است و نه سینما گفت:« من نقدی هم روی برنامه هفت دارم، در این برنامه که قرار است بدون پرده به مسائل سینما پرداخته شود، چرا تاکنون از حضور واسطهها در سینما چیزی گفته نشده است؟»
فریدون جیرانی مجری برنامه از او پرسید که واسطه یعنی چه کسانی؟ و اسکندری توضیح داد:« خیلی روشن است، واسطهها کسانی هستند که کسی را به کسی دیگر معرفی میکنند.»
جیرانی گفت که این روال معمولی است، در همه جای دنیا هم آدمهایی هستند که برای نقشهای یک فیلمنامه بازیگر انتخاب میکنند. اسکندری در پاسخ گفت:« بله این مساله هست اما من از واسطههایی حرف میزنم که از توی خیابان، بوتیک، میهمانی و جاهای دیگر بازیگر پیدا میکنند و به تهیهکننده یا کارگردان معرفی میکنند.» جیرانی بازهم پرسید که یعنی کشف در این حوزه نباید صورت بگیرد؟ و اسکندری پاسخ داد که «کشف معنا دارد، من در مورد کسانی حرف میزنم که وقتی به آنها به عنوان افراد کشف شده مینگری، نکته خاصی پیدا نمیکنید که نشاندهنده یک کشف در حوزه بازیگری باشد.»
او افزود:« واسطهها از دل سینما بیرون میآیند و کسی هم با آنها برخوردی نمیکند.»
او که وضعیت بازیگری در دهه ۶۰ و ۷۰ را در قیاس با سالهای اخیر بهتر میدانست، ادامه داد:« من یادم هست که توی صفهای طولانی میایستادیم تا بتوانیم یک فیلم را ببینیم، آن هم فیلمهای خوبی که بازیگرانی عمیق در آنها بازی میکردند و اتفاقا در آن زمان چرخ سینما میچرخید.» او معتقد بود که «جامعه ما نسبت به ۲۰ سال گذشته تغییرات زیادی کرده و مسائل از عمق به سطح آمده و خیلی چیزها سطحی شده است.»
او افزود:« یک سری اتفاقاتی افتاده که ریشهاش اقتصادی است و بر فرهنگ ما هم تاثیر گذاشته و میگذارد. سینما به عنوان یک رکن جدی و تاثیرگذار در حوزه فرهنگ به جای این که مردم ما را به عمق ببرد، انگار به وسیلهای تبدیل شده که همه چیز را بیاورد به سطح.»
ارسال نظر